Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Točno tiste izdelke, ki jih redno kupujem, nehajo prodajat ???

Točno tiste izdelke, ki jih redno kupujem, nehajo prodajat ???

Jaz tega ne razumem!

Ustvarim si določen nabor izdelkov, ki jih redno kupujem, ker so se dobro izkazali. Potem pa TOČNO te izdelke nehajo prodajt!! Vsi ostali se še naprej grmadijo na polici, a točno tega, ki ga jaz kupujem, ni več???

Naprimer, intimno milo od Afrodite – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Sadni müsli – vsi drugo so še, samo mojega ni več. Čokoladni namaz Lactose Minus (neki takega) – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Gel za obraz od Afrodite – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Dezodorant od Dove – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Gel za prhanje od Dove – vsi drugi so še, samo mojega ni več. Krema za obraz Oil of Olaz – vse druge so še, samo moje ni več.

ZAKAAAJJJ??? 🤯

Zatoooo, ker po izdelkih, ki jih ti kupuješ ni več povpraševanja. Osnovnošolska tržna logika. Zakaj bi proizvajal in prodajal nekaj, kar ljudje ne kupujejo?

Isto dm in müller.. šampone in kreme menjavajo kot po tekočem traku

Jaz imam že več let iste težave s pudrom.

Moja travma je točno to, kar si opisala. Gre za prehranska  dopolnila in tablete in dezodorant. Jaz hodim kupovat kar gor v Avstrijo! V Lipnici je marsikaj, kar za nas ni več.

Hoces rect, da gre iz prodaje le en vonj, torej imas izbiro med ostalimi pod to znamko. Ko bi jaz imela tvoj problem 🙂, da bi se lahko sam en teden tusirala z meni disecimi geli. Najdla bi jih komot vsaj po dva od vsake znamke. Najljubsi so mi pa nivea ali dove, prav tako njihovo mleko za telo. Ni za verjet, kremo olaz sem prav tako uporabljala, zelo fajn krema, ze dooolgo jo ni🙂. Samo to so le se sanje, namrec v sluzbi  sem pokasirala  poklicno bolezen, scasoma je pustilo posledice na sluznici, delno na kozi, tako, da ne prenesem nobenih odisavljenih sredstev, kemikalij, se in se. In tukaj zna bit problem, vecino izdelkov dobim v dm, mi odgovarjajo in so cenovno se ok. Nestetox imam smolo, da cesa od teh ni na polici in pol klicarim po vseh poslovalnicah, ravno zaradi tega, ker povprasanje je, samo narocajo premalo kolicino.

Odgovor na objavo uporabnika
Zatoooo, 21.11.2024 ob 21:45

Zatoooo, ker po izdelkih, ki jih ti kupuješ ni več povpraševanja. Osnovnošolska tržna logika. Zakaj bi proizvajal in prodajal nekaj, kar ljudje ne kupujejo?

Ne more biti to!

Recimo izdelki od Dove. To so množično naštancani izdelki in že odkar pomnim, so eni in isti vonji non stop na policah. Logika – če se ne bi prodajali, bi jih ukinili. Tako so pa vedno gor, nikoli ne kažejo kakega pomanjkanja, ker bi jih ljudje mmožično kupovali, prej nasprotno, ne gredo v prodajo. A so ves čas tam. SAMO ENEGA NI VEČ! Tistega, ki ga jaz kupujem! Vsi drugi vonji dezodorantov so še vedno isti kot najbrž 10 let nazaj … a samo in edino mojega NI VEČ??? Zakaj bi ukinili samo en vonj, ostale pa štancajo že desetletja??

In to velja za vse druge izdelke, ki so bili na moji listi! Drugi vonji in druge kombinacije so še vedno tam, ZGOLJ IN EDINO TISTEGA NE, KATERE JAZ KUPUJEM?? Recimo intimno milo od Afrodite Delicate Balance – ga ni več! Ostali so še, še celo neki novega so nabasali zraven, a TOČNO TEGA ni več??? Dezodorant od Dove – vonj hibiskusa in kakava – GA NI VEČ! Vsi ostali nešteti vonji se še vedno valjajo po policah, a samo tega ni več??? Ne verjamem, da ne gredo v prodajo, so kaki drugi vonji, ki ne dišijo fajn, pa so še na policah, samo in edino tega ni več?!?

Obsedena? Dobr vas je tale kapitalizem, da cepetate kot majhni otroci, ker točno tistega izdelka ni več.

He he he, 21.11.2024 ob 23:57

Obsedena? Dobr vas je tale kapitalizem, da cepetate kot majhni otroci, ker točno tistega izdelka ni več.

Mislim, čakaj. Točno tistega izdelka ni več = ne kupujem več nič iz te linije!

Kapitalizem to ni. Če pa tako prispevam k smrti kapitalizma, pol pa ok, naj čim več izdelkov ne bo več!

Ga ni več? Ga vidiš kje?

https://www.dm.at/search?query=dove%20deo&searchType=product

Veseli me, da ti lahko pomagam.

V Mercatorju imajo ta Dove !

https://mercatoronline.si/sl/deodorant-raw-cacao-hibiscus-sprej-dove-150-ml/18804170

Lioajo, 22.11.2024 ob 00:27

Veseli me, da ti lahko pomagam.

V Mercatorju imajo ta Dove !

https://mercatoronline.si/sl/deodorant-raw-cacao-hibiscus-sprej-dove-150-ml/18804170

Vem, online se še najde.

A zakaj ni v trgovinah?? In to samo in edino TA izdelek! Vsi ostali so še na policah!?!

a cigarete isto?

“Mojim” izdelkom se dogaja podobno. Včasih sicer so, ampak z “novo, izboljšano formulo”, kar pomeni, da postanejo povsem zanič in jih neham kupovati.

Jaz mislim, da gre za to, da se izdelek prodaja predobro in potem hočejo na tem izdelku več zaslužiti  – ga spremenijo tako, da je njegova proizvodni strošek nižji. Seveda je potem slabši. Me pa kar malo žali, da mislijo, da kupci tega ne bomo prepoznali in odreagirali.

Ukinili so najboljsi puder. Max faktor adapt !!!!?

Tudi meni se to dogaja. Pri kozmetiki sem še posebaj občutljiva. Zato se ne ličim več, ker so ukinili moj puder, maskaro, šampon, gle za tuširanje … Ok parfum edini za katerega sem vedela, da je limitid edition. Je pa en in edini parfum, ki sem ga imela v življenju, da mi ni smredl in ni bilo alergijske reakcije.

Imam potrjeno alergijo na vsega boga in vsako leto več težav. Ok tuš gel sem nadomestila, zadnje čase opažam, da zelo redko dobim šampon, me že grabi panika, da so to neke zadnji kosi.

To se mi dogaja tudi s hrano, oblačili (vedno že leta kupujem ista oblačila x kosov, sem vedno enako oblečena), čistili…

Da ne govorim o kakšnih drugih zadevah kot so gospodinjski aparati.

Ne nočemo vsi izboljšav in tehnologije.

Smo pa premajhna skupina in nas bodo pač prislili v prilagoditve. Ampak pri kozmetiki, hrani mi gre najtežje. Toliko claritina kot jaz požrem verjetno nihče. Da ne omenjam kortikosteroidov.

Si morda za tusiranje poskusila octenisan? Kupis v lekarni. Jaz imam tudi marsikaj s kožo, pa mi odgovarja. Vonja nima. Poglej sestavo in sprobaj, morda pa bo.

Pa kupi kaj od Palmolive za umivati. ☺️☺️☺️ Sicer pa, se Mercator tehnika ukinja, če si še kaj tam kupovala. Da ne boš čez kašen teden spet zgrožena in bo pol xy postov odprtih.

Imam enak problem. Določene šminke ni več, črtala za ustnice barve za lase. Itd. Trgovka mi je povedala, da kozmetične hiše stalno osvežujejo svojo ponudbo, ker se novosti hitreje in bolj prodajajo, čeprav na kratek rok kot pa preverjen in poznan izdelek.na dolgi rok.

Jaz imam čisto isti problem. Gelov za tuširnje, ki so bili vsaj malo dobri ni več, pa enako velja tudi za druge izdelke, ki jih enostavno več ni. Ravno se navadiš, pa ga ni več. Ja, enako z vložki, enih ni več, drugim je pa kvaliteta čisto padla.

Pa prašek. Ravno sem se navadila na enega, pa so ga ukinili. Ko sem potem kupila kao v Sparu  isto znamko, samo drugače zapakiran, mi je tolk smrdel, da je šel v smeti. Seveda sedaj te znamke sploh ne kupujem več. Od tiste kvalitete ni ostal niti k. Sedaj imam eno drugo znamko, ki je precej slabša, ampak še vedno boljša kot od tistega praška v sparu

Anonimno 10853, 22.11.2024 ob 10:53

Pa prašek. Ravno sem se navadila na enega, pa so ga ukinili. Ko sem potem kupila kao v Sparu  isto znamko, samo drugače zapakiran, mi je tolk smrdel, da je šel v smeti. Seveda sedaj te znamke sploh ne kupujem več. Od tiste kvalitete ni ostal niti k. Sedaj imam eno drugo znamko, ki je precej slabša, ampak še vedno boljša kot od tistega praška v sparu

Vse dobim v dm. Priznam, na zacetku izdelke iz lekarne, sam  ko ugotovis, da ni nobene razlike, razen v ceni, ki je 3x.

Tiste, ki imate alergije na koži, katere izdelke uporabljate? Meni npr mehčalec Lenor pusti izpuščaje in drugi detergenti za pranje. Bog ne daj, da se tuširam z običajnim tuš gelom. Uporabljam antialergene izdelke, ki manj dražijo kožo pa vseeno to ni to. Kak predlog?

Jaz pa sem jezen na Chio, ker ne izdeluje več čipsa s feferoni … očitno. Edini čips, ki je bil dober. Zdaj ga že kar nekaj mesecev nisem našel (še) v nobeni trgovini.

New Report

Close