Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poklical nečakinjo po napačnem imenu

Poklical nečakinjo po napačnem imenu

Imam 19 letno nečakinjo, hčerka mojega brata. Včeraj so bili vsi skupaj pri nas na večerji. Nečakinja ima tipično slovensko ime. Včeraj pa se je na večerji nekaj pregovarjala z mojim možem in on jo je namesto po njenem imenu poklical “SVETLANA”

Njeno ime je čisto drugo, ne poznamo nobene Svetlane. Moj brat se je pohecal, da ima ljubico Svetlano. Se mi zdi nemogoče, to ime je bilo popularno ohoho let nazaj, dvomim, da je kakšna ženska s tem imenom mlajša od 30, tudi 40 let. Imate kako idejo, kdo bi lahko bila ta vražja Svetlana?

Svetlana je komot stara pod 30 ali 40, še sploh če ima tuje korenine.

Vara te s kako mlado Moldavko

Svetlana je ukrajinsko kurbirsko ime ti pa malo manj šmarnice pij

Ni nujno, da je ljubica. Lahko ima kakšno sodelavko s tem imenom in mu je bila pač v podzavesti.

Meni se je že zgodilo, da sem sedanjega poklicala z imenom bivšega pa sva narazen že več kot 10 let in niti mi ne gre po glavi. Tudi mene je že kdo od poznanih poklical z drugim imenom.

In?

Zgodbica?

Ja na ljubico je mislil. 🤣

Mene je moja mama vsake toliko poklicala z imenom njene sestre, ki je bila ze pokojna. Vsekakor tvoj moz pozna ali je poznal neko Svetlano.

Moja tašča je psa klicala po imenu mojega sina.

Jaz vse poprek mešam imena…. Delam pa z ogromno stalnimi strankami, ki jim poznam vsem imena, in ko želim domačim kaj na hitro razlagat, so vse samo oni ne.

New Report

Close