Migranti v Lj
. V Ljubljani so se stepli migranti, kmalu zatem se je pojavilo truplo – Slovenske novice .
Prvo vprašanje: zakaj so v Slo lahko MIGRANTI (torej NE turisti) iz Maroka??
Drugo dejstvo: zakaj se tolerira tole pohajkovanje okoli, ropi, tatvine, posilstva, štihaja. Kaj komu ni jasno??! Takoj ko sonce odhaja se grupirajo kot sence po centru in kaj dobrega nimajo nikoli na umu. Kdo bo pazil ljudi na adventnem Decembru? Takrat pa moramo hoditi po temi po centru. Ma že čez dan se po Tivoliju z otroki moram sprehajati s solzilcem. Tam tudi čez dan nobenega reda in varnosti.
JEBEM TI TAKO SVOBODO. Za koga je ta svoboda? Za kriminalce??!
Zapori prepolni, 27.11.2024 ob 10:02
Zapori so prenatrpani. A niso celo rekli, da bi neke ljudi izpustili iz zapora, da bi bil prostor? No, zato. Kam jih boš dal? In mi bi še gradili migrantske centre …
nikjer v tretjem svetu (odkoder prihajajo) nimajo takega Hilton luksuza kot v naših “prenapolnjenih” zaporih. Saj cilj je, da jim ni udobno in prijetno..ali??!
Naj se potamanijo med seboj. Sicer pa so v zadnjih desetletjih neovirano šeztali po svetu, pa da ne govorim, kako jih razni naši in tuji intelektualci izobražujejo, kaj naj ob nezakonitem prehodu rečejo in , pazi ti to, zahtevajo.
Nismo očitno razumeli dogajanj iz osamosvojitvene vojne in dogajanja po njej, ko se je vse razpaslo in počasi razpadlo( šolstvo, zdravstvo, kultura….).
In grem v interšpar Vič in glej no glej tipi v skupinah po pet, šest lepo sedijo na pivu sredi dneva, v dobrih oblačilih, z mobiteli. Lepo ste volili, da sedaj možakarji, sposobni za delo pohajkujejo po Ljubljani, posedujejo po kafičih. Lepo jih vzdržujemo. Aja mednarodne pogobbe, pa menda iščejo azil. Majke, sam nimam danerja za pivo pit v bifeju. Grem ba lpp bus, ma čisto na vsakem je kakšen črn. Saj se sme napisat, da me to moti, in ne, z namenom sem napisala črn, da se ve, koga mislim, da ne bo kakšnega pametovanjac FDV jevk o nekih fobijah.
Načrtno so zaprli urad za demografijo, da bi se domorodce odločali več otrok, da bi dobili vzpodbude. Jah zato, da uvazajo ta ćrne pod agendo azila. Uničujejo načrtno družine, vse za nove volilce Jebela.
Je pa zanimivo, ker kolikor vem je največ njih muslimanov in če se ne motim, oni ne pijejo ALKOHOLA. Drugič poglej, ali imajo na mizi pred seboj brezalkoholno pivo in nas ažurno in natančno obveščaj, da bomo imeli resnične podatke.
Sicer pa, tudi meni gredo ne jetra, da so deležni ugodnosti vsi socialci sposobni za delo, migranti, brazilci, osebe, ki zajedajo naš skupni denar, arestanti…. ampak podpiranje vseh teh ni od zadnjih časov, se spomnim kako sem od plače imela odtegljaja sredstva za nerazvite. Če si pa na Lotu zadel je bil splošni davek in še davek za nerazvite danes bodo pa kmalu ti večina naše države.
Jaz bi takega izgnal samo zaradi tega, ker je zabit ! Viz, statusov se ne dobiva, če delaš pizdarije.
Najboljši ste pa uni k mislite, da so šele od 2015 migranti v LJ. Leta 2001 sem se preselil v LJ, v Šiški je bil migrantski center, to je bilo naroda notr kar ga hočeš…. Aja agenda zastraševanje še ni bila na njih, je bila na umetnih oploditvah in gay skupnosti anede….. Se vid de te fore pišejo samo tisit k so iz Spodnje Podpulfrce u pizdi materini.
Najboljše so pa besede za ekonomske migrante k majo denar: expat ali pa auswanderer hahahaha a ti vas pa ne motijo, ko pokupijo nepremičnine po sloveniji? Da za nas ni?
Dokler boste SDsovci podpiral ameriško izraelske interese migracije masovne bojo ! Aja, sam vam gre to na mlin, da strašite folk, da ste pol izvoljeni ! Mal vprašite hotele v centru Ljubljane, restavracije in tako dalje, kdo vam lupi in puca vaše ab fab solatke k brunchate ob sobotah zjutraj? Ja uni iz migrantskih centrov ane, k dobijo delovno dovoljenje, da delajo za tele dodatke do minimalne plače !
Dokler boste SDsovci podpiral ameriško izraelske interese migracije masovne bojo ! Aja, sam vam gre to na mlin, da strašite folk, da ste pol izvoljeni ! Mal vprašite hotele v centru Ljubljane, restavracije in tako dalje, kdo vam lupi in puca vaše ab fab solatke k brunchate ob sobotah zjutraj? Ja uni iz migrantskih centrov ane, k dobijo delovno dovoljenje, da delajo za tele dodatke do minimalne plače !
Kolikor sem nazadnje pogledala, je na vladi Golob, ne Jansa. Zato se pejt zdravit, ker imas ocitno preganjavico. Drugic, o kaksnih sobotnih brunchih se ti sanjas? Jaz si sobotnih brunchev niti v sanjah ne morem privosciti. Sem upokojenka, stara 68 let in dobim na mesec precej manj, kot vlada mesecno namenja za te ilegalce, ceprav imam vse dokumente. Pa ne da mislis, da vlada tudi meni placa stanovanje in poloznice in kar manjka do minimalca?
Grozne, 27.11.2024 ob 11:34
In grem v interšpar Vič in glej no glej tipi v skupinah po pet, šest lepo sedijo na pivu sredi dneva, v dobrih oblačilih, z mobiteli. Lepo ste volili, da sedaj možakarji, sposobni za delo pohajkujejo po Ljubljani, posedujejo po kafičih. Lepo jih vzdržujemo. Aja mednarodne pogobbe, pa menda iščejo azil. Majke, sam nimam danerja za pivo pit v bifeju. Grem ba lpp bus, ma čisto na vsakem je kakšen črn. Saj se sme napisat, da me to moti, in ne, z namenom sem napisala črn, da se ve, koga mislim, da ne bo kakšnega pametovanjac FDV jevk o nekih fobijah.
Načrtno so zaprli urad za demografijo, da bi se domorodce odločali več otrok, da bi dobili vzpodbude. Jah zato, da uvazajo ta ćrne pod agendo azila. Uničujejo načrtno družine, vse za nove volilce Jebela.
Volilo si ti 2015, takrat se je to začelo.
Po moje bi bilo drugače in iz azinega bi morali prepovedati izhode, razen uradnuh zadev, dokler se ne uredi status.