Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Črna magija naj se vrne tja od koder je prišla

Črna magija naj se vrne tja od koder je prišla

Vedno bolj verjamem, da gre za črno magijo. Pol leta trpljenja, nepojasnena bolezen, same težave povsod. Zadnje 4 mesece mi v šopih izpadajo lasje, neprekinjeno, samo dotaknem se jih in imam v roki šop las, kmalu bom brez. Sem brala, da je to lahko posledica črne magije. Lasje so mi že kdaj pa kdaj izpadali, med česanjem trije laski in sploh ne vsak dan, tole pa… eno težavo rešimo in se takoj, istočasno pojavi nova od nikoder.

Če ima kdo črno magijo jo imam jaz. V glavo so mi prišli toksični ljudje, zaradi katerih sem se rezala kot pomaranča, dokler nisem padla v globoko depresijo, v kateri sem se še sedaj in zavestno hočem biti, ker če sem kdaj vesela, takoj pride do izpada zaradi trenja med notranjo toksičnostjo in veseljem….
Denar so mi pokradli v spletni goljufiji, še tistih par prihrankov. Sorodniki so si prilastili vse premoženje, kar si so ga lahko, dobila ne bom nič, so mi že sedaj dali vedeti. Službe nimam, ne morem delti, ker imam 24 ur na dan motnje pozornosti in zavesti, ker sploh ne morem več normalno videti sveta, brez teh toksične prisotnosti toksičnih ljudi….
Seveda prijatelje nimam, denarja nimam, službe nimam,…. že sedaj so mi rekli, da mi nič ne bodo dali.

Načrt pa imam, da grem na oni svet…. ker to je psihološko mučenje dan na dan in čisto nič drugega. Pa življenje v revščini in bedi.

Kaj so počitnice sploh ne vem, sploh ne vem več kaj je to normalno življenje. Poznam samo tega nagravžnega hudiča, ki mi je prišel v glavo in nič drugega in njegovo nagravžno toksičnostjo.

TO POMENI, DA SI PREKLET IN IMAŠ ČRNO MAGIJO…

Malo ti laski izpadajo.. ko te bodo 24 ur na dan psihološko mučili in boš brez prijateljev, denarja, premoženja, ljubezni, s hudičem toksičnem v glavi,… pol se pa oglasi…..

Odgovor na objavo uporabnika
Ne morem več, 21.11.2024 ob 11:18

Vedno bolj verjamem, da gre za črno magijo. Pol leta trpljenja, nepojasnena bolezen, same težave povsod. Zadnje 4 mesece mi v šopih izpadajo lasje, neprekinjeno, samo dotaknem se jih in imam v roki šop las, kmalu bom brez. Sem brala, da je to lahko posledica črne magije. Lasje so mi že kdaj pa kdaj izpadali, med česanjem trije laski in sploh ne vsak dan, tole pa… eno težavo rešimo in se takoj, istočasno pojavi nova od nikoder.

vse slabo naj se vrne k izvoru! Tvoje težave z lasmi bo rešil: B kompleks IN cink (dodatno tudi selen). Poseži le po pripravkih farmacevtov iz lekarne (Krka, jamieson..), vse ostalo ima bolj slabo absorbcijo (četudi vsebina je ustrezno navedena a to ne pomaga kaj dosti, če absorbcije ni).

In srečno. Ti si ok. Vse je ok. Zlo naj se vrne k izvoru.

In vsak dan molim in se zaklinjam: “črna magija vrni se pošiljatelju, neštetokrat…”

Anonimno 2493, 21.11.2024 ob 11:28

Če ima kdo črno magijo jo imam jaz. V glavo so mi prišli toksični ljudje, zaradi katerih sem se rezala kot pomaranča, dokler nisem padla v globoko depresijo, v kateri sem se še sedaj in zavestno hočem biti, ker če sem kdaj vesela, takoj pride do izpada zaradi trenja med notranjo toksičnostjo in veseljem….
Denar so mi pokradli v spletni goljufiji, še tistih par prihrankov. Sorodniki so si prilastili vse premoženje, kar si so ga lahko, dobila ne bom nič, so mi že sedaj dali vedeti. Službe nimam, ne morem delti, ker imam 24 ur na dan motnje pozornosti in zavesti, ker sploh ne morem več normalno videti sveta, brez teh toksične prisotnosti toksičnih ljudi….
Seveda prijatelje nimam, denarja nimam, službe nimam,…. že sedaj so mi rekli, da mi nič ne bodo dali.

Načrt pa imam, da grem na oni svet…. ker to je psihološko mučenje dan na dan in čisto nič drugega. Pa življenje v revščini in bedi.

Kaj so počitnice sploh ne vem, sploh ne vem več kaj je to normalno življenje. Poznam samo tega nagravžnega hudiča, ki mi je prišel v glavo in nič drugega in njegovo nagravžno toksičnostjo.

TO POMENI, DA SI PREKLET IN IMAŠ ČRNO MAGIJO…

Malo ti laski izpadajo.. ko te bodo 24 ur na dan psihološko mučili in boš brez prijateljev, denarja, premoženja, ljubezni, s hudičem toksičnem v glavi,… pol se pa oglasi…..

Draga moja, vse to kar si napisala + bolezen + izpadanje las+ bolezen domačih…

Tole ni črna magija ampak shizofrenija.

Anonimno 8401, 21.11.2024 ob 11:37

Tole ni črna magija ampak shizofrenija.

Za anonimno 2493

Naj se, 21.11.2024 ob 11:30

vse slabo naj se vrne k izvoru! Tvoje težave z lasmi bo rešil: B kompleks IN cink (dodatno tudi selen). Poseži le po pripravkih farmacevtov iz lekarne (Krka, jamieson..), vse ostalo ima bolj slabo absorbcijo (četudi vsebina je ustrezno navedena a to ne pomaga kaj dosti, če absorbcije ni).

In srečno. Ti si ok. Vse je ok. Zlo naj se vrne k izvoru.

Hvala! A veš da pred določeno situacijo z določeno osebo teh problemov nisem imela. V trenutku določene situacije se to začelo. Imam občutek, da je dotična oseba tako jezna za nič ubistvu ( za njo seveda veliko, ker je dobivala naš denar), da že ta njena jeza in negativnost vplivata kot črna magija. So jo pa baje že tudi nekateri drugi ljudje skenslali tako da vsekakor ni dobra oseba.

Pa imaš koga, ki bi ti želel tako slabo? Poišči si pomoč za odstranitev tega, morda na universal light…

rebeka50, 21.11.2024 ob 11:58

Pa imaš koga, ki bi ti želel tako slabo? Poišči si pomoč za odstranitev tega, morda na universal light…

Oprosti, nisem videla prejšnjih odgovorov…

Ja, ena oseba je zelo jezna na nas. In takoj ko smo z njo prekinili stike se je začelo. Saj sem že bila bolna, največ 2 tedna. Zdaj se bolezen kar ne neha niti ne ugotovijo kaj mi je. Prav tako so mi že malo izpadali lasje in nehali. Zdaj se kar ne neha. Z mamo pa imava določene simptome popolnoma enake. Ni pa nalezljivo, ker sva bili neštetokrat pri zdravnikih in ne ugotovijo nič.

Mene pa zanima, če kdo ve, koliko stane, da se spuca črno magijo? In, če je res, da se črna magija vrne tistemu, ku jo je izvajal nad tabo , in kdaj? Približno.

“Mene pa zanima, če kdo ve, koliko stane, da se spuca črno magijo?”

Malo je takih, ki to sploh znajo in obvladajo in vidijo. Vsi nekaj delajo na pamet. Tisti, jasnovidci, ki pa vidijo, pa dejansko vidijo poškodovano duhovno polje in lahko sledijo vse do izvora črne magije in na astralu tudi komunikcirajo tako z žrtvami kot s pošiljatelji.

V Sloveniji mislim, da takih ljudi sploh ni, čeprav je vsaka vas polna satanistov…. Ti kreteni so pozabili, da gre to čez prostor in čas in da jih zna časovna zanka doleteti kot bumerang, mogoče sploh ne v tem življenju. Včasih se črna magija odkrije šele po 10 generacijah in se ji lahko sledi vse do izvora.

Ampak spet, redki so, ki to znajo, še redkejši, ki to vidijo in odpravijo.

Zlo naj se vrne k izvoru!! Zlo naj se vrne k izvoruuuu!!!! Gremo vsi skupaj, bo pa že pomagalo. Zlo naj se vrne k izvoru!

Anonimno 1034, 21.11.2024 ob 15:42

“Mene pa zanima, če kdo ve, koliko stane, da se spuca črno magijo?”

Malo je takih, ki to sploh znajo in obvladajo in vidijo. Vsi nekaj delajo na pamet. Tisti, jasnovidci, ki pa vidijo, pa dejansko vidijo poškodovano duhovno polje in lahko sledijo vse do izvora črne magije in na astralu tudi komunikcirajo tako z žrtvami kot s pošiljatelji.

V Sloveniji mislim, da takih ljudi sploh ni, čeprav je vsaka vas polna satanistov…. Ti kreteni so pozabili, da gre to čez prostor in čas in da jih zna časovna zanka doleteti kot bumerang, mogoče sploh ne v tem življenju. Včasih se črna magija odkrije šele po 10 generacijah in se ji lahko sledi vse do izvora.

Ampak spet, redki so, ki to znajo, še redkejši, ki to vidijo in odpravijo.

To je pomoje tisto kar povzroči da slabe energije pridejo do tarče in ji uničujejo življenje, ker tisti, ki to počne ne zna ampak dela nekaj na pamet z željo škodovati iz maščevanja, jeze. Ampak, ker ne obvlada se mu to vrne.

ZLO NAK SE VRNE K IZVORU

ZLO NAJ SE VRNE K IZVORU

ZLO NAJ SE VRNE K IZVORU

ZLO NAJ SE VRNE K IZVORU

ZLO NAJ SE VRNE K IZVORU

New Report

Close