Princesa Diana in vsi njeni pogledi
Dostikrat pogledam fotografije in posnetke pokojne Diane, da se mi na njej spočijejo oči. Zame bo vedno ideal čiste notranje lepote duše. Res lepa ženska. Ne glede na to, koliko slabega so o njej pisali. Pravijo, da bo vedno kraljica ljudskih src zaradi njene dobrote, gracioznosti in topline.
Se pa vedno sprašujem, zakaj je tako malo slikana naravnost v oči, na zelo malo posnetkih je fotografirana naravnost v oči, vedno so njeni žalostni pogledi slikani od strani ali ko žalostno prestrašeno gleda v tla. Že po posnetkih se čuti njeno bolečino srca. V vseh pogledih bo zame najlepša ženska na svetu. Žalostno je končala, spomnim se dneva, ko so sporočili njeno smrt. Po moje je v sebi slutila tragičen konec.
Kdo se je brigal za Diano pred njeno smrtjo? Pa je hodila v Indijo k gobavcem in Afriko k stradajočim otrokom in v Bosni si je prizadela za čiščenje minskih polj. Za časa življenja pa je pomenila ravno toliko kot ena Carolina monaška ali pa Margareta danska. Potem, ko je tragično umrla pa kar naenkrat kraljica ljudskih src, vzornica vseh žensk in bla bla ne vem kaj. Samo moje razmišljanje na odprto temo.
90653, 16.11.2024 ob 16:12
Kdo se je brigal za Diano pred njeno smrtjo? Pa je hodila v Indijo k gobavcem in Afriko k stradajočim otrokom in v Bosni si je prizadela za čiščenje minskih polj. Za časa življenja pa je pomenila ravno toliko kot ena Carolina monaška ali pa Margareta danska. Potem, ko je tragično umrla pa kar naenkrat kraljica ljudskih src, vzornica vseh žensk in bla bla ne vem kaj. Samo moje razmišljanje na odprto temo.
Odvisno kje so njeno življenjsko pot sledili. V naših medijih je niso toliko močno izpostavljali kot drugod v tujini, zato o njenem življenju vemo malo oziroma iz tabloidov, da je bila sama kriva za ločitev od Charlesa. Da ga je tudi sama varala. Nikjer pa ni pisalo, da je imel Charles poleg Kamile še eno ljubico, ki je tudi pila in žal umrla zaradi kombinacije tablet in pijače, to so Britanci in dvor močno skrivali. V Sloveniji o Diani vemo premalo, veliko več so jo seveda spremljali Britanci. Je pa res, da se šele po smrti človeka zavedamo njegovih vrednot.
Jaz obe rada pogledam, Kate in Diano. In Melanijo. To so 3 ženske, ki imajo vsaka svojo neprecenljivo vrednost. Dianine fotke so bile v začetku res malo neposrečene 🙂 ampak kot sem uvodoma napisala, le malo slik je bilo narejenih, da je gledala fotografa ali snemalca v oči. Vedno so jo fotkali od strani, pogled obrnjen stran ali v tla. Skoraj na vsaki fotki neka žalostna iskra ali izraz, zelo podobno Kate sedaj ob bolezni. Diano večkrat pogledam in ocenjujem njene poglede na fotkah. Ženska je čutila napetost, osovraženost in da se bo nekje slabo končalo. Vidi se izraz na njenem obrazu.