Dobro jutro vsem, danes je plača pa petek je
Cene so nore, sem šla v nabavo. Mercator prodaja samo hrvaške izdelke, celo vse rdeče meso je iz Hrvaške ( Pik Vrbovec mesarna), nikoli ne bi smeli prodati Mercatorja v tuje roke
Ni več poceni trgovin, tudi lidl in hofer nista več poceni, da o Sparu ne govorim.
Mal sem morala dati iz sebe
Lep dan vsem
Anonimno933, 15.11.2024 ob 08:33
Cene so nore, sem šla v nabavo. Mercator prodaja samo hrvaške izdelke, celo vse rdeče meso je iz Hrvaške ( Pik Vrbovec mesarna), nikoli ne bi smeli prodati Mercatorja v tuje roke
Ni več poceni trgovin, tudi lidl in hofer nista več poceni, da o Sparu ne govorim.
Mal sem morala dati iz sebe
Lep dan vsem
Samo, da jamraš, malo poglej mesno industrijo v čigavih rokah je. Vse je že Hrvaško, Pršutarna Lokev ima Madžarski meso, ker je Slovenija na podroćju svinjine nekje pokrita 30%. Ne vem kako si predstavljate, da bo 2 milijonski narod samostojen oz. samozadosten.
Zakaj si morala obelodanit eno in isto temo spet, 15.11.2024 ob 18:45
Petek je, polna luna, pa plače.
Trgovine so polne ljudi.
Pa nehite že jokcat, vi ki jokcate, imate največ
Trgovine so polne ljudi, ker ljudje dejansko čakajo plačo da sploh lahko gredo v nabavo. Čez 10 dno bodo trgovine samevale in blagajne, samo upokojenci hodijo vsak dan na akcije in na zastonj ogrevanje v shopping cenre. Danes je naval ker je bila plača vsem, jutri bo tudi naval, hrana se kupuje