Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nič ni iz tega črnega petka

Nič ni iz tega črnega petka

Sem imel namen kupit nekaj baterijskega orodja. Pa vidim, da so vsi navili cene in potem bodo dali popust od 27 – 29. za črni petek.

Tako da sem se razpizdil in vzel na Amazonu de zgolj eno bormašino x znamke, ki je res zniza6na zaradi promocije znamke, ima zelo dobre recenzije in ima kompatibilne baterije z makito…..eeeh Ni5c drugega ne bom kupil, nič. Saj v bistvu tud en kurac nucam, se da delat tudi z orodjem na kable, če se je do sedaj dalo.☝️

Gledam ribiško opremo je enako. Shimano rola kao znižana na nordfishing 77at za 70%. Na Amazonu pa redna cena za 5 eur nižja od te znižane. Kurac je to, veste?

Ste sploh kje opazili, da je res znižano?

Zamislimo se, če sploh kaj potrebujemo in da ne kupujemo vse kar nam pomolijo pred nos. Glede, da prihaja december, bodo itak na veliko cenili izdelke, narod pa kot narod kupuje vso navlako, ki jo trgovci pomolijo pred nos ne glede na to, če jo rabijo ali ne, ali če imajo denar, ali se po nepotrebnem zadolzujejo. Lepo nas učijo in strižejo kot ovce in vsak, ki se tega ne gre je pravi junak.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 24.11.2024 ob 17:42

Sem imel namen kupit nekaj baterijskega orodja. Pa vidim, da so vsi navili cene in potem bodo dali popust od 27 – 29. za črni petek.

Tako da sem se razpizdil in vzel na Amazonu de zgolj eno bormašino x znamke, ki je res zniza6na zaradi promocije znamke, ima zelo dobre recenzije in ima kompatibilne baterije z makito…..eeeh Ni5c drugega ne bom kupil, nič. Saj v bistvu tud en kurac nucam, se da delat tudi z orodjem na kable, če se je do sedaj dalo.☝️

Gledam ribiško opremo je enako. Shimano rola kao znižana na nordfishing 77at za 70%. Na Amazonu pa redna cena za 5 eur nižja od te znižane. Kurac je to, veste?

Tu pri nas je crni petek super nateg. Ce bi vi videli kaj se pravi crni petek v Ameriki, se nebi pustili tako na led speljat. Tam dobis robo znizano iz 1000 na 100 in manj! Ne pa ta nas drobiz, pred tem pa seveda se zvisane cene.. te nase trgovce bi morali za pete obesit ker tako zavajajo. To ni niti P od popusta!

Živa žalost, 24.11.2024 ob 17:55

Zamislimo se, če sploh kaj potrebujemo in da ne kupujemo vse kar nam pomolijo pred nos. Glede, da prihaja december, bodo itak na veliko cenili izdelke, narod pa kot narod kupuje vso navlako, ki jo trgovci pomolijo pred nos ne glede na to, če jo rabijo ali ne, ali če imajo denar, ali se po nepotrebnem zadolzujejo. Lepo nas učijo in strižejo kot ovce in vsak, ki se tega ne gre je pravi junak.

Saj je isti kurac. Če samo šparaš denar pa tud. Je kaka korist?…eeh. Raje imam npr. dober filing z res kvalitetno mašinco v ribolovu, ki neverjetno gladko teče in ima fenomenalno zavoro, kot denar pod povštrom. Ne eno ne drugo ne bom s sabo nesel. Mašinco vsaj uporabljam in uživam.

Samo da me bo pa nekdo imel za norca in napisal to je znižano 60%, pa vidiš, da je drugje redna cena malenkost nižja, pa iz principa ne bom nič kupil. Tudi če bi imel namen.

Nateg kot vsako leto. Znižanja, ki to niso.

Anonimno 10651, 24.11.2024 ob 17:59

Tu pri nas je crni petek super nateg. Ce bi vi videli kaj se pravi crni petek v Ameriki, se nebi pustili tako na led speljat. Tam dobis robo znizano iz 1000 na 100 in manj! Ne pa ta nas drobiz, pred tem pa seveda se zvisane cene.. te nase trgovce bi morali za pete obesit ker tako zavajajo. To ni niti P od popusta!

Par let nazaj je bilo recimo na amazon.de dejansko precej znižano, recimo iz 500€ na 300€. Zdaj pa je že celo leto cena za neko stvar 480€, zdaj pa je kao black friday, napisana redna cena 900€, potem pa -50% na 450€. Dejansko je znižano iz 480€ na 450€, se pravi nič.

Škrtuhi iz javne uprave! Gospodarstvo vam plače daje, potem pa ne, da bi kaj kupili in vrnili denar zasebnemu sektorju, vi bi še vse zastonj! Saj bodo počasi vsa zasebna podjetja odšla iz Slovenije, potem boste pa lahko stiskali tiste evre, ki jih ne bo kje zapravit, pa tudi iz tujine vam ne bodo zasebniki vozili, razen če ne boste svinjsko plačali.

Mile…

A nije Bog stvorio čovjeka…?

Zadnjic nekaj kontam za sestro. Zdej so še otroci ob nas. Od kje so se vzeli? Nekdo malo seksal in eto ga? Kao ja. Ampak tuki ma nekaj prste umes. Ustvarjen je bil!

Razumeš?

bozomon, 24.11.2024 ob 18:41

Mile…

A nije Bog stvorio čovjeka…?

Zadnjic nekaj kontam za sestro. Zdej so še otroci ob nas. Od kje so se vzeli? Nekdo malo seksal in eto ga? Kao ja. Ampak tuki ma nekaj prste umes. Ustvarjen je bil!

Razumeš?

O ja še kako razumem kinderjajčk, da je 99% možnnosti, da je to isto tisto katero mislim da je, vse skupaj ničvredno sa Fužina…

Nekih 30% znižan parfum sem si kupla. Vedno čakam popuste, blcfrydy ali chrstms ali vlntn ..

Notino, 24.11.2024 ob 18:54

Nekih 30% znižan parfum sem si kupla. Vedno čakam popuste, blcfrydy ali chrstms ali vlntn ..

A Da boš doma dišala😅

🤥

Zdejle mi na pamet ne pade da bi se naparfumal. Ko grem ven pa ja ane…

To se bo zdej cudno slisalo ampak moski lahko…

Zenska ne sme tudi ce gre u dzamijo. Ce se naparfuma mislim celo da ne sme… oz je boljse da ostane doma oz naj ostane doma.

Ampak to je vam itak cisto mimo. Zato pa ste kakrsni ste.

Nič ni slucajno. Ne mislim samo v pogledu vas samih. Nasploh.

bozomon, 24.11.2024 ob 19:19

Zdejle mi na pamet ne pade da bi se naparfumal. Ko grem ven pa ja ane…

To se bo zdej cudno slisalo ampak moski lahko…

Zenska ne sme tudi ce gre u dzamijo. Ce se naparfuma mislim celo da ne sme… oz je boljse da ostane doma oz naj ostane doma.

Ampak to je vam itak cisto mimo. Zato pa ste kakrsni ste.

Nič ni slucajno. Ne mislim samo v pogledu vas samih. Nasploh.

Ne lazi v moje teme čokolinasti buco, ker nikoli ne pišeš na temo.

Tiho.

Evo scrolam mal po fb in eto… 👍💪

https://www.facebook.com/es.selamu.alejkum.official/videos/858281003152263/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Jaz se vedno zjutraj za v službo pa tudi za na izlete, uradne dogodke, družinska srečanja. To mi je normalno. Ko sem še oba otroka nosila v naročju-sta bila še majhna-pa ne.

Imam ogledanih par stvari, zaenkrat so znizane 6-11%, kao black friday znizano, no, za tak popust ne bom nic kupila.

Okrog tega imenovanega ‘popusta’, se je kake dve leti nazaj še kaj splačalo. Zdej imajo pa minus tolk in tolk, cena pa par evrov in rdeča, še zmer draga. Prej ene dva evra dražja kot na ta famozni. 😅 Malo počakaj, včasih pol po bum kaj najdeš.

Tale, ki piše nekaj o parfumih, black friday sploh ne rabi menda. To je pol čist zastonj dan. Prašek vseeno rabi. 😅 Al kaj spet meša tiste njegove, ker ma tud žajfo doma. Ne bo nič za zapraviti. In bo zastonj dan.

New Report

Close