Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Projektanti v Ajdovščini

Projektanti v Ajdovščini

Imamo parcelo za hiško v okolici Ajdovščine, priporoča kdo kakšnega dobrega arhitekta, ki bo poskrbel za projekte in vsa dovoljenja, po možnosti izvajal tudi nadzor nad gradnjo?

Priporočam Vladimir Slamič, Vipavski Križ 20a, Ajdovščina, o41 719 237.

Sicer starejša generacija vendar pozna Ajdovščino in okolico do potankosti in bo delo naredil z odliko.

Vsi, ki so sodelovali z njim so zadovoljni, več kot zadovoljni s svojimi bivališči.

Hvala!

Ali veš, če ima tudi kakšno zidarsko ekipo, ali ima samo projektiranje?

Pa še, ali ga osebno poznaš, je tudi tebi kaj delal?

Pritlična hiša Nives in Milan Slokar, ki lovi poglede po dolini. Ambienti.

Njegovo delo.

ne poznam, ampak če so to posneli za Ambiente, je že lepo.

Ima tudi nadzor, ekipo?

Odgovor na objavo uporabnika
uporabnica335, 19.11.2024 ob 17:38

Priporočam Vladimir Slamič, Vipavski Križ 20a, Ajdovščina, o41 719 237.

Sicer starejša generacija vendar pozna Ajdovščino in okolico do potankosti in bo delo naredil z odliko.

Vsi, ki so sodelovali z njim so zadovoljni, več kot zadovoljni s svojimi bivališči.

Česo to problematične zadeve, kar sprašujem, mi lahko kakšne info sporočiš na privat

[email protected].

Hvala, Damjana

Odgovor na objavo uporabnika
Miš922, 19.11.2024 ob 15:50

Imamo parcelo za hiško v okolici Ajdovščine, priporoča kdo kakšnega dobrega arhitekta, ki bo poskrbel za projekte in vsa dovoljenja, po možnosti izvajal tudi nadzor nad gradnjo?

V Ajdovščino ? Nikoli in nikdar. A veste kakšni sodni dnevi so bili zadnjih deset dni. Burja, da nisi mogel iz hiše. Taki sunki, da se je avtomobil tresel na parkirišču. Strehe, uboge strehe, okna. Neznosno.

Š e iz hiše se ni dalo. In to se dogaja vsaj desetkrat na leto po deset dni.

Ah, burja me ne moti. Malo pihlja 😛

Potem pa naredi krasne dneve…

Predlagam Studio Pikaplus. Novejsa generacija, tudi pozna okolico ker so vsi domacini. Imajo spletno stran, instagram… poglej. Super ekipa.

Ali pa Sanja Premrn Arhitektura, tudi bila na ambientih.

Pikaplus in omenjena zagotovo boljsa izbira.

Mi lahko anonimno poveš, zakaj sta boljša izbira? Bolj fleksibilna, hitrejša, cenejša,  kakovostnejši projekt,…?

Mi trenutno delamo s Pikaplus in smo zaenkrat ful zadovoljni. Bomo vidli pa, kako bo na koncu kot celota.

Bodo delali tudi arhitekturni IN gradbeni nadzor med gradnjo?

New Report

Close