Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutro vsem, danes je plača pa petek je

Dobro jutro vsem, danes je plača pa petek je

Cene so nore, sem šla v nabavo. Mercator prodaja samo hrvaške izdelke, celo vse rdeče meso je iz Hrvaške ( Pik Vrbovec mesarna), nikoli ne bi smeli prodati Mercatorja v tuje roke

Ni več poceni trgovin, tudi lidl in hofer nista več poceni, da o Sparu ne govorim.

Mal sem morala dati iz sebe

Lep dan vsem

Polna luna je in še Martinovo.

Danes bodo prazne denarnice in sodi.

Pri nas vsak mesec zamuja placa.

Pa se regresa nismo dobili za to leto.

Sefica se ne sekira, ker zamuja s placilom, pravi da ti in oni niso nakazali in da ne more nakazati zaposlenim.

Sredstev imajo dovolj.

Cene pa noro visoke…

..amppaak!, je pa soonceeez lepoo za konec tednaa!!!

Užijte toplino in svetlobo..

Tudi jaz sem točno to o cenah razmišljala danes. Sem hotela v HM kupit navadne elastike za lase – včasih so bile nekje 2 evra, no, zdaj so 4. Res res se je noro vse podražilo.

Cene so šle gor čisto v vseh trgovinah in čisto pri vseh izdelkih. Vse je prekleto drago pa dobim povprečno plačo a vseeno pred plačo mi zmanjka pa ne pijem nizi kadim. Vlaglavem gre za položnice, trening za otroke in hrano, največ gre za hrano

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno933, 15.11.2024 ob 08:33

Cene so nore, sem šla v nabavo. Mercator prodaja samo hrvaške izdelke, celo vse rdeče meso je iz Hrvaške ( Pik Vrbovec mesarna), nikoli ne bi smeli prodati Mercatorja v tuje roke

Ni več poceni trgovin, tudi lidl in hofer nista več poceni, da o Sparu ne govorim.

Mal sem morala dati iz sebe

Lep dan vsem

Samo, da jamraš, malo poglej mesno industrijo v čigavih rokah je. Vse je že Hrvaško, Pršutarna Lokev ima Madžarski meso, ker je Slovenija na podroćju svinjine nekje pokrita 30%. Ne vem kako si predstavljate, da bo 2 milijonski narod samostojen oz. samozadosten.

Petek je, polna luna, pa plače.

Trgovine so polne ljudi.

Pa nehite že jokcat, vi ki jokcate, imate največ

Pa saj ste prodali Mercator, Istrabenz, Fructal.

Zdaj še Zalo. Jano in tiste piščance.

Gre se vam za denar, ne za samozadostnost, pa zdravost.

Samo keš, keš, keš.

Zdaj pa jejte ta vaš keš.

Zakaj so vse prodali? Ker je pohlep no1. Korupcija, podkupovanje.

Pri nas so bile plače že 8. kot vsak mesec.

A to ste vsi v JU?

Odgovor na objavo uporabnika
Zakaj si morala obelodanit eno in isto temo spet, 15.11.2024 ob 18:45

Petek je, polna luna, pa plače.

Trgovine so polne ljudi.

Pa nehite že jokcat, vi ki jokcate, imate največ

Trgovine so polne ljudi, ker ljudje dejansko čakajo plačo da sploh lahko gredo v nabavo. Čez 10 dno bodo trgovine samevale in blagajne, samo upokojenci hodijo vsak dan na akcije in na zastonj ogrevanje v shopping cenre. Danes je naval ker je bila plača vsem, jutri bo tudi naval, hrana se kupuje

New Report

Close