Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evo to je spoštovanja vredno

Evo to je spoštovanja vredno

Ne pa hvalisenje kako v 4hpripravite 12hodni menu z okrašeno mizo in usklajenimi prtički.metropolitan.si/slovenija/dobrodelna-kuharica-maribor-humanitarnost/

Boš sledila zgledu?

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 17.11.2024 ob 09:56

Ne pa hvalisenje kako v 4hpripravite 12hodni menu z okrašeno mizo in usklajenimi prtički.metropolitan.si/slovenija/dobrodelna-kuharica-maribor-humanitarnost/

Je tako. Viš, sem že prav povedal včeraj, štrudl je tista prava ljubezen, ne pa slike.☝️😁

V tako majhni državi kot je Slovenija revščine sploh ne bi smelo bit. Izjema so seveda lenuhi, ki nočejo. Ampak ti se pa običajno prisesajo na nekoga in jim ni hudega.

modrivrag, 17.11.2024 ob 10:00

Je tako. Viš, sem že prav povedal včeraj, štrudl je tista prava ljubezen, ne pa slike.☝️😁

Vidis tega obvladam. No, včasih se mi testo grdo trga. Nism pa zohr ne tk sposobna kr gospa v članku, niti nimam primernih prostor. Nekaj malega se pa vedno udejstvujem, kjer lah. Sam tu gor so gospe, ki so talentirane in kuhajo na veliko. Te veščine bi prav prišle sigurno. Šnelca je pisala, da pogosto samoiniciativno pripravlja za druge tud..

nikoli se nisem hvalila, zeli rada kuham, nikoli po receptu, vse razen mesa jemo. Neprocesirano in bio, če  se le da. Intervju s to gospo sem prebrala naglas celi družini. Jokala sem se od ganjenosti. Kako zelo lepo je brati o človeku, ki se zaveda dušen in pomena deliti. Sama sem v različnih projektih dobrodelnosti odkar sem nepričakovano pri 23tih izgubila bližnjega. Dobrodelnost je zdravilna za človeštvo. Za tistega, ki daje in za tistega, ki prejema. Zato hujskanja, razdvajanja, negativo na stran in raje zavihajmo rokave.

Njama, 17.11.2024 ob 10:08

nikoli se nisem hvalila, zeli rada kuham, nikoli po receptu, vse razen mesa jemo. Neprocesirano in bio, če  se le da. Intervju s to gospo sem prebrala naglas celi družini. Jokala sem se od ganjenosti. Kako zelo lepo je brati o človeku, ki se zaveda dušen in pomena deliti. Sama sem v različnih projektih dobrodelnosti odkar sem nepričakovano pri 23tih izgubila bližnjega. Dobrodelnost je zdravilna za človeštvo. Za tistega, ki daje in za tistega, ki prejema. Zato hujskanja, razdvajanja, negativo na stran in raje zavihajmo rokave.

👍😉

Takšne novice me razveselijo. Nekajkrat na leto grem v Maribor in se bom za kosilo zdaj sigurno oglasila pri njej. Z veseljem podprem srčne ljudi.

Me razveseli, 17.11.2024 ob 10:19

Takšne novice me razveselijo. Nekajkrat na leto grem v Maribor in se bom za kosilo zdaj sigurno oglasila pri njej. Z veseljem podprem srčne ljudi.

Dobri ljudje moramo stopiti skupaj! Le tako bo več dobrega v svetu. To pa upam vsi želimo.

New Report

Close