Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko sem mislila, da je sorodna duša

Ko sem mislila, da je sorodna duša

Poleti se spoznala človeka, ki sem ga začutila kot sorodno dušo. Veliko stvari je nakazovalo na to. Vzljubila sem ga. On je rekel, da me ima rad vendar mu nekaj manjka, domačnost je rekel. Je močan duhovni goru, to pravi o sebi on sam. V kratkem času sem zbolela, sum na… Ko sva bila nazadnje skupaj sem se med božanjem zlomila. Jokati sem začela On se  je odmaknil, rekel ni nič. Odpravila sem se domov. Med slovesnom mi je rekel samo, uživaj in pacajti si pljuča. Sem prespala.. Z grenkobo v srcu sem spoznala, da največji goruji niso sposobni ljubezni.

Ti jaz povem kaj je sorodna duša. Oseba ki je tvoj steber, oseba ki ti vedno in povsod stoji ob strani. Ponavadi dolgoletni partnerji ali zakonci. Ti si bila le zaljubljena. Ti pa želim veliko zdravja ❤️

Dober zakon in ljubezen nimata nič skupnega.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna659, 21.11.2024 ob 18:28

Ti jaz povem kaj je sorodna duša. Oseba ki je tvoj steber, oseba ki ti vedno in povsod stoji ob strani. Ponavadi dolgoletni partnerji ali zakonci. Ti si bila le zaljubljena. Ti pa želim veliko zdravja ❤️

Tako je.

A guru, da je? Morda s svojim odmikom brani ta svetlombni sij nad samim seboj. Pravi moški ti ponudi ramo, da se lahko nasloniš nanj, če se lomiš, hvaležna zanj.

Ko človek zboli, takrat šele spozna, kdo mu zares stoji ob strani. Veliko je tega. Žalostno je tole brat. Želim ti da se pozdraviš in res spoznaš pravo in ne lažno sorodno dušo.

On te je, avtorica s tem svojim gurujanjem privabil, seveda samo v posteljo! Zanj nisi dovolj dobra, on pa ne zate! Preboli ga, si imela veliko srečo, da je takoj pokazal svoje ” kvalitete”!!!

Podpis pod tole!

Moja izkušnja o ljudeh, ki pravijo za sebe da so na višjem duhovnem nivoju je, da niso niti č od človeka.

So pa manipulativni, egoistični, spletkarski, pokvarjeni do fundamenta.

Samo da ne bi hodila nazaj! Beži, punca. Vrhunski narcis in manipulator. Ljubezen zna igrati, cčutiti pa je ni sposoben.

Čim se nekdo predstavlja za guruja in veliko pleteniči o višjih duhovnih sferah, samo beži stran. Kot že rečeno zgoraj, gre v veliki večini za manipulatorje, bleferje, narcise, tudi spolne in finančne predatorje. Visoko duhovno razvit človek svoje duhovnosti ne poudarja, ampak se sama opazi skozi dejanja. Če si v duhovnih vodah, veš, da moraš imeti najprej poštimano prvo čakro. Bodi prizemljena, išči moškega, s katerim ti bo preprosto prijetno. Ne išči znakov kakšnih hudih duhovnih povezav, sorodnih duš in še česa iz tega nabora. Če gledaš preveč navzgor, ne vidiš pod noge in lahko stopiš v drek, kot se je to zgodilo tebi. Jemlji kot lekcijo.

New Report

Close