Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samski moški na internetu

Samski moški na internetu

Včasih sem za foro imela en dating profil, javljali so se razno razni. Številni so takoj povedali, da “imajo rešen stanovanjski problem.” Potem pa iz pogovora razbereš, da gre za mansardo v hiši staršev nekje v Kamniku ali Medvodah. Kar na smeh mi je šlo, meni je pa oče pri 20 kupil skoraj 200 kvadratov v centru v mestu na obali.

😂😂 Patetični ste sto na uro res

Kaj si hotla povedat, da si nesposobna baba, ki celo življenje živi na plečih staršev?

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 17.11.2024 ob 10:48

Kaj si hotla povedat, da si nesposobna baba, ki celo življenje živi na plečih staršev?

ja, ker bedaček v mansardi pa sploh ne živi na plečih staršev

Uf, super, da si imela srečo in ti je oče pri 20 kupil skoraj 200 kvadratov v centru – res občudovanja vredno dosežek! Žal pa nimajo vsi take sreče, da bi lahko kar “rešili stanovanjski problem” s kreditno kartico svojih staršev. Nekateri se pač morajo znajti z mansardami ali stanovanji pri starših v Kamniku ali Medvodah, ker, no, svet pač ni tako idealen za vse, mar ne?

Klik tema 😃 no če so imeli starši polno denarja lepo od njih. Verjetno so pošteno zaslužili. Ampak taki otroci morajo vseeno graditi na sebi, na svoji neodvisnosti, samostojnosti. Imaš vsaj službo ali sponzorja? 😉 In kako uživaš recimo poleti v centru na obali, ko je polno turistov, gneča? Domačini znajo povedati, da jih precej moti hrup in smeti, ki jih puščajo obiskovalci.

guest545, 17.11.2024 ob 10:52

Uf, super, da si imela srečo in ti je oče pri 20 kupil skoraj 200 kvadratov v centru – res občudovanja vredno dosežek! Žal pa nimajo vsi take sreče, da bi lahko kar “rešili stanovanjski problem” s kreditno kartico svojih staršev. Nekateri se pač morajo znajti z mansardami ali stanovanji pri starših v Kamniku ali Medvodah, ker, no, svet pač ni tako idealen za vse, mar ne?

pa saj ni problem, mi je le smešno, da se en moški s tako bedo hvali in ima to za dosežek.

Ne vidim razlike. Za mene si ena nesposobna fotrova hčerka, verjetno ti je očka tudi službo zrihtal. pač neuporabna ženska, to je danes kr klasika. Lahko si podaš roko s temi v mansardah. Oni imajo pač manj premožne starše.

Ah, eno piškavo stanovanje ni nič, tudi če je v centru mesta. Meni je stari zapustil firmo s čez 30 zaposlenimi in več milijoni letnih prihodkov. Lahko bi kupil cel center, ne samo eno stanovanje v njem. Vi hodite v službo za povprečno, celo minimalno plačo, sposobni pa živimo od kapitala.

smešno za popi…, 17.11.2024 ob 10:55

pa saj ni problem, mi je le smešno, da se en moški s tako bedo hvali in ima to za dosežek.

Jasno, razumem, da ti je smešno, ampak včasih se ljudje pač pohvalijo s tistim, kar imajo – četudi to ni 200 kvadratov v centru. Vsak ima svoj prag “dosežka”, nekatere stvari, ki so za enega samoumevne, so za druge morda res velik korak. Konec koncev, ni ravno vsakdo rojen s srebrno žlico v ustih.

Mogoče mansarda v Kamniku res ni sanjski scenarij, ampak za nekoga, ki si jo je uredil ali jo lahko imenuje “svoje”, je lahko to čisto legitimen razlog za malo veselja.

Oboje bi praviloma morali biti primer posmeha  neposobni leni slovenclji..delat se spravte 2 joba in v najem..

meni je pa oče pri 20 kupil skoraj 200 kvadratov v centru v mestu na obali.

vse kar imaš si dobila od staršev in ti se s tem hvališ

Koliko so patetični, je njihova stvar.

Ko si se pohvalila z očetovim darilom, naj te vprašam, ti oče plačuje tudi davek na stanovanje, vse stroške povezane z njim, mogoče celo kupil avto in ti daje še mesečno “žepnino” in s tem ustvarja infantilno žensko, ki se nikoli ni naučila priti iz točke A do B z LASTNIMI nogami (ker jo je oči vseskozi podpiral)?

Ni problem biti v razkošnem stanovanju.. problem je, ko spoznavaš moške in ne veš, ali so s teboj zaradi stanovanja ali tebe. 😉

Imam dve vprašanji:

1.) kaj je narobe z mansardo, če svojega nimaš? Zakaj je to smešno? Koliko je vaš IQ?

2.) se lahko vi pohvalite in svojim otrokom pustite milijonsko podjetje in kupite lux stanovanje v Ljubljani? Tajkuni in tisti, ki odplačujete kredite s tujo oderuško najemnino, ne štejejo.

Hvala.

Kenn77, 17.11.2024 ob 11:00

Oboje bi praviloma morali biti primer posmeha  neposobni leni slovenclji..delat se spravte 2 joba in v najem..

Ja, res čisto ‘nepraktično’, da ne drvijo v dve službi in se iztrošijo do konca. Očitno imajo vsaj toliko pameti, da ne žrtvujejo zdravja in življenja za to, da bi komaj sproti plačevali najemnino. Morda pa ni najhujši greh, če si kdo izbere malo bolj vzdržen življenjski slog, namesto da bi postal stroj za delo brez konca.

Kaj je pa tvoj dosežek?

Ker stanovanje je dosežek tvojega očeta. To komu si se rodila tudi ni tvoj dosežek. Kaj je tvoj dosežek? Kaj tako posebnega si dosegla v življenju? Razen da pač po netu ljudi iščeš, ker očitno nimaš socialnih spretnosti in življenja 🙂

In btw, nekdo ki je sam zrihtal mansardo si pri starših je več dosegel kot ti da. Ker večina ni že urejenih mansard dobila. Tisti ki so pa jih, so pa kar se nepremičnin tiče isto uspešni kot ti. Nič niso ustvarili. Nimajo dosežkov na tem področju. Mogoče jih imajo na kakšnem drugem. Ti jih imaš kje?

Grenivka422, 17.11.2024 ob 10:54

Klik tema 😃 no če so imeli starši polno denarja lepo od njih. Verjetno so pošteno zaslužili. Ampak taki otroci morajo vseeno graditi na sebi, na svoji neodvisnosti, samostojnosti. Imaš vsaj službo ali sponzorja? 😉 In kako uživaš recimo poleti v centru na obali, ko je polno turistov, gneča? Domačini znajo povedati, da jih precej moti hrup in smeti, ki jih puščajo obiskovalci.

poleti se ne da biti, je vse too much. Poletja ponavadi preživljam v tujini ali pa v hiši staršev v dolomitih ali pa pri partnerju, po rodu Avstrijcu.

Kuzla ob pravem tiču se ti kolena zašibijo. Ne nabijaj ženšče.

odkritapisma, 17.11.2024 ob 11:08

Koliko so patetični, je njihova stvar.

Ko si se pohvalila z očetovim darilom, naj te vprašam, ti oče plačuje tudi davek na stanovanje, vse stroške povezane z njim, mogoče celo kupil avto in ti daje še mesečno “žepnino” in s tem ustvarja infantilno žensko, ki se nikoli ni naučila priti iz točke A do B z LASTNIMI nogami (ker jo je oči vseskozi podpiral)?

Ni problem biti v razkošnem stanovanju.. problem je, ko spoznavaš moške in ne veš, ali so s teboj zaradi stanovanja ali tebe. 😉

ah ne nimam teh problemov, v zvezi sem že 2 leti s partnerjem iz tujine, ki je prav tako (oz. še bolj) premožen. Nekaj hiš, precej stanovanj za oddajo, družinsko podjetje… sva na istem.

tvoj509, 17.11.2024 ob 12:13

Kaj je pa tvoj dosežek?

Ker stanovanje je dosežek tvojega očeta. To komu si se rodila tudi ni tvoj dosežek. Kaj je tvoj dosežek? Kaj tako posebnega si dosegla v življenju? Razen da pač po netu ljudi iščeš, ker očitno nimaš socialnih spretnosti in življenja 🙂

In btw, nekdo ki je sam zrihtal mansardo si pri starših je več dosegel kot ti da. Ker večina ni že urejenih mansard dobila. Tisti ki so pa jih, so pa kar se nepremičnin tiče isto uspešni kot ti. Nič niso ustvarili. Nimajo dosežkov na tem področju. Mogoče jih imajo na kakšnem drugem. Ti jih imaš kje?

pa poglejmo…

diploma, magisterij in doktorat na priznani univerzi v tujini, vodenje družinskega podjetja, naložbe v nepremičnine, oddaja stanovanj, našla sem odličnega uspešnega in ljubečega partnerja, spomladi se poročiva, potem pa so na vrsti otroci. Skupaj imava precej nepremičnin in 3 podjetja.

Ne razumem niti kako prideva blizu s temi z mansardami

New Report

Close