Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje popraviti zadrge? Lj

Kje popraviti zadrge? Lj

Heeeelp! Mraz je zunaj, šli sta mi kar dve zadrgi na zimskih jaknah… kje v lj vse to popravljajo?? Jakne so zakon, ne mislim novih kupovat, le te zadrge ne vem kako, zakaj so šle….

Hvala za predloge!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9013, 14.11.2024 ob 23:27

Heeeelp! Mraz je zunaj, šli sta mi kar dve zadrgi na zimskih jaknah… kje v lj vse to popravljajo?? Jakne so zakon, ne mislim novih kupovat, le te zadrge ne vem kako, zakaj so šle….

Hvala za predloge!

V Btcju zraven Magic shopa je šivilja, ki vse uredi. Cene so Ok.

Zadaj za gostilno Gorjanc na Brezovici. Zaviješ zadaj za gostilno, parkiraš, vprašaš za vhod k zadrgam, ker je malo hecno najt vrata.

Mi.smo v dali kle v Cesta v mestni log 20.

Napuši v gooogel šiviljstvo ljubljana, jaka muda. Jz sm dal za štos šiviljstvo Trnovo, da sem ti loh dal naslov te “naše”, pa mi je dalo eno na opekarski 15a, k.sploh nisem vedu, da je, pa jo praktično skoz 3 hiše gledam.

V celi lj jih je pa verjetn vsaj 3×3+6.

Nitka. Vodnikova cesta pri  Klubu 300. Vedno zadovoljni. Vsa šiviljska popravila.

..najper preveri, kkasna je cena…pted leti vem, da je bila xadrga za bundo fajn xa.placat…vec 10 evorv, tako…

..si me spomnil-a, da temu ponuja ‘kavlje’ za zadrge, mislm sprobat koliko pridw v poštev..

Odvisno ali je samo čolniček za menjat – to je par eur – če je treba celo zadrgo razparat in všit novo je pa dražje, ker je to kar nekaj precej zoprnega dela.

Katerakoli cistilnica

Katera lokacija vam odgovarja? Za Bezigradom imate v podhodu plave lagune eno, na Dunajski nasproti Gospodarskega raztavisca tudi, potem zraven Ruskega carja, pa tudi v cistilnicah lahko.

Kaj pa je z zadrgo narobe, v čem se je pokvarila? Ali se mogoče razpira, kljub zapiranju? Če ja, rešitev na dlani. Rabiš ene klešče in rešeno. Ne znam opisati, glej youtoube.

Uuu kako ste zlati vsi!! Hvala vsem za predloge, že grem v akcijo!! Lep sončen dan in vikend!

Odgovor na objavo uporabnika
Sama611, 15.11.2024 ob 14:16

Kaj pa je z zadrgo narobe, v čem se je pokvarila? Ali se mogoče razpira, kljub zapiranju? Če ja, rešitev na dlani. Rabiš ene klešče in rešeno. Ne znam opisati, glej youtoube.

Ja, na eni jakni se mi razpira. Na drugi pa se mi je odlomilo uno za povleč zadrgo gor in dol..

New Report

Close