Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prodajalke v H&M

prodajalke v H&M

Grem zadnjič v H&M v Supernovi Rudnik, in me je skor kap. V pritličju, zraven Merkatorja, obe prodajalki v “rjuhah” – pokriti od glave do peta, se je pa obraz videl (chador varianta).

Mi švigne skozi možgane, da v islamu mož 100 % poskrbi za ženo, in njej – če pristane na ta oblačilna in ostala z vero povezana sranja, ni treba delat.

Ok. Firbcam dalje in vidim, da gospodična “rjuha” v POPOLNI slovenščini komunicira na blagajni, ko gospodu zaračunava kupljeno. V hipu se odločim – pa sem tam nameravala pustit cca 100 do 150 eur: mene v tej štacuni ne  bodo videli več.

Mi pa nekaj ne da miru: ali bi trgovina H&M (izpostava Ljubljana Rudnik) dovolila, da bi tam kot prodajalka delala ženska, ki ji paše, da to počne zgoraj brez, ali pa oblečena v nuno, z ogromnim križem  okoli vratu? Se mi zdi, da ne – kar pomeni, da obstajajo dvojna merila.

Pa še za razmišljanje: je mar mogoče, da bodo pokrite ženske – na Rudniku videvam redno celo deklice, res postale del našega vsakdana? Se bodo naše deklice čez nekaj desetletij poročale prisilno, bile oropane šolanja, se bo izgubilo vse, kar se je gradilo desetletja?

Odgovor na objavo uporabnika
zakaj ne zgoraj brez, 25.11.2024 ob 14:45

Grem zadnjič v H&M v Supernovi Rudnik, in me je skor kap. V pritličju, zraven Merkatorja, obe prodajalki v “rjuhah” – pokriti od glave do peta, se je pa obraz videl (chador varianta).

Mi švigne skozi možgane, da v islamu mož 100 % poskrbi za ženo, in njej – če pristane na ta oblačilna in ostala z vero povezana sranja, ni treba delat.

Ok. Firbcam dalje in vidim, da gospodična “rjuha” v POPOLNI slovenščini komunicira na blagajni, ko gospodu zaračunava kupljeno. V hipu se odločim – pa sem tam nameravala pustit cca 100 do 150 eur: mene v tej štacuni ne  bodo videli več.

Mi pa nekaj ne da miru: ali bi trgovina H&M (izpostava Ljubljana Rudnik) dovolila, da bi tam kot prodajalka delala ženska, ki ji paše, da to počne zgoraj brez, ali pa oblečena v nuno, z ogromnim križem  okoli vratu? Se mi zdi, da ne – kar pomeni, da obstajajo dvojna merila.

Pa še za razmišljanje: je mar mogoče, da bodo pokrite ženske – na Rudniku videvam redno celo deklice, res postale del našega vsakdana? Se bodo naše deklice čez nekaj desetletij poročale prisilno, bile oropane šolanja, se bo izgubilo vse, kar se je gradilo desetletja?

jih je že dosti. Očitno imajo neuspešne može :). Za prodajalko pa kristjanke nočejo :).

Ah daj no, prodajalke so kristjanke, muslimanke, pravoslavne. Kaj ima vera veze z delom v trgovini? Aja, pa Indijci so hindujci ali pa muslimani. In ja, vedno več je teh ljudi, ker Slovenci nočejo delat. Za mizerno plačo ne. Kaj zdaj, nisi niti zadovoljna, da so se naučile slovensko?

Lolll, 25.11.2024 ob 14:55

Ah daj no, prodajalke so kristjanke, muslimanke, pravoslavne. Kaj ima vera veze z delom v trgovini? Aja, pa Indijci so hindujci ali pa muslimani. In ja, vedno več je teh ljudi, ker Slovenci nočejo delat. Za mizerno plačo ne. Kaj zdaj, nisi niti zadovoljna, da so se naučile slovensko?

Nima, če z načinom oblačenja eksplicitno ne promovirajo neke ideologije. Kar v tem primeru jo.

Ja, sem dostkrat na rudniku in vidim prodajalke, in kaj je zdej problem ??? DSram da te ni res, punca ali ženska dela da zasluži ti pa tkole !! MA marš govno, koga boli kurac za tvojih 150 evrov kmetica zarukana gadna ! Delal za HM v mladosti, to so bili veliki kolektivi, sploh Citypark, vsi smo bili mešanbi, od katolikov, do pravoslavcev, do muslimanov do gejev in lezbijk in tako dalje, od mlajših do starejših. In smo se imeli povsod top. Ko so se odpirale trgovine in ko so prišli pomagat iz Avstrije, so bile tudi muslimanke z rutami, vsaka diskriminacija je bila hvala bogu prepovedan, ampak sej sploh ni bilo konfliktov, ker smo se med seboj spoštovali. Vsak je za svoje praznike tud kaj prinesel, za božič, pravoslavni božič in bajram, pa tud za gay pride mesec je bilo svašta.

Kaj vas motijo ljudje sploh?? spizdi ven, jaz bi te dal na ban listo, da mi tamle zahtevaš šefa pa nabijaš kaj ima ona ruto na glavi! Marš u svojo pripizdino !! Pusti Ljubljano na miru s svojimi gadnimi naci idejami !

meni pa je najbolj ogabno ko vidim kake take ritobrisce da delajo s hrano

tja jest ziher več ne grem

Promovira ideologijo? Jaz si ne bom zaradi nje šla burke vlečt na glavo.

A ljudje, ki nosijo križ okoli vratu tudi muslimane spodbujajo h spreobrnjenju?

obrali so me, 25.11.2024 ob 14:59

Nima, če z načinom oblačenja eksplicitno ne promovirajo neke ideologije. Kar v tem primeru jo.

A propos prejšnejmu mojemu odgovoru: VERA oz. katerakoli ideologija nima nobene veze pri tem, kdo lahko dela kje. ZUNANJE promoviranje neke ideologije pa je nekaj drugega. Torej: če lahko gate in kopalke prodaja “rjuha”, jih lahko tudi oseba, oblečena v nuno, ali na primer ženska zgoraj brez. Ampak slednj dve bi hitro dobili “obisk uradne osebe”. Razumeš zdaj point?

Ajde budala, avtorica piše o nesprejemljivem oblačenju. Bo šlo?

Tudi meni zbujajo tesnobne občutke. Nemogoče, da ne pomislim na:

-njihove brate, ki izvajajo ekstremisticne pokole v Evropi (!!)

– vso zatiranje pravic žensk do svobode, izobrazbe..gotovo ima doma neandertalca, ki jo uspešno mlati in vse poškodbe so očem nevidne

To je grozen svet nasilja in zlorab in ni skladen z našo civilizacijsko normo !

Zavite in povite, 25.11.2024 ob 15:14

Tudi meni zbujajo tesnobne občutke. Nemogoče, da ne pomislim na:

-njihove brate, ki izvajajo ekstremisticne pokole v Evropi (!!)

– vso zatiranje pravic žensk do svobode, izobrazbe..gotovo ima doma neandertalca, ki jo uspešno mlati in vse poškodbe so očem nevidne

To je grozen svet nasilja in zlorab in ni skladen z našo civilizacijsko normo !

Res!

SDSovci da ste samo tiho: ravno vaš Janez Janša je od leta 1992 naprj uril in opremljal z orožjem bosanske muslimane, ki so imeliv  svojih vrstah tud mudžahedine, ki sos edaj vehabije v Bosni in so konzervativni muslimani ! Sam neki, ortodoksne Judinje so iste, ane, sam vam to ne povejo, ker szdej je moderna gonja proti muslimanom.

Tud sam delal v HM in se strinjam z objavo 2640, vam nacionalistom in tisitm, ki gledate, kakšna je ženksa in kaj vtakne v svojo vagino pa: odjebite višeeeeee !!!!

Masterclass, 25.11.2024 ob 16:15

SDSovci da ste samo tiho: ravno vaš Janez Janša je od leta 1992 naprj uril in opremljal z orožjem bosanske muslimane, ki so imeliv  svojih vrstah tud mudžahedine, ki sos edaj vehabije v Bosni in so konzervativni muslimani ! Sam neki, ortodoksne Judinje so iste, ane, sam vam to ne povejo, ker szdej je moderna gonja proti muslimanom.

Tud sam delal v HM in se strinjam z objavo 2640, vam nacionalistom in tisitm, ki gledate, kakšna je ženksa in kaj vtakne v svojo vagino pa: odjebite višeeeeee !!!!

Tipičen vahabija: nasilen in prostaški.

Marela930, 25.11.2024 ob 16:20

Tipičen vahabija: nasilen in prostaški.

10 points! To so neandertalci. Morali bi jih dati v eto muzeje na prostem, da jih proučujemo z daljnogledi. Kot paviane npr.

Tudi Jaz tam ne kupim nič več

Lolll, 25.11.2024 ob 15:03

Promovira ideologijo? Jaz si ne bom zaradi nje šla burke vlečt na glavo.

A ljudje, ki nosijo križ okoli vratu tudi muslimane spodbujajo h spreobrnjenju?

@Lolll

Ne, oni so jih šli kar pobit.

Bojkotirat. Štacun v stilu HM je celo morje. Naj se zamislijo, da so v Evropi in ne v neki kozojebski arabiji in naj svoje prodajalke prilagodijo temu.

groza kako zmerjanje enga butla …avtorica je napisala čisto resnico in kok morš bit butast,da ne vidiš da hočjo nas zamenjat z drugimi prebivalci….odprite oči dokler je še čas

Anonimno 9310, 25.11.2024 ob 18:23

groza kako zmerjanje enga butla …avtorica je napisala čisto resnico in kok morš bit butast,da ne vidiš da hočjo nas zamenjat z drugimi prebivalci….odprite oči dokler je še čas

Res Je

Bojkotirat, 25.11.2024 ob 17:32

Bojkotirat. Štacun v stilu HM je celo morje. Naj se zamislijo, da so v Evropi in ne v neki kozojebski arabiji in naj svoje prodajalke prilagodijo temu.

V vseh evropskih državah so v H&M tudi prodajalke s pokrito glavo. Preverjeno. In so enako prijazne in svoje delo opravljajo enako dobro kot tiste, ki niso pokrite. In ne boste verjeli, nobena ne poskuša nikogar prepričati v to, da morajo postati muslimani. Tisti, ki blebetate o zamenjavi ljudstva, se pa testirajte na paranojo.

V Švici so te mšakare že prepovedali. Ravno kak mesec nazaj odreba. Kapo jim dol

pa kaj se usajate, 25.11.2024 ob 21:19

V vseh evropskih državah so v H&M tudi prodajalke s pokrito glavo. Preverjeno. In so enako prijazne in svoje delo opravljajo enako dobro kot tiste, ki niso pokrite. In ne boste verjeli, nobena ne poskuša nikogar prepričati v to, da morajo postati muslimani. Tisti, ki blebetate o zamenjavi ljudstva, se pa testirajte na paranojo.

Testirate se!!! Rjuhe na glavi niso dovoljene in to je potrebno prepovedati z odloki,  kot v  razvitem svetu. To je  versko nasilje nad Slovenkami.

Pri nas je vera sekularizirana

Rjuhe na glavi so verski simbol,  okrog vratu pa si naj obesi  Alaha za okras.  Pa kdo bo to prepovedal v tako nerazviti državi kot je naša, v takih se Alahovci  preserevajo namenoma,  ker ni normalne  politike,  da bi take stvari pravno uredila. Rine jih v osnovne, rine jih kot delovno silo,  a praktično  je to kaj, to je tiha zamemjava prenivalstva.  Tu ni vprašaja. Politikom se j za narod,  nevladnikom pada pa keš plus funkcionarjem ki tolčejo dol to državo. Narod mora take stvari  bojkotirati. Povsod.

Bravo za Švico, ki je končno začela delati red. Sramota za HM, da preko rjuharic propagira vero zveri, ki zaradi neke časti pobija novorojenčke. Sem za bojkot. Sicer pa tega DM pofla itak ni vredno kupovati.

Mene je tud prav groza teh žensk v teh oblačilih. Zadnjič sem bila z otroki v trgovini H in smo neke sladkarije gledali,nakar se je najmlajša hci obrnila in zagledala žensko čist v črnem in se tako ustrašila, da se je začela dret in jokat. So prodajalke takoj priskočile kaj je narobe in so j vidle v čem je problem in rekle, da je to groza, da je vedno več tega. Komaj sem pomirila hčerko, ki še danes misli, da v trgovini straši.

Upam, da bodo tudi katoliške on vse ostale nune hodile naokrog nepokrite in v normalnih oblačilih. Ker take kot so zdaj, izvajajo vizualni verski teror tako nad ateisti kot tudi nad vsemi ostalimi verami, ki so prisotne in uradno veljavne v okolici. In mimogrede, mene tudi križci in podobna verska navlaka okoli vratu in še kje, motijo, sem za to, da se prepove vse vidne simbole neke verske pripadnosti, vsi lahko to prakticirate lepo doma ali v svoji cerkvi. Tam se zaradi mene lahko ovijete v utripajoče lučke in si na glavo poveznete kar vam paše, zunaj pa pač ne.

New Report

Close