ZVEZA ZDRUŽENJ BORCEV je dobila 11 mil.€ od države.
Kaj smo država samih fit stoletnikov? Od kod toliko še živih borcev, da rabijo društvo, v katerem se aktivno udejstvujejo in rabijo 65.000 evrov letno? Če je šel nekdo v partizane pri 15 letih leta 1945, to pomeni, da je zdaj star skoraj 95 let. Pa je to najmlajša varianta, ostali so vsi starejši. Ne mi rečt, da se 95+ letniki dobivajo v društvu in kaj aktivno delajo.
Zaradi borcev proti nacifašizmu smo danes lahko samostojni Slovenci!
Pa kaj mislite, da bomo plačevali nacidomobranske izdajalce in njihove potomce v podobi Janše, Tonina in ostalih častilcev vojnega klanja, še posebej če je to uperjeno proti lastnemu narodu??! Enkrat izdajalec – večno izdajalec!!
Smrt fašizmu in janšizmu!!!
pravilno, 25.11.2024 ob 01:57
Pravilno, avtohtono tradicijo partizanstva je treba vzdrževati, ne pa globo-homo RKC
Če bi partizani ob okupacijo dali mir, bi bilo žrtev vojne neprimerno manj. Bi nas že drugi osvobodili, tako kot je to bilo drugje. Tako pa so izzivali, delali zgago, ko bi morali braniti civilno prebivalstvo, na katere se je po njihovem izzivanju spravil okupator, pa rep med noge in v goščo. Primer tega so Dražgoše. Ve se, da jim je šlo predvsem za oblast. Kaj so delali v povojnih pobojihin že prej tudi med sabo z nekomu isti, je pa tudi že znano. Sem starejša, moj dedek je bil kratek čas v partizanih. Šele proti koncu življenja je povedal, zakaj se je takoj po vojni deaktiviral. Grde stvari.
Manj žrtev bi bilo, 25.11.2024 ob 06:01
Če bi partizani ob okupacijo dali mir, bi bilo žrtev vojne neprimerno manj. Bi nas že drugi osvobodili, tako kot je to bilo drugje. Tako pa so izzivali, delali zgago, ko bi morali braniti civilno prebivalstvo, na katere se je po njihovem izzivanju spravil okupator, pa rep med noge in v goščo. Primer tega so Dražgoše. Ve se, da jim je šlo predvsem za oblast. Kaj so delali v povojnih pobojihin že prej tudi med sabo z nekomu isti, je pa tudi že znano. Sem starejša, moj dedek je bil kratek čas v partizanih. Šele proti koncu življenja je povedal, zakaj se je takoj po vojni deaktiviral. Grde stvari.
Si iz tipične hlapčevske družine!
DA BI ČAKALI, DA NAS DRUGI OSVOBODIJO??? Pa a si ti čist na glavo padla al kaj? Aja, si iz hlapčevske družine s hlapčevsko mentaliteto, ki čaka, da ji drugi rečejo, kaj mora naredit!
SRAM TE JE LAHKO IN VSO TVOJO POTUHNJENO HLAPČEVSKO DRUŽINO, KI BI NAJRAJE V KOTU ČAKALA, POTEM BI PA HOTELI DRUGIM SRAT PO GLAVI, DEJ DEJ, CERKVENJAKI SPREVRŽENI, VEMO, KAKO TO PRI VAS DELUJE, STRAHOPEZDLJIVCI!!!