Točno tiste izdelke, ki jih redno kupujem, nehajo prodajat ???
Jaz tega ne razumem!
Ustvarim si določen nabor izdelkov, ki jih redno kupujem, ker so se dobro izkazali. Potem pa TOČNO te izdelke nehajo prodajt!! Vsi ostali se še naprej grmadijo na polici, a točno tega, ki ga jaz kupujem, ni več???
Naprimer, intimno milo od Afrodite – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Sadni müsli – vsi drugo so še, samo mojega ni več. Čokoladni namaz Lactose Minus (neki takega) – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Gel za obraz od Afrodite – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Dezodorant od Dove – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Gel za prhanje od Dove – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Krema za obraz Oil of Olaz – vse druge so še, samo moje ni več.
ZAKAAAJJJ??? 🤯
Hoces rect, da gre iz prodaje le en vonj, torej imas izbiro med ostalimi pod to znamko. Ko bi jaz imela tvoj problem 🙂, da bi se lahko sam en teden tusirala z meni disecimi geli. Najdla bi jih komot vsaj po dva od vsake znamke. Najljubsi so mi pa nivea ali dove, prav tako njihovo mleko za telo. Ni za verjet, kremo olaz sem prav tako uporabljala, zelo fajn krema, ze dooolgo jo ni🙂. Samo to so le se sanje, namrec v sluzbi sem pokasirala poklicno bolezen, scasoma je pustilo posledice na sluznici, delno na kozi, tako, da ne prenesem nobenih odisavljenih sredstev, kemikalij, se in se. In tukaj zna bit problem, vecino izdelkov dobim v dm, mi odgovarjajo in so cenovno se ok. Nestetox imam smolo, da cesa od teh ni na polici in pol klicarim po vseh poslovalnicah, ravno zaradi tega, ker povprasanje je, samo narocajo premalo kolicino.
Zatoooo, 21.11.2024 ob 21:45
Zatoooo, ker po izdelkih, ki jih ti kupuješ ni več povpraševanja. Osnovnošolska tržna logika. Zakaj bi proizvajal in prodajal nekaj, kar ljudje ne kupujejo?
Ne more biti to!
Recimo izdelki od Dove. To so množično naštancani izdelki in že odkar pomnim, so eni in isti vonji non stop na policah. Logika – če se ne bi prodajali, bi jih ukinili. Tako so pa vedno gor, nikoli ne kažejo kakega pomanjkanja, ker bi jih ljudje mmožično kupovali, prej nasprotno, ne gredo v prodajo. A so ves čas tam. SAMO ENEGA NI VEČ! Tistega, ki ga jaz kupujem! Vsi drugi vonji dezodorantov so še vedno isti kot najbrž 10 let nazaj … a samo in edino mojega NI VEČ??? Zakaj bi ukinili samo en vonj, ostale pa štancajo že desetletja??
In to velja za vse druge izdelke, ki so bili na moji listi! Drugi vonji in druge kombinacije so še vedno tam, ZGOLJ IN EDINO TISTEGA NE, KATERE JAZ KUPUJEM?? Recimo intimno milo od Afrodite Delicate Balance – ga ni več! Ostali so še, še celo neki novega so nabasali zraven, a TOČNO TEGA ni več??? Dezodorant od Dove – vonj hibiskusa in kakava – GA NI VEČ! Vsi ostali nešteti vonji se še vedno valjajo po policah, a samo tega ni več??? Ne verjamem, da ne gredo v prodajo, so kaki drugi vonji, ki ne dišijo fajn, pa so še na policah, samo in edino tega ni več?!?
He he he, 21.11.2024 ob 23:57
Obsedena? Dobr vas je tale kapitalizem, da cepetate kot majhni otroci, ker točno tistega izdelka ni več.
Mislim, čakaj. Točno tistega izdelka ni več = ne kupujem več nič iz te linije!
Kapitalizem to ni. Če pa tako prispevam k smrti kapitalizma, pol pa ok, naj čim več izdelkov ne bo več!
Ga ni več? Ga vidiš kje?
https://www.dm.at/search?query=dove%20deo&searchType=product
Veseli me, da ti lahko pomagam.
V Mercatorju imajo ta Dove !
https://mercatoronline.si/sl/deodorant-raw-cacao-hibiscus-sprej-dove-150-ml/18804170
Lioajo, 22.11.2024 ob 00:27
Veseli me, da ti lahko pomagam.
V Mercatorju imajo ta Dove !
https://mercatoronline.si/sl/deodorant-raw-cacao-hibiscus-sprej-dove-150-ml/18804170
Vem, online se še najde.
A zakaj ni v trgovinah?? In to samo in edino TA izdelek! Vsi ostali so še na policah!?!
“Mojim” izdelkom se dogaja podobno. Včasih sicer so, ampak z “novo, izboljšano formulo”, kar pomeni, da postanejo povsem zanič in jih neham kupovati.
Jaz mislim, da gre za to, da se izdelek prodaja predobro in potem hočejo na tem izdelku več zaslužiti – ga spremenijo tako, da je njegova proizvodni strošek nižji. Seveda je potem slabši. Me pa kar malo žali, da mislijo, da kupci tega ne bomo prepoznali in odreagirali.
Tudi meni se to dogaja. Pri kozmetiki sem še posebaj občutljiva. Zato se ne ličim več, ker so ukinili moj puder, maskaro, šampon, gle za tuširanje … Ok parfum edini za katerega sem vedela, da je limitid edition. Je pa en in edini parfum, ki sem ga imela v življenju, da mi ni smredl in ni bilo alergijske reakcije.
Imam potrjeno alergijo na vsega boga in vsako leto več težav. Ok tuš gel sem nadomestila, zadnje čase opažam, da zelo redko dobim šampon, me že grabi panika, da so to neke zadnji kosi.
To se mi dogaja tudi s hrano, oblačili (vedno že leta kupujem ista oblačila x kosov, sem vedno enako oblečena), čistili…
Da ne govorim o kakšnih drugih zadevah kot so gospodinjski aparati.
Ne nočemo vsi izboljšav in tehnologije.
Smo pa premajhna skupina in nas bodo pač prislili v prilagoditve. Ampak pri kozmetiki, hrani mi gre najtežje. Toliko claritina kot jaz požrem verjetno nihče. Da ne omenjam kortikosteroidov.
Pa prašek. Ravno sem se navadila na enega, pa so ga ukinili. Ko sem potem kupila kao v Sparu isto znamko, samo drugače zapakiran, mi je tolk smrdel, da je šel v smeti. Seveda sedaj te znamke sploh ne kupujem več. Od tiste kvalitete ni ostal niti k. Sedaj imam eno drugo znamko, ki je precej slabša, ampak še vedno boljša kot od tistega praška v sparu
Anonimno 10853, 22.11.2024 ob 10:53
Pa prašek. Ravno sem se navadila na enega, pa so ga ukinili. Ko sem potem kupila kao v Sparu isto znamko, samo drugače zapakiran, mi je tolk smrdel, da je šel v smeti. Seveda sedaj te znamke sploh ne kupujem več. Od tiste kvalitete ni ostal niti k. Sedaj imam eno drugo znamko, ki je precej slabša, ampak še vedno boljša kot od tistega praška v sparu
Vse dobim v dm. Priznam, na zacetku izdelke iz lekarne, sam ko ugotovis, da ni nobene razlike, razen v ceni, ki je 3x.