Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ne morem prebolet

Ne morem prebolet

Našel sem vhs posnetke od žene, ki jih je posnela z bivšim. To mi je sicer rekla da je počela in da obstajajo, ampak ko sem si jih ogldal…šok…sperma po faci, sperma v usta, sperma po joških, obriše z roko joške in direkt v usta, živalski kriki zraven, sem ji povedal…drugače gledam nanjo

Odgovor na objavo uporabnika
Šokiran, 16.11.2024 ob 12:51

Našel sem vhs posnetke od žene, ki jih je posnela z bivšim. To mi je sicer rekla da je počela in da obstajajo, ampak ko sem si jih ogldal…šok…sperma po faci, sperma v usta, sperma po joških, obriše z roko joške in direkt v usta, živalski kriki zraven, sem ji povedal…drugače gledam nanjo

A Ti je pa ne fukas tako..

V čem je problem?

To, da jo zdaj drugače zaznavate, pomeni, da ste imeli prej o njej sliko, kot ste jo vi hoteli videti, ne pa takšno, kot je ona v resnici.

Lahko vam “nova” ne paše, ni pa z njenim “prejšnjim” početjem nič narobe.

Anonimno 1580, 16.11.2024 ob 14:07

A Ti je pa ne fukas tako..

Še Zvezal bi si jo….ritni čep največji ji dal v rit in kuzlo poscal in posral….

Vrzi Stran kaseto….če je ne moreš ti tako kot opisujes…pridem jaz pa lahko gledaš zraven….te to rajca ziher….

Vzorna mati najinega otroka, nikoli izstopala v družbi, skratka skulirana žena, ko pa pomislim na kasete ne morem verjet da je kakšna ženska sposobna take odvratne perverznosti, ko gledaš ženo kako si iz pizde vleče dvojne hlačke, kako jo bivši klofta po joškah, kako ima usta polna sperme, kako bivšemu liže ritno odprtino, kako ji s kurcem masira obraz, zraven pa kriči, hočem tvojega umazanega kurca, kako mu liže umazane podplate, odvratno

A si lahko ogledamo te posnetke? Bomo še mi ocenili če je res tako umazana!

Šokiran, 16.11.2024 ob 18:15

Vzorna mati najinega otroka, nikoli izstopala v družbi, skratka skulirana žena, ko pa pomislim na kasete ne morem verjet da je kakšna ženska sposobna take odvratne perverznosti, ko gledaš ženo kako si iz pizde vleče dvojne hlačke, kako jo bivši klofta po joškah, kako ima usta polna sperme, kako bivšemu liže ritno odprtino, kako ji s kurcem masira obraz, zraven pa kriči, hočem tvojega umazanega kurca, kako mu liže umazane podplate, odvratno

Kaj če je samo hotela izživeti svoje fantazije?

Lahko ji predlagate, da z vami ponovi isto; če ne bo za, je tisto, kar je vidno na posnetkih, zgodovina in se ne ukvarjajte več s tem.

Uživala je, zdaj uživa s tabo. Ima pravico. Veliko se je naučila, da je ob tebi še boljša. Kaj bi rad boljšega?

New Report

Close