Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POTOP SLOVENIJE

POTOP SLOVENIJE

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/je-slovenija-pripravljena-v-naslednjih-letih-se-bo-naselilo-toliko-tujih-druzin-kot-je-prebivalcev-v-celju-ali-kranju/

Kaj pa imamo zdaj? Ne piše. Niti milijon Slovencev ni več. Ni logike, da bi jih lahko bilo. Razprodaja  države v polnem sijaju. .

Bo vsaj dobra zabava, ko jih naučimo plesati.

Jajo bo rešitelj 😃

Namest da drkariš po netu 24/7 pejd slovenčke delat.

Odgovor na objavo uporabnika
56789547, 21.11.2024 ob 19:13

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/je-slovenija-pripravljena-v-naslednjih-letih-se-bo-naselilo-toliko-tujih-druzin-kot-je-prebivalcev-v-celju-ali-kranju/

Kaj pa imamo zdaj? Ne piše. Niti milijon Slovencev ni več. Ni logike, da bi jih lahko bilo. Razprodaja  države v polnem sijaju. .

Ne dovolijo mi poslati migrantskih nastanitev.  Vsaj sedemkrat so me stopirali. Admin čaka. Dej admin. Saj je vse javno objavljeno.

https://reporter.si/clanek/slovenija/letos-v-slovenijo-prislo-skoraj-trikrat-vec-ilegalnih-migrantov-kot-lani-1084388

Podatek za 23.  V času kovida jih ni  blo, sicer so številke enake. Do 40000 prestopnikov in jurja zasebna nastanitev vsakih 12 mesedev. Stevilke so enake zamimivo a ne.

Po objavljenih zapisnikih ki so gor na netu  od modrih je veliiikooo ruskih prestopnikov.  Kam pa gredo  če ne k nam. A ni zanimivo da študidajo  ruski 50letniki v Sloveniji.  Golobiva vlada  bog ti plmagaj.

Dokler imamo gospoda Janeza Janšo, Slovenci ne bomo izumrli.

Domoljub bog ti ppmagaj.  Mislim potomcem.

Boli me kurac. Dokler me bodo slovenski delodajalci nategval s plačo, zarad mene pocrkajte. Jebe mi se za Slovence, se je vidl kakšni so na avstrijskem Koroškem. Eden proti drugemu. tak narod nima sploh prihodnosti, ker sam sebi škoduje in samo da mu en tujec s denarjem pride se proda takoj, pa se mu jebe za ostale slovenčke. vi se pa na delavce spravljate k iz drugih držav pridejo vam brisat vaše škrte riti, ker ste sami prefini, da bi delali taka dela.

Masterclass, 21.11.2024 ob 21:02

Boli me kurac. Dokler me bodo slovenski delodajalci nategval s plačo, zarad mene pocrkajte. Jebe mi se za Slovence, se je vidl kakšni so na avstrijskem Koroškem. Eden proti drugemu. tak narod nima sploh prihodnosti, ker sam sebi škoduje in samo da mu en tujec s denarjem pride se proda takoj, pa se mu jebe za ostale slovenčke. vi se pa na delavce spravljate k iz drugih držav pridejo vam brisat vaše škrte riti, ker ste sami prefini, da bi delali taka dela.

dej se smiri

Kaj bluziš, res  ne vidiš,  da je to plansko narejeno. Iq Marcel pravi, da se boji le,  da bi ga šofer  robot odpeljal predaleč, če bi si on kot persona sproti premislil destinacijo.  No,  če bi dal ukaz za  Dubaj in bi se rad ustavil  v Portorožu,  se ne more. Ker  ima AI šofer  memorijo beton  brez brekinitve. Tud pralni stroj ima programiran proces.

Zdaj pa zares.

Kakšna težka dela morajo delati ogljeni. Za vse so roboti danes,  pa  Kitajc bi se smejal kaj  delajo tu pri nas fizikalci  in so doma  iz Ruande.  A res ne  vidite  izza kulis.   Res je. Bog vam  pomagaj zabitežem.

Grenivka422, 21.11.2024 ob 19:17

Jajo bo rešitelj 😃

A ne da? ))

a ne, 21.11.2024 ob 21:44

A ne da? ))

zakaj on? Zakaj ne  bi  bili mi?  Al te  bo  Janša in Golob odzad in Kitajc spredaj. De facto a ne.

Janša lahko presedla na Albance, oni ga imajo radi, Slovencev ne rabi.

Golobova blada je  jeba z draginnjo in migranti.  Uničil je Slovenijo.

Za  Janšo me boli,  za en  q  so,  sicer bi šli na ulice  in protestirali proti Golobovim uvozom migrantov  oz proti organiziranemu  kriminalu. So brez jajc.

Ne vem, kaj se pritožujete! Zakaj pa niste  imeli več kot in jih motivirali za poklice, ki sedaj v družbi veljajo za ‘manj vredne’

Ja, točno tako. Na Japonskem je vse avtomatizirano, kar mi še peš delamo. Na Japonskem greš v trgovino brez osebja, pri nas se takih trgovin bojijo kot hudič križa. V Zagrebu je ena taka samopostrežna trgovina, ljudje se je bojijo. Ker je toliko starih, obnemoglih, bolnih, ki niso sposobni uporabljati takšno trgovino. Mi pa delajmo vse naprej peš. Venezuela. Kaj vse bi lahko avtomatizirali, ampak ne. Potem bi nastali še večji socialni problemi?? Kaj pa UTD?

Še mal propagande za to, kako ne bi smeli ljudje imeti otrok. Na MON imaš kup take propagande.
Shizofrena scena. Kaj bi zdaj? Bo pa nekje v novicah slovenska družina s 5 otroki, se boste pa zgražali, a ne? Dvoličneži.

Migranti prinašajo belskim družbam le izgubo in trpljenje. Ko kot družba plačamo vse stroške zanj in za njegovo družino smo že v globokem minusu. Če računamo kriminaliteto, uničena življenja žrtev, vseživljenske čustvene poškodbe žrtev in vse stroške zdravljenj. Če vračunamo vsa posilstva, ki uničijo žensko za celotno življenje. Če vračunamo propad družbene kohezije in zaupanja med ljudmi. Če vračunamo vandalizem, požiganje avtomobilov, uničevanje izložb (glej zahodno Evropska mesta). Če vračunamo izgube pri turizmu. Če vračunamo vsa trenja v družbi zaradi preferiranja tujih delavcev s strani dedodajalcev. Če vračunamo supresijo rasti plač vseh nas zaradi nelojalne konkurence. Če vračunamo bodoče medetnične spopade in izgube na stotine ali tisoče življenj. In še mnogo mnogo drugih destruktivnih družbenih pojavov. Migracije iz drugačnih ”kultur” ne prispevajo popolnoma nič koristnega naši družbi.

Nobena racionalna oseba ne bi nikdar podpirala masovne migracije in zamenjavo populacije.

Navajo, 22.11.2024 ob 08:51

Migranti prinašajo belskim družbam le izgubo in trpljenje. Ko kot družba plačamo vse stroške zanj in za njegovo družino smo že v globokem minusu. Če računamo kriminaliteto, uničena življenja žrtev, vseživljenske čustvene poškodbe žrtev in vse stroške zdravljenj. Če vračunamo vsa posilstva, ki uničijo žensko za celotno življenje. Če vračunamo propad družbene kohezije in zaupanja med ljudmi. Če vračunamo vandalizem, požiganje avtomobilov, uničevanje izložb (glej zahodno Evropska mesta). Če vračunamo izgube pri turizmu. Če vračunamo vsa trenja v družbi zaradi preferiranja tujih delavcev s strani dedodajalcev. Če vračunamo supresijo rasti plač vseh nas zaradi nelojalne konkurence. Če vračunamo bodoče medetnične spopade in izgube na stotine ali tisoče življenj. In še mnogo mnogo drugih destruktivnih družbenih pojavov. Migracije iz drugačnih ”kultur” ne prispevajo popolnoma nič koristnega naši družbi.

Nobena racionalna oseba ne bi nikdar podpirala masovne migracije in zamenjavo populacije.

Koliko otrok imate? Kaj tej otroci počnejo?

Peter pan, 22.11.2024 ob 08:58

Koliko otrok imate? Kaj tej otroci počnejo?

Za Peter Pan.

Tvoja premisa z zastavljenim vprašanjem je zgrešena v vsej svoji veličini in je dejansko popolnoma banalna ter šizofrena.

V čem je težava, če se v določenem obdobju v neki državi zaradi zmanjšane rodnosti zmanjša število prebivalstva. Želja po nenehni rasti števila prebivalcev na tako majhnem področju kot je Slovenija je popolnoma izprijena.

Zakaj bi morali za kvalitetno življenje prebivalstva število le tega nenehno povečevati? Na kakšen način bo masovno priseljevanje ljudi iz popolnoma drugačnih okolij prispevalo k blaginji tukajšnega prebivalstva? Kako bodo ljudje, ki imajo v povprečju IQ za 20 in več točk nižji kot domače prebivalstvo prispevali k tehnološkem napredku družbe?

Kje v svetu lahko pokažeš 1 uspešen primer masovnega priseljevanja drugih kultur v belsko okolje kjer je bilo le to net pozitivno?

Anglosaški retardi in judovski masoni, delajo na uničenju belega človeka evropejca, še posebno velja, za tiste slovanskega izvora. Pametnemu popolnoma dovolj!

Slovenija ima zakone, ki jih imajo v EU…. in kreleti, lepo vam piše, da slovenski delodajalci zaposlujejo Indijce, Pakistance, Nepalce…, ki jih videvam v Lj. praktično vsak dan na kolesih, ko se vozijo v službo…. Balkanci so postali očitno predragi..

Torej delodajalci.., ki imajo toliko keša, da kupijo kakšno zapuščeno hišo, ki jo malo poflikajo za bivanje delavcev za katere je šala mala 10….30 jurjev € vržt za sanitarije, minimalna popravila  in naselit te ljudi v to bajto…

SdS nora24tv lažniva kletna golazen, ki širi sovražnost in nestrpnost na netu…, gre pa lahko z avtom po AC obroču okoli Lj pa bodo videli na prikolici šleperja, ki je parkirana blizu tank štele Barje…, pogled proti mestu… čez celo cerado napis…

Tražimo šofere…

Navajo, 22.11.2024 ob 09:18

Za Peter Pan.

Tvoja premisa z zastavljenim vprašanjem je zgrešena v vsej svoji veličini in je dejansko popolnoma banalna ter šizofrena.

V čem je težava, če se v določenem obdobju v neki državi zaradi zmanjšane rodnosti zmanjša število prebivalstva. Želja po nenehni rasti števila prebivalcev na tako majhnem področju kot je Slovenija je popolnoma izprijena.

Zakaj bi morali za kvalitetno življenje prebivalstva število le tega nenehno povečevati? Na kakšen način bo masovno priseljevanje ljudi iz popolnoma drugačnih okolij prispevalo k blaginji tukajšnega prebivalstva? Kako bodo ljudje, ki imajo v povprečju IQ za 20 in več točk nižji kot domače prebivalstvo prispevali k tehnološkem napredku družbe?

Kje v svetu lahko pokažeš 1 uspešen primer masovnega priseljevanja drugih kultur v belsko okolje kjer je bilo le to net pozitivno?

Bojim se, da ravno ne razumete kako deluje naša/sodobna družba. Imamo zelo širok socialni, zdravstveni in šolski sistem kjer je praktično vsak državljan upravičen do visoke socialne zaščite(pokojnine, bolniških nadomestil, socialna podpora, neprofitna stanovanja, otroški dodatki, štipendije….), brezplačnega šolstva(tudi univerze) in zdravstva(obstajajo sicer problem, vendar načeloma boszte še vedno dobili storitev o kateri v večini drugih manj razvitih državah samo sanjajo.)

Seveda vse te stvari stanejo! V bistvu stanejo zelo veliko denarja!

Dejstvo, je da že večina upokojencev dobi iz pokojninske blagajne precej več denar, kakor so vedno plačali. Ljudje, ki so se upokojevali pri 50-tih letih, bodo pogosto dobivali pokojnino več časa, kakor so v blagajno vplačevali. Vplačevali so 15% svoje plače za prispevke, medtem ko dobivajo nekje 60%-80% plače v pokojninah. Seveda nam prosim razložite, kako bi ta zadeva dolgoročno matematično delovala?

Do nekatere mere bi to začasno to neravnovesje nevtraliziralo več otro, ki bi plačevali prispevki. Težva je da ljudje v zadnjih dvajsetih letih niso imeli veliko otrok. Še več! Tisti, ki so jih imeli so otroke načrtno odvrnili stran od določenih poklicev.

Zadeva je sedaj taka. Če ne dobimo dovolj usposobljene in motivirane delovne sile, bo denarja za javne storitve zmanjkalo, hkrati bo pa vedno več storitev zaprtih, ker preprosto ne-bo več kadra, ki bi to delal.

Moje vprašanje O VAŠEM ŠTEVILU otrok in njihovi profesiji je še kako na MESTU?

TOREJ KOLIKO OTROK IMATE in KAJ POČNEJO?!!!

btw:

Ne pravim, da so (lahko) velike težave z neustrezno migracijsko politiko. Še oisebej iz drugačnih kultur! Vendar ravno najuspešnejša država zadnjih 200 let – USA so država migrantov. Tudi SLovenci in SLovani smo od nekje prišli.

New Report

Close