Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem duhovni medij, ne najdem teme

Sem duhovni medij, ne najdem teme

Tiste moje teme ne najdem več. Pisala sem, da zaznavam 3 ljudi, ki so zelo strupeni.

Poleg tega pa sem imela že pred tem stike z duhovnim svetom. Še vedno jih imam.

Tako se pri meni tepeta resnični duhovni svet in svet pohlepnih ljudi. Tudi misli včasih berem, tko kot tiste, ki ste brali moj komentar kot: “huuuddoooooo”,…. Samo malo sem drugačna pa imam vse človeške parazite za vratom zaradi tega….

Nekdo si me je zaradi moje narave izbral za lahko tarčo. Komunikacija z duhovi mi je bila v veselje,… dokler po dolgih letih nisem čez noč začela zaznavati prisotnosti toksičnih in negativnih ljudi – to je pa sprejemljivo samo v glavi popolnega kretena in nima nobene veze z komunikacijo z duhovi. Za temi toksičnimi ljudmi je izključno pohlep, kar pa ne velja za duhovni svet.

Dejansko mislim, da so mi to naredili moji sovražniki, da bi me uničili, mene in moj duhovni svet in vse ostalo kar sem bila. Nekdo se me hoče na vsak način znebiti, oziroma preprečiti moje napredovanje. NA VSAK NAČIN. Nekdo, ki ima od tega korist, da jaz nič ne vem in nič nisem in nič nimam. Nekdo, ki mu je cilj izkoriščanje na izkoriščanje.

Morate namreč vedeti, da mi je bila komunikacija z duhovi v veselje! Ampak da pa potem začneš zaznavati toksičnega človeka, je pa nekaj čisto drugega. In to nima veze ne z duhovi, ne z dušami, ne z duhovnim svetom.

Jaz pa sem duhovni medij! Moč obdržijo pa tako, da vse pozabim. Edini nači.

Danes se mi je sanjalo, da sem bila v vzporednem svetu ali preteklem življenju. Tam sem bila oblečena v oblačila, ko so ženske še nosile dolga krila. Sedela sem za mizo. Tudi moja mama je bila tam, pogovarjali sva se, ampak ni bila ista kot v tem življenju. Pogovarjali sva se. Nato pride do mene fantek, ene 5 let star in mi reče: “Mama Bert je mrtev, je umrl.”

Potem se sanj ne spomnim več, ko se zbujam pa slišim: “zato, da jo lahko kradejo pri belem dnevu.”

In tu se prepleta moj duhovni svet, svet vodnikov, moj višji jaz, z nekimi ljudmi, dobesedno ljudmi, to ni duhovni svet. Duhovni svet je dober, problem so ljudje, ki hočejo preko mene izkoriščati duhove. Nekaj takega kot ugrabljen jasnovidec oziroma duhovni medij in potem manipulacija na vse možne načine.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8903, 25.11.2024 ob 10:30

Tiste moje teme ne najdem več. Pisala sem, da zaznavam 3 ljudi, ki so zelo strupeni.

Poleg tega pa sem imela že pred tem stike z duhovnim svetom. Še vedno jih imam.

Tako se pri meni tepeta resnični duhovni svet in svet pohlepnih ljudi. Tudi misli včasih berem, tko kot tiste, ki ste brali moj komentar kot: “huuuddoooooo”,…. Samo malo sem drugačna pa imam vse človeške parazite za vratom zaradi tega….

Nekdo si me je zaradi moje narave izbral za lahko tarčo. Komunikacija z duhovi mi je bila v veselje,… dokler po dolgih letih nisem čez noč začela zaznavati prisotnosti toksičnih in negativnih ljudi – to je pa sprejemljivo samo v glavi popolnega kretena in nima nobene veze z komunikacijo z duhovi. Za temi toksičnimi ljudmi je izključno pohlep, kar pa ne velja za duhovni svet.

Dejansko mislim, da so mi to naredili moji sovražniki, da bi me uničili, mene in moj duhovni svet in vse ostalo kar sem bila. Nekdo se me hoče na vsak način znebiti, oziroma preprečiti moje napredovanje. NA VSAK NAČIN. Nekdo, ki ima od tega korist, da jaz nič ne vem in nič nisem in nič nimam. Nekdo, ki mu je cilj izkoriščanje na izkoriščanje.

Morate namreč vedeti, da mi je bila komunikacija z duhovi v veselje! Ampak da pa potem začneš zaznavati toksičnega človeka, je pa nekaj čisto drugega. In to nima veze ne z duhovi, ne z dušami, ne z duhovnim svetom.

Jaz pa sem duhovni medij! Moč obdržijo pa tako, da vse pozabim. Edini nači.

Danes se mi je sanjalo, da sem bila v vzporednem svetu ali preteklem življenju. Tam sem bila oblečena v oblačila, ko so ženske še nosile dolga krila. Sedela sem za mizo. Tudi moja mama je bila tam, pogovarjali sva se, ampak ni bila ista kot v tem življenju. Pogovarjali sva se. Nato pride do mene fantek, ene 5 let star in mi reče: “Mama Bert je mrtev, je umrl.”

Potem se sanj ne spomnim več, ko se zbujam pa slišim: “zato, da jo lahko kradejo pri belem dnevu.”

In tu se prepleta moj duhovni svet, svet vodnikov, moj višji jaz, z nekimi ljudmi, dobesedno ljudmi, to ni duhovni svet. Duhovni svet je dober, problem so ljudje, ki hočejo preko mene izkoriščati duhove. Nekaj takega kot ugrabljen jasnovidec oziroma duhovni medij in potem manipulacija na vse možne načine.

Moj oče je imel podobne težave. Imel je diagnosticirano shizofrenijo! Pojdi k psihiatru.

In kaj bo psihiater naredil? A je jasnoviden? A vidi avre? A vidi vzporedne svetove? A vidi paralelne svetove? A vidi prihodnost? A ima odprto tretje oko? Vem kaj bo on delal. ON BO DELAL NEKAJ NA PAMET….  kr nekej. V bistvu bo pisal tabletke….

Zdravniki živijo starem svetu, novi svet je kvantni svet, kjer je realnost iluzija. Realnost je 1 % nečesa večjega, v bistvu še en procent ne, mnogo manj, zaradi skrajno omejenih čutov človeka.  In v tem 1 % realnosti, ki se ji reče iluzija bo en psihiater delal škodo, ker 99 % ne dojame zakaj se gre.

In v mojem primeru, ker je vse, kar zaznavam prisotnost toskičnega človeka, to zelo ozek nabor, tako ozek, da bolj ozek ne bi mogel biti. Glede na to, da drugega ni in da se gre za tako ozek nabor, to lahko narediš lahko le z natančno ciljano zadevo.

ČIsto vse bioenergetske knjige, ki sem jih prebrala do sedaj, govori o ljubezni, brezpogojni ljubezi, ker tako se energija pretaka in zdravi.  In za to sem se jaz šolala. Vsi taki bioenergetki so sčasoma jasnovidni. Rečejo jim zdravilci, ampak zdravilci so v resnici najbolj jasnovidni od vseh.

To, kar imam v glavi je pa kontra temu, za kar sem se jaz šolala. KONTRA. To je čista energetska toksičnost in popolnoma nič drugega. Kontra brezpogojne ljubezni, kot pač to mora biti v primeru bioenegijskega zdravljenja.

Ravno tako čutim toksično energijo od vas. Eni ste v depresiji, eni projicirate čisto toksičnost, pa se tega sploh ne zavedate. Enegijo čutim, ko grem po katerem koli mestu, ker ima vssako mesto drugo energijo. In vsak človek ima drugačno energijo. Ko sem delala za ljudi, sem čutila kako se se pogovarjali o meni. Od nekaterih, ki so mi bili naklonjeni je prišla čudovita zlata energija, od tistih, ki ne, pa čisto toksična energija….  Vedno pa sem čutila drugače, nenormalno je, kako zelo drugače se dobesedno vsak človek čuti, ker ima vsak drugačno energijo. Tako zelo različne energije sem čutila, ko sem delala za ljudi, da je to težko povedati. AMPAK ŠE VEDNO SO BILE TO DOBRE ENERGIJE. Ta energija je prišla in JE ODŠLA, ko je človek nehal misliti name!!!

PROBLEM toksičnih je pa v tem, da so čista ENERGETSKA GREZNICA, ki NE GRE NIKAMOR. So pa to vsekakor ljudje IN NE NE DUHOVI.
Duhovi ne morejo povzročati na noben način take ENERGETSKE toksičnosti. To lahko naredi le človek.

In moje izkušnje z duhovi in verjemti mi, da jih imam, so dobre. En duh, me je včasih prišel obiskat. Res je sicer, da njegov obraz je bil pač malce deformiran, ampak energijo je imel pa čudovito. Res krasno. …..

Zlobni so pa ljudje, ki vidijo da nekaj je in so potem kot preklete hijene, ki čakajo na plen….

Ampak jaz to čutim. Ne rečem, da čutim vse, čutim pa skoraj vse…. Četudi ne vidim, čutim. O kolikokrat se mi je že zgodilo, da bi vse pozabila, če ne bi prej tisti človek mislil name itd. itd. itd. itd.

MOJ SVET NI ENAK VAŠEMU… nikoli ni bil in ne bo.

In kar se mojega primera tiče, je en in edini zaključek, da je toksičnost namerno in načrtno povzročena, da nikoli ne bi postala zdravilka in s tem jasnovidna. Na poti zdravilstva se pač prebujajo višje čakre, ki so vse povezane z astralnimi in višjimi svetovi… ker človek je energije in šele potem telo… prebrala sem na kupe knjig o tem….

Mimo tega ne morem iti. Mimo zarote.

Ki se je pa potrdila.

IZOBRAŽUJEM se za duhovnega medija, plačujem vsak mesec.

JA JAZ PLAČUJEM ZA TO, DA SE POGOVARJAM Z DUŠAMI IN DA ONE KOMUNICIRAJO Z MENOJ. To je moj cilj!

In redno tedensko debatiramo o pogovoru z dušami… pač tko to je….

Človek, ki to vodi, je jasnoviden, vidi prihodnost, vidi avre ljudi, astralno potuje, obvlada telepatijo itd. Anglija, Izrael, Amerika, Nemčija, Španija, ni da ni. Problem je pa v balkancih. Zlobni balkanci so pa krivi da je sedaj tako kot je.

V tej zlobni državi, ti pa ne privoščijo uspeha. Unikat na svetu.  Kljub vsemu kar vem in sem videla itd. itd. itd. itd….  Se niti malo ne čudim, da se hočejo pod rušo…. preveč vem.

Hočem vam povedati – DA TI LJUDJE VSE VEDO. Vedo za mojo prihodnost, vedo vse. In našim ljudem so pač rekli so fašisti… Dobesedno. Nimajo dovolj znanja, izkušenj. Nekateri imajo pa izkušnje le z represijo. Ko zaznavaš tako toksičnega človeka, točno veš, da ni jasnovidec, da ni bioenergetik in zdravilec, kar je bila moja smer šolanja – ker ti ljudje ima popolnoma drug profil.

Ko čutiš tako ENERGETSKO toskičnostjo, točno veš, da imaš opravka z nečim zlobnim….  In ko se gre za tako toksične energije, tu ni prostora za zdravljenje, ampak uničevanje. Tko je, ko bi se vsak kretenček ukvarjal s stvarmi, ki je niti približno ne dojame.

Samo debill tega ne dojame…..

Pa če malo povem a astralu, zakaj bi se me radi na vsak način znebili.

Se pogovarjam z enim, tam čez. Pa reče, če samo stavek povem, bom takoj hrana za ribe.

Spomnim se, kako so enega prerešetali z metki…  Drugih se spomnim obglavljenih in razčetvorjenih….

AMPAK JAZ SE TEGA NE GREM, jaz sem samo hotela biti ZDRAVILKA in ker sem spotoma postala še malo jasnovidna, SEM PAČ SEDAJ TAKOJ TARČA, A NEEE?

Čeprav če jaz začnem govoriti… bom res hrana za ribe….

Tko da to, kar je napisana v bistvu sploh še nič ni…. čeprav je videti vse, je nič v primerjavi s tistim kar vem in tistim, kar se mi je dogajalo. Če vzamem ene 100 filmov o paranormalnem in znanstveni fantastiki, bom pa že malo bližje.

Ampak v državi, kjer mafija vlada, večji sovražnik že ne moreš biti….. če…..

JA JAZ PLAČUJEM ZA TO, DA SE POGOVARJAM Z DUŠAMI IN DA ONE KOMUNICIRAJO Z MENOJ. To je moj cilj!

Dejstvo je, da sem videla duše po smrti. Pa še kaj več tudi…. Doživela obisk na astralu praktično vseh možnih nezemljskih bitij, ne samo zemeljskih….  ne samo duš, duhov, angelov, ljudi na astralu, čarovnic, satanistov, naključnih zadrogirancev na psihadelikih…. bla bla bla bla indijskih pobogov, živali, pa še kaj bi se našlo……..
Zato pravim, da je to, kar čutim – samo in le toksična prisotnost- izredno OZEK nabor in sem lahko le ciljna tarča, ker to je praktično nemogoče pri takem naboru 6. čuta, kot je moj…. Neki mali kretenček  spet po bližnjici dokazuje, da je opica…

Dopuščam možnost, da je to resnično, kar doživljaš. Ta svet še mnogo premalo poznamo. Kot razumem, se družiš s sebi podobnimi, ki imajo tudi videnja. Probaj, če ti oni lahko kaj pomagajo, ker zadeve bolj poznajo.

Pred mnogo leti sem bila blizu tega, da bi se približala duhovnemu svetu, pa sem dobila namig, da previdno s tem. Meje različnih magijskih svetov se prepletajo in vse niso dobre. Z delom v beli magiji si znaš priklicati nase tudi črno magijo. Pa tudi razna prerokovanja in take zadeve lahko povzročijo vdor le teh. Pogovarjanje z duhovi je še posebej nevarno. Če si ne znaš delati zaščite, je kot da se greš downhill brez čelade. Zapekla si se, zdaj boš z veliko truda morda našla pot ven iz tega. Pravijo, da rabiš pet mistikov, pentagram, da te odročijo. Sama tega nisem raziskovala, ker tudi vstopila nisem.

Ja, to kar dozivljam je res kot prekletstvo. Zaradi zaznave teh treh sem vse izgubila in izgubljam….. Kot po tekocem traku…. Vse….vse kar sem imela…. Samo slisim lahko Kako dusa vsak Dan joka v sanjah, ker je zaradi mene bila unicena, slisala sem dokler je niso ubili – sedaj ni nic vec, cista praznina, nic, ker ne zdrzim teh ta strupenih….

Te krivice se z besedami ne da opisat.

Ravnokar se mi je sanjalo, da sem se sprehajala po eni stezi ob vodi. Zunaj. Do mene je prisel moski s sekiro v rokah in me zacel odrivati in vleci stran in rekel in  pejt stran od ljudi in sekal po rokah.  Zacela sem zivalsko kricati.

Se prej sem v sanjah razmisljala zakaj zakon privlacnosti zame ne deluje in ga v sanjah izvajala. Ko sem hodila po ulicah so bile po izlozbah kurbee.

Mafija v glavi je zmagala. Klanje in izkoriscanje je nova realnost.

Slovenci vi niste ljudje. Vi ste zivi hudici. Tega clovek ne Dela.

Prisiljene v prostitucijo v realnosi ne dozivijo pravice – kaj sele tam cez, kaj sele tam cez, na astralu. Klanje kot v mesnici, da mafija dobi kar hoce…..

Se pravice to je mafija hotela,… Da me spet naredi za kurbooo… Tako kot vcasih, ko so me hodili samo fukkkat na astral,,,, zato ta golazen v glaviiiii

Koncno je vse postalo kristalno Jasno. Zato psihicno mucenje, da te vsi nacevljalo in vsi zapustijo, da mafija lahko v miru mastno sluzi in Dela z Mano kot zivaljo za zakol, brez vmesavanja…….. Vse jasno.kristalno. zato tak pritisk zadnje case. Vse nacrtno. Ne ni spletk,,,,, ne kje pa….

Ok. Da vam povem začetek…. Prijateljica mi je povedala, da se ji je sanjalo, da je ona in jaz, da sva zaprti v hiši, ki je bordel in da nas vse posiljujejo. Prijateljica je rekla, da je razlagala, da so se zmotili itd.

Malo kasneje se zbujam na astralu v postelji s takimi, kot je Al Pacino in drugi… Dovolili so mi, da se jih spomnem. To je bilo več kot 20 let nazaj. Bila sem navadna kurbbba.

Nikoli pa ne pozabim tega. Ko je preko astrala en moški prihajal do mene, so vse na silo prekinili. In mi rekli: “To je samo za bogate.” Kasneje vem, da so me samo direktorji fuu….. na astralu….

Potem pa me je nekdo potegnil iz greznice ven, kot to lahko vidite v sanjah, ko se kurbbbo potegne iz greznice. Bila sem še mlada.

Ampak takrat nihče ni v mojo glavo prišle na načil, da bi mi povzroča PSIHIČNO MUČENJE.

Šele sedaj sem dojela, da so mi v glavo načrtno prišli tako, da mi povzročajo psihično mučenje – DA SO SE ME ČISTO VSI ZNEBILI, ZA KATERE SEM DELALA, ker pač ne zdržim psihološkega mučenja.

In sedaj spet kurbarija kot na začetku…. ko me je prejšnji teden ŠE ZADNJI NAČEVLJAL zaradi mojega nevzdržnega stanja in psihološkega mučenja.

Še teden ni, pa spet kurbarijja…. in sekira in klanje…..

Svet o katerem se vam še sanja ne! Svet shizofrenikov. Ampak mene so iz dreka porinili ven,….. in potem so me porinili direktno nazaj v drek……

O meni se bodo delali filmi čez 100 let, tko kot se o črnih sužnjih danes. Ko bo pravica napredovala, če bo in bomo deležni resnične zaščite in svobode….. Ko bo naša duša svobodna. Ko nas ne bodo preganjali kot garjave pse na vsakem koraku….. ko nas ne bodo podili in brcali, kot vidiš, da to delajo psom, iz gole hudobije….  samo zato, ker lahko.

New Report

Close