Migrant iz BiH klal na območju Viča
Vič, Jankovičevo podganje gnezdo. On bi ga spucal, ker ima rad lepo mesto, ampak ne more. Ne sme, ker bodo šefi in njegovo “ljudstvo” jezno. Jankovič prav prezira to kar se dogaja, pa pač mora biti na določeni strani, da lahko kraljuje naprej. Ga pa boli vrjetno, kako gre v ku…C njegovo najlepše mesto na svetu nje.
Lahko potrdim, sem Ljubljančanka. Vsi ki lahko prodajo nepremičnine jih in se umikajo ven iz mesta, bolj na rob. Jaz še ne, nimam avta in mi paše da sem v centru+ delam tukaj. Razmišljam pa o drugih opcijah.
Mene2, 25.11.2024 ob 23:13
Vič, Jankovičevo podganje gnezdo. On bi ga spucal, ker ima rad lepo mesto, ampak ne more. Ne sme, ker bodo šefi in njegovo “ljudstvo” jezno. Jankovič prav prezira to kar se dogaja, pa pač mora biti na določeni strani, da lahko kraljuje naprej. Ga pa boli vrjetno, kako gre v ku…C njegovo najlepše mesto na svetu nje.
Lahko potrdim, sem Ljubljančanka. Vsi ki lahko prodajo nepremičnine jih in se umikajo ven iz mesta, bolj na rob. Jaz še ne, nimam avta in mi paše da sem v centru+ delam tukaj. Razmišljam pa o drugih opcijah.
Ja vsi prodajajo ja, zato ni praktično nič kaj novega na trgu. Vsi bežijo ven ja. Zato je praktično vse pametno prodano v parih dneh v mestu.
Mislim saj đabe z motenci na tem forumu se sploh ukvarjat. Privat zadeva je bila to. Noben faking migrant ni bil vi motena bitja. Tako privat kot franceljni in jožeti žene, matere, sosede tolčejo in pobijajo. Se je prilagodil kulturi kot vsakdan tulite tu. Bolan folk. Viča od blizu videli niste. Tudi če bi ga, to se je zgodilo v privat stanovanju, zaradi privat zadev opice motene. Mater res je počasi čas da prisilno psiho zdravljenje nazaj uvedemo. Začnejo lahko tu zbirat folk. Je dobesedno kot bi lovil ribe v ribniku. Motencev na kupu toliko že težko najdeš.
mončki patetični moteni, 26.11.2024 ob 09:18
Ja vsi prodajajo ja, zato ni praktično nič kaj novega na trgu. Vsi bežijo ven ja. Zato je praktično vse pametno prodano v parih dneh v mestu.
Mislim saj đabe z motenci na tem forumu se sploh ukvarjat. Privat zadeva je bila to. Noben faking migrant ni bil vi motena bitja. Tako privat kot franceljni in jožeti žene, matere, sosede tolčejo in pobijajo. Se je prilagodil kulturi kot vsakdan tulite tu. Bolan folk. Viča od blizu videli niste. Tudi če bi ga, to se je zgodilo v privat stanovanju, zaradi privat zadev opice motene. Mater res je počasi čas da prisilno psiho zdravljenje nazaj uvedemo. Začnejo lahko tu zbirat folk. Je dobesedno kot bi lovil ribe v ribniku. Motencev na kupu toliko že težko najdeš.
Privatmi spori so vsi ne. Slučajno ni blo posilstvo. Kar se tega tiče so levi in desni iste pi….oboji prikrivajo posilstva.
Kaj124, 26.11.2024 ob 10:51
Kaj? Si to normalen, da zagovarjaš to ekstremističmo jebo v Sl. Dol s to vlado. Sam za Goloba se vam gre da ostane in da vam ne ginejo njegovi privilegiji in da delate kaj hočete. V migrantoh je največji denar trenutno. Nepremičnine so p dim.
@mončki patetičmi moteni
spikeeee, 26.11.2024 ob 10:17
No, spet migranti in Vič, pa koliko časa boste še volili Jankovića, saj se vidi, da mu vse uhaja iz rok?
A prej se pa v Ljubljani niso zgodili umori? Lapate, ko da je Vić nek crnski ghetto v Harlemu, resnica pa je da ni nic od tega. Delam na Viču, sem tam vsak dan tako da te pravljice zadrzite za sebi podobne klovne.
Vinnie, 26.11.2024 ob 13:00
A prej se pa v Ljubljani niso zgodili umori? Lapate, ko da je Vić nek crnski ghetto v Harlemu, resnica pa je da ni nic od tega. Delam na Viču, sem tam vsak dan tako da te pravljice zadrzite za sebi podobne klovne.
Ni imelo čisto nič z migranti in čisto nič z vičem.
Pač dva verjetno v sporu zaradi keša, drog al pa seksa….
Đabe se z norci tu sploh pregovarjat. To dobesedno čepijo in čakajo da se kaj na viču zgodi da bodo lahko na svoje obrnili. Medtem že pet franceljnev lojzke ubije, ampak tist ni zanimivo. Ni na viču. Ne morjo migrantov krivit.
Iz osebnih izkušenj?
đabe, 26.11.2024 ob 13:15
Ni imelo čisto nič z migranti in čisto nič z vičem.
Pač dva verjetno v sporu zaradi keša, drog al pa seksa….
Đabe se z norci tu sploh pregovarjat. To dobesedno čepijo in čakajo da se kaj na viču zgodi da bodo lahko na svoje obrnili. Medtem že pet franceljnev lojzke ubije, ampak tist ni zanimivo. Ni na viču. Ne morjo migrantov krivit.
Ni imelo čisto nič z migranti in čisto nič z Vičem
Ja, čisto nič, razen, da je ubijal migrant in to na Viču. Drugače pa čisto nič.
suzana bi, 26.11.2024 ob 15:53
Ni imelo čisto nič z migranti in čisto nič z Vičem
Ja, čisto nič, razen, da je ubijal migrant in to na Viču. Drugače pa čisto nič.
Migrant? Ti veš kdo so migrantje? Bil je bosanec. Živeč v lj.. Al pa na obisku. Kdo ve. Nikjer objavljeno. Če greš ti na hrvaško za kkšn teden/mesec si migrant? Ja v stanovanju na viču sta se stolkla in en je umrl. Kaj klinac ima to z vičem in migranti? Če bi se stolkla v šiški bi bla šiška kaj bolj nevarna? Dva znanca ki se doma tolčeta predstavljata strah in trepet viču? Mislim vam sploh kakšna možganska celica še deluje? Veš koliko umorov/ubojev je povprečno v ljubljani na leto? 0,3/10.000. Veš koliko na podeželskem raju? Ormož – 0,6/10k; Krško – 0,7/10k; Trebnje – 0,8/10k; Kočevje – 0,9/10k, Koper – 0,4/10k; Piran – 0,4/10k……fascinantno a? Migrantje tud tam? 😀 Lenart, Gornja Radgona, Kamnik, Tolmin….isto kot ljubljana 🙂 Res je nevarno mesto. Sploh če gremo potem še na hude poškodbe, kjer ljudje ne umrejo…..in je 3/4 slovenskih okrajev krepko bolj nevarnih kot ljubljana. Da o posilstvih in zlorabi otrok ne začnemo – Radlje ob Dravi, celje….. Sami fajn ljudje se varno sprehajate tam po podeželju…..