Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sem v dilemi zaradi preteklosti

sem v dilemi zaradi preteklosti

Sem v dilemi in ne vem kako naprej.

Meni draga oseba, s katero sva se ogromno družila, si zaupala, zdela se mi je pristna in iskrena oseba. Ampak čez čas sem ugotovila, da jaz zanjo nisem bila tako pomembna oseba kot ona zame. Dostikrat se mi je zdelo, da sem ji samo rezerva za premagovanje časa. Ali pa takrat, ko ni imela koga drugega. Zato sva se tudi občasno malo skregali.

Zaradi tega sem se namerno začela manj družit z njo in sva se zato odtujila in sedaj se ne druživa več tako pogosto. Vidiva se bolj poredko. Vem, da bi se ona rada videla s menoj bolj pogosto, ampak jaz ne morem pozabiti preteklosti in njenega obnašanja do mene. Čeprav bi se tudi sama rada družila s njo. Kaj bi vi naredili na mojem mestu.

Ta posesivnost te bo stala vseh odnosov v življenju. Ne znaš sprejeti ljudi kot to kar so. Če niso to kar ti hočeš da so papa. Otročje. Nihče ni dolžan tebe na prvo mesto v življenju postaviti. Se ne vrti svet okoli tebe.

Če si bila ti zanjo rezerva, naj bo ona sedaj zate rezerva. Vzemi si čas zanjo takrat, ko boš ti hotela in ne takrat, ko bo ona želela

Hinavce pusti na miru

New Report

Close