Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dr. Stanko Pušenjak…

dr. Stanko Pušenjak…

Počivajte v miru.

Ojej. Ginekolog Pušenjak je umrl?

Ma zakaj morajo taki ljudje prehitro oditi?

Prezgodaj, sožalje družini 🖤

Tole ne je sicer moralo zdaj. Ali je res?

Premlad, mnogo premlad.  Pocivajte v miru.

Odgovor na objavo uporabnika
ti pa si en čudak, 24.11.2024 ob 11:43

., 24.11.2024 ob 11:38

odhod805, 24.11.2024 ob 11:28

Počivajte v miru.

Dežurna žurnalovka hiti pisat hitrooooo da prehitiš

Sluz babja

Ma dej, Pušenjak je bil sodelavec MON-a. Jasno, da smo presenečeni. Ti pa ne pomisliš kaj dosti, preden izbruhneš s pisanjem, kaj?

cepivo krivo?

Nisem nobena žurnalovka, napisala sem samo tisto, kar je bilo objavljeno na Fb .

Ena mama, 24.11.2024 ob 11:44

cepivo krivo?

Gospod doktor ni bil cepljen, bil je nasprotnik cepljenja…

Mislim, da Pušenjak ni bil pristaš cepljenja. Je moralo bit kaj drugega.

Hmmm630, 24.11.2024 ob 11:48

Gospod doktor ni bil cepljen, bil je nasprotnik cepljenja…

NEMOGOČE!!!!  Si ziher, tole gre skupaj z doktrino FB doktorjev.

Dr. Stanko Pušenjak,

neskončno sem Vam hvaležna za vsak odgovor na Monu. Zaradi Vas je bila marsikatera tegoba prej odpravljena in matsikatera skrb tudi.

✨🙏✨

Človek se še ohladil ni, kače pa za lastno orgazmičnost odpirajo take teme

Zadnjič je bilo ogromno zgražanja kako je nekdo pohitel in napisal imena umrlih v letalski nesreči še preden je bila uradno dana izjava iz policije.

Taki ljudje nimajo ne srca ne empatije ne obraza.

Zakaj je sploh potreba odpirat boleče teme? Nekdo trpi od žalosti zaradi smrti svojca, da se drugi lahko preseravajo s popularnostjo

Eden redkih zdravnikov, ki sem jim sploh kdaj lahko zaupala, zame izredno pomemben člen v mojih porodnih zgodbah. Srčen, moder, strokovnjak, kakršnih več ne delajo. Velik Človek in predvsem etičen, moralen in z visoko čustveno inteligenco. Če ne bi bilo njega, ne bi bilo mojega otroka danes. Takšni, najboljši, vedno prezgodaj odidejo, a verjamem da na boljše. Izgubili smo pa ga mi vsi in nadomestiti ga ne more nihče več.

Iskreno sožalje družini in naj počiva v miru.

Kolikor vem, je on že pred leti preživel srčni infarkt.  Glede na to da je sigurno prebolel tudi covid (bil je necepljen), je obstajala večja možnost ponovnih strdkov.

PA kolk je bila star???

Omg

krivo je cepivo, 24.11.2024 ob 11:50

NEMOGOČE!!!!  Si ziher, tole gre skupaj z doktrino FB doktorjev.

Gre … Stres in teror, ki so ga dozivljali zdravniki, ki niso podpirali natega, je bil enormen, določen del belih haljo je izvajal pravi teror nad njimi… Tisti se tudi lahko zamislijo.

Spoštovani gospod je bil zaradi tudi te svoje drža v času covid terorja, se toliko večjega spoštovanja in zaupanja vreden.

Tako da tudi takšni dogodki vplivajo na zdravje tako ali drugače. Nikakor pa ne pravim da je to vzrok.

Piše pa da se mi je zdravstveno stanje nenadno poslabšalo… Povodov je lahko mnogo, ne bomo sodili, definitivno pa je, da večletni teror medijski in tudi s strani belih  ozkoglednih halj na nikogaršnje zdravje ne vpliva pozitivno.

Bil je neprecenljiva pomoč uporabnicam MONa. Njegovi nasveti so bili jedrnati in učinkoviti. Hvala vse.

Hmmm630, 24.11.2024 ob 12:02

Gre … Stres in teror, ki so ga dozivljali zdravniki, ki niso podpirali natega, je bil enormen, določen del belih haljo je izvajal pravi teror nad njimi… Tisti se tudi lahko zamislijo.

Spoštovani gospod je bil zaradi tudi te svoje drža v času covid terorja, se toliko večjega spoštovanja in zaupanja vreden.

Tako da tudi takšni dogodki vplivajo na zdravje tako ali drugače. Nikakor pa ne pravim da je to vzrok.

Piše pa da se mi je zdravstveno stanje nenadno poslabšalo… Povodov je lahko mnogo, ne bomo sodili, definitivno pa je, da večletni teror medijski in tudi s strani belih  ozkoglednih halj na nikogaršnje zdravje ne vpliva pozitivno.

Na, pa ste hitro našli razlago.  Teror.  Pred leti.

Če je bil nasprotnik cepljenja, potem pa ni bil pravi doktor, ampak antivakser in razvnozemljaš.

strdki, 24.11.2024 ob 11:57

Kolikor vem, je on že pred leti preživel srčni infarkt.  Glede na to da je sigurno prebolel tudi covid (bil je necepljen), je obstajala večja možnost ponovnih strdkov.

Ma jaz sem imela covid v mili obliki, zdrava sem sicer, mlada,cepljena nisem, pa se mi je vseeno naredil strdek in to velik. Pa z normalno telesno težo, športno aktivna in na hrano pazim.

To, za dr. Pušenjaka sem v šoku. Pa še Lea Plut je umrla.

ogabe, 24.11.2024 ob 11:56

Človek se še ohladil ni, kače pa za lastno orgazmičnost odpirajo take teme

Zadnjič je bilo ogromno zgražanja kako je nekdo pohitel in napisal imena umrlih v letalski nesreči še preden je bila uradno dana izjava iz policije.

Taki ljudje nimajo ne srca ne empatije ne obraza.

Zakaj je sploh potreba odpirat boleče teme? Nekdo trpi od žalosti zaradi smrti svojca, da se drugi lahko preseravajo s popularnostjo

Nekateri mu napišejo  izraze zahvale v spomin,… In lepo in prav je da so javne. In v teh izrazih globokega spoštovanja ni prav nic ogabnega.

@Ogabe: se lahko, prosim, umakneš? Tukaj izražamo zahvale za njegovo delo. Čist mimo sekaš.

idiotki moji dragi, 24.11.2024 ob 12:04

Na, pa ste hitro našli razlago.  Teror.  Pred leti.

Ne smeti teme… Izraze iz svojega Nicka pa kar zase uporabljajo, ker je veeeeec kot so citno, da niti brat ne znaš, ker sem jasno zapisala da ne sodim o vzroku…

Gotovo pa je da teror ki smo ga doživljali na nikogaršnje zdravje ni vplival dobro… Zelo gotovo in o tem do tudi podatki javni … Od mladostnikov naprej njihovem duševnem zdravju, gibalne sposobnosti, itd. Stres povsod za vse, … Pogroma nekaterih dohtarjev  na družbenih omrežjih zoper te, ki niso sodelovali v cepljenju maniji, se pa se jaz spomnim pa nisem zdravnica, celo z obrazi nekaterih belih halj, ki so to izvajale.

Nisem ravno potrebovala njegov nasvet, sem šla pa občasno kaj tja prebrati. Tako kot sem šla še kaj drugega kam drugam. Z nasveti je pomagal veliko ljudem, tako na daljavo kot v ordinaciji. Na forumu, kjer se je udejstvoval, so prosili, naj bo spominska knjiga, ne pa kregarija.

Nekončno hvaležna sem za ljudi kot sta bila dr. Cerar in dr. Pušenjak. in še kdo. Najboljši ljudje se vedno poslovijo prezgodaj!

Moj porodničar pri našem prehitrem tamalčku. Človek s srcem. Naj počiva v miru.

New Report

Close