Zaključek
Kako vi gledate na službene zaključke.
Se vam zdi normalno, da se vabi na zaključek bivše sodelavce, ki to že niso več kot 10let in so šli k drugemu delodajalcu na koncu pa so ožaljeni.
Moje mnenje je, da se na službeni zaključek nekako v normalnem svetu povabi sodelavce s katerimi delamo sedaj in ne tistih, kateri so davno odšli.
Ali je moje mišljenje zgrešeno?
Auuu880, 26.11.2024 ob 00:33
Kako vi gledate na službene zaključke.
Se vam zdi normalno, da se vabi na zaključek bivše sodelavce, ki to že niso več kot 10let in so šli k drugemu delodajalcu na koncu pa so ožaljeni.
Moje mnenje je, da se na službeni zaključek nekako v normalnem svetu povabi sodelavce s katerimi delamo sedaj in ne tistih, kateri so davno odšli.
Ali je moje mišljenje zgrešeno?
JA seveda, na zakljucek valda ne hodijo bivsi, ki jih ze 10 let ni v firmi. A imajo pogodbo za to, da jim firma placuje za zabavo. Daj no.
To je isto, kot bi bivsega partnerja po 10 letih vabil na rojstni dan. Dajte malo kmecke pameti obdrzat, al ste vsi zabiti in bi pol sveta vabili na pasje procesije ?
To kar ti sprasujes obstaja samo se v butalah. Pa saj Slovenija to je v neki meri.
To se je pri nas tudi dogajalo, smo vedno vabili tiste, ki jih že zdavnaj ni več pri firmi. Ne razumem. Razumem, da povabiš eno, ki je v porodniški, ne razumem pa, da se na zaključek povabi nekoga, ki je pred 5 ali 10 leti zamenjal firmo, po možnosti 10 let ni mel stikov z nobenim in potem ta še celo pride na zaključek 🙂 Jaz niti ne bi šla, če bi me kdo povabil.