Riba raca rak, sodelujoči ta teden
ribica135, 20.11.2024 ob 22:25
Kako so pa ta teden simpatični, vsi, ki so kuhali do sedaj, Nataša, prelepa naravna ženska, simpatična, simpatična Nastja in danes Domen, kako je zabaven, sproščen, res Štajerc na mestu. Astrid in Arnej še sicer nista kuhala, vendar tudi onadva obetata. Bravo!
Hahahaha, ti pa se hecaš, bolj nadute ženske kot je Nastja še nisem srečala.
Nataša je prečudovita ženska, kar žari. Astrid je izjemno zanimiva umetnica, nisem še slišala zanjo. Doma ima malo hči. Domen je čisto drugačen kot “po tv”. Seksi moški. Nastja mi je bila pred to oddajo bolj všeč, tukaj mi ni, deluje prazna, tudi lepa mi ni več kot na slikah. Arnej je robat, ne paše preveč v to družbo, ni sprejet.
Ja tokrat so vsaj gledljivi in poslušljivi, sicer takih zadev ne gledam. Sem pa gledala na obn TV stol za 4- miza za 4. Zanimivo nobenega alkohola na tisto hrano pijejo sok🤮, v glavnem nesproščeni in le malokdo zna uporabljati sinhronizirano🤣😉 nož in vilice. Res pa je da je to preprosto ljudstvo, pa ne mislim nič slabega. Jih raje gledam kot znane ljudi, ki so v glavnem vsi nekaj prisiljeno osladni. Se ne smem spomnit Pograjčeve
Teh 5 je res gledljivih, zabavni so.
Presenetila me je Ajda. Najprej se mi je tdela ena tečnobica prevzetna, a sem se močno, močno uštela. Jo je Domen lepo opisal. Čudovita v vseh pogledih.
Malo me je presenetila Nastja. V negativnem smislu. Sicer se je v družbo lepo vklopila, ampsk mi kot osebnost sploh ni všeč. Sem jo imela za drugačno.
Nataša je tudi naravnost čudovita. Se mi zdi, da se je kar zacopsla v Domna. Ji ni za zamerit 🙂
Domen je tudi čudovit.
Se mi je že prej zdel, ampak je res! 🙂
Arnej..še najbolj medel, a se je tudi vklopil, nima tako izrazite osebnosti, a nič zato.
Luštni so skupaj.
So pa hecni. En večer pica, naslednji pica…pa so tako to speljali, da je ćisto ok in je komot lahko pica še 3. večer! 🙂
Mi je fino, predjed pri Nastji in pri Domnu..sploh ne paše pred pico. Ampak so to tako speljali, da je to čisto vseeno!
V naslednji sezoni lahko z njimi snemajo še 1 teden. 🙂
Blažko in Ano profesionalno kuharico, pa prosim nikoli več!
Nisem še videla človeka, ki bi se tako spremenil kot se je Domen Kumer. Če ne bi videla napisa z njegovim imenom, nikoli ne bi niti pomislila da je to on. Čisto drug obraz, oči so se mu nekam izgubile, poteze obraza drugačne, ma čisto drug tip. Ne da se je samo postaral, dejansko se je spremenil. Res neverjetno.
Tako fejst so skupaj, da so mi še bedarije, ki jih naredijo, čisto všeč.
Če bi od prejšnjih ekip kdo naredil pico še naslednji večer po pici, bi to skritizirala. Ali pa predjedi pred pico, ki dejansko niso za nikamor.
Ampak skupaj tako dobro finkcionirajo, da je vse to čisto ok, pravzaprav čista petka!
Me je pozitivno presenetila Ajda, tudi Domen, negativno pa Nastja.
Ampak kot celota so top!
Anonimno 10363, 22.11.2024 ob 12:32
Mene je pri Nastji bolj zmotilo to, da je sama promocija in nič drugega. Tako sem si želela, da sama skuha hrano, ne pa da praktično vso delo opravijo drugi. Ja, se je znašla, to je res, ampak … a ne bi bilo še boljše, če bi vsaj poskusila sama?
Ja, res je, drugi ti naredijo testo za pico, ti pa samo namečeš gor stvari, res huda kulinarika. Večji del njene kuharije je pa tako ali tako bila res promocija njune glasbene šole. Ja, pa seveda, Prikeržnik se je tudi moral malo na hitro pokazati v oddaji, da ga ja ne bi kdo pozabil.
res je775, 22.11.2024 ob 12:38
Ja, res je, drugi ti naredijo testo za pico, ti pa samo namečeš gor stvari, res huda kulinarika. Večji del njene kuharije je pa tako ali tako bila res promocija njune glasbene šole. Ja, pa seveda, Prikeržnik se je tudi moral malo na hitro pokazati v oddaji, da ga ja ne bi kdo pozabil.
Ja, ok, saj živita od tega, to razumem. In nič narobe, če je neka promocija. Ampak meni osebno je bilo pač preveč tega, osnova oddaje je kuhanje, ona pa pravzaprav ni pripravila sama ne glavne jedi in ne sladice. Sem pričakovala več od nje kar se tiče kuhanja, saj drugače so prav luštna družina in kolikor je bilo videti, so gostje uživali.