Je še kdo buden na to grozljivo polno luno?
Pravzaprav bo Polna luna šele danes ob 22:28.
Nič posebnega ni bilo preteklo noč razen tega, da je bilo malo bolj svetlo, pa zaradi tega mačke niso čisto dobro dojele, da je treba spat in so se prešerno igrale celo noč. Kar je na trenutke lahko rahlo moteče, res je.
Sicer pa ni bilo nobenih pretresov, čarovnic, nič posebnega.
saj bo šele danes, 15.11.2024 ob 19:37
Pravzaprav bo Polna luna šele danes ob 22:28.
Nič posebnega ni bilo preteklo noč razen tega, da je bilo malo bolj svetlo, pa zaradi tega mačke niso čisto dobro dojele, da je treba spat in so se prešerno igrale celo noč. Kar je na trenutke lahko rahlo moteče, res je.
Sicer pa ni bilo nobenih pretresov, čarovnic, nič posebnega.
Torej so macke imele sboj ples, ni cudn, da ste se prebujali. Jaz pa nic ne opazam, celo fajn spala. Pred eno uro se nisem mogla vec zadrzat, sem za hip zaspala, se zbudila, ker sem smrcala. Se trudim budna ostat, ker ce zdaj zaspim, se ob enih zbudim in lahko se sama plesem, kot vase muce.😀
Jp, ravno vstal. Naložil peč. Nekaj pojedel in grem nazaj pod kovter. Sem pa pogledal. Še vedno je lepa luna, svetleča okrogla. Je pa malo manj mrzlo kot včeraj. Zgolj – 1. Se pravi, da bo največ -2 nekje proti 7. zjutraj. Včeraj je bilo pri nas -4.
Sem pa res sanjal, da sem se boril kot partizani proti nemcem. 😁 In to ne prvič zadnje cajte. Po mojem ne bo zaslužna luna, ampak nabijanje o vojni, ki ga povsod zasledim. Je podobno kot kak film ali delo, če se preveč vklopiš in potem sledijo sanje nekje v tem stilu.☝️😁
Nerablod777, 16.11.2024 ob 03:23
Kako smesni Ste tisti
ki žalite lunarje in tiste ki “verjamemo” vanjo.
morje , voda, ženski ciklus … hmm
plimamin oseka… pesek, skoljke, kamni… pa vse kar je v vodo padlo… naj se najde ali izgubi… prinese ali odnese…
Problem je, da nekateri verjamejo dosti preveč.