Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Tiste ki ste seksale s črnci

Tiste ki ste seksale s črnci

vam je uspelo izvesti globoko grlo? Ste že imele skupinski seks s črnci? Kako je bilo?

Sem star dec. Zato bo tole zgolj moja domneva…

Bilo je enkratno!

V 10 cm globoko lulo je prišel na obisk 26 cm dolg oslovski kurac.

Nirvana. Parkiral avto v pasjo hišico… Bravo!

Odgovor na objavo uporabnika
BBC slut, 25.11.2024 ob 08:45

vam je uspelo izvesti globoko grlo? Ste že imele skupinski seks s črnci? Kako je bilo?

Super je bilo. Škoda, ker te ni bilo zraven Imaš še kaj za vprašat? Aja, a faks imaš že končan?

Res škoda, da me ni bilo zraven. Z veseljem, bi ogledal, kako te črnci odvalijo od kurca.

BBC slut, 25.11.2024 ob 11:25

Res škoda, da me ni bilo zraven. Z veseljem, bi ogledal, kako te črnci odvalijo od kurca.

Pa faks? Aja…še osnovne šole nimaš dokončane…Ja bo treba ….fant…Če ne, te nobena punca ne bo marala…Če obvladaš samo Enciklopedijo seksa, je to danes velikooooo premalo…Katero danes briga globoko grlo in črnci…lepo te prosim! Znaš igrati na kitaro? Peti? Imaš dobro službico ali S.P? Dober avto? Ma kakšno globoko grlo in črnci…

Prosim za resne odgovore. Hvala za razumevanje.

https://spankbang.com/68ln5/video/derza+2

Natašo iz Polja, so črnci odvalili od kurca, tako kot Gio Derzo (ki je Srbkinja) na posnetku zgoraj.

Sej kaj več kot velik črni kurac na socialni je itak domet Slovenk počasi.

Tole jebanje s črnci ziher obvlada tista avtorica osmrtnic hehe nej tukaj malo naštepa izjave o svojem štepanju kot pri Lei Plut, tam ji je uspelo s komentarji naklikat skoraj 80.000 ogledov 🍆🍆🍆

Ajde fukica dajmo

Jaz rad gledam take nagačene pra*ice

If you want a black cock you can send me a message

Moja bivša sodelavka se je pofukala z pravim črnim nigerjem, ko je bila na izletu v Egiptu. Je rekla, da je polne dve uri gonil k prasico v v se možne odprtine. Na koncu da se je počutila, kot bi jo avtobus povozil….

Sicer je jo fukal s kondomom.

Jaz sem se s svojo fizioterapevtko za koleno po terapiji ko sem bil zadnji, res je da sva se že prvi dan ful zastekala

Leta 2001 ali 2002 v Neaplju seksala s Kameruncem v hotelu, mož pa opazoval. Nekaj najbolj norega v življenju.

Štajerska….Uhhhh….si kar predstavljam, kako te je pofukal….hihihi Koliko si bila stara takrat ?

Tudi jaz si želim, da me en črni niger nabriše…

katarina622:

29 ali 30 let. Ja, uresniči si željo, meni je bilo ful dobro…sicer sva s kondomom, ampak bilo je odlično…

Štajerska…ja, že kar nekaj časa razmišljam o tem in me noro rajca misel, da me en črni žrebec pošteno in perverzno nabriše…..

Je bil tale ”tvoj” dovolj vzdržljiv in perverzen ??

Glede na to, da je želel, da moj sedi na kavču in gleda zraven kaj dela z menoj, verjemi, da je bil

Štajerska 1972, 27.11.2024 ob 12:32

Glede na to, da je želel, da moj sedi na kavču in gleda zraven kaj dela z menoj, verjemi, da je bil

Kako dolgo je pa trajalo 🙂

Štajerska….si kar predstavljam, kako ti je s tistim konjskim kurcem razdelal obe luknjici……mmmmm

Horny:

V nočnem lokalu smo se spoznali, moj se je umaknil k šanku, jaz pa sem z njim plesala, vmes nama je moj kupil pijačo, po nekaj vodkah sva šla na wc kjer sem ga imela malo v ustih. Nato nam je moj uredil taksi do hotela, moj je sedel spredaj, jaz z novim prijateljem pa zadaj. Seveda sva zadaj imela pravo zabavo. Po prihodu v hotel pa takoj v posteljo in na polno v vse tri luknje. V hotelu me je zagotovo gonil med uro in pol in dvema urami.

O faaaak !!! Temu se reče bit pofukana….!! Tega si res noro želim. Kako si potem potem počutila ?? Si bila do konca zgonjena, ali si imela še kaj energije ?? So te ritka in pička kaj skelele ??

Štajerska 1972, 27.11.2024 ob 12:50

Horny:

V nočnem lokalu smo se spoznali, moj se je umaknil k šanku, jaz pa sem z njim plesala, vmes nama je moj kupil pijačo, po nekaj vodkah sva šla na wc kjer sem ga imela malo v ustih. Nato nam je moj uredil taksi do hotela, moj je sedel spredaj, jaz z novim prijateljem pa zadaj. Seveda sva zadaj imela pravo zabavo. Po prihodu v hotel pa takoj v posteljo in na polno v vse tri luknje. V hotelu me je zagotovo gonil med uro in pol in dvema urami.

Vauu super katere položaje sta vse dala cez?

katarina622

Vse mi je pobral, ko je odšel sva z mojim šla v posteljo in me je cartal, dokler nisem zaspala. Naslednji dan pa sem komaj hodila, tako me je ritka bolela se spomnim…muca pa je v redu bila.

New Report

Close