Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Počasi je dovolj te vlade

Počasi je dovolj te vlade

Glavna revizorka ministrstva za pravosodje Suzana Hotzl, ki je izdelala notranjo revizijo zakonitosti nakupa sodne stavbe na Litijski 51, je po poročanju spletnega portala 24ur v ponedeljek prejela pisno opozorilo pred redno odpovedjo pogodbe o zaposlitvi iz krivdnih razlogov.

Je zdaj počasi že jasno, da smo v diktaturi? Režejo brezkompromisno vse, ki jim ne ustrezajo, nameščajo povsod svoje, krojijo pravila po svoji meri, obdavčujejo še ptičji drek, na sestanke komisij ne hodijo, lažejo v kamero, PV si je omislil “svoje varovanje”, ker “ne zaupa policiji”??

Če to ni dovolj, potem smo res topoglavi hlapci.

Daj, Janšev domobranček, najdi si raje plac v kočevskem breznu!

Ker tja spadate, izdajalci domovine!

Ma vse skup je za en drek. Al pa dva.

Odgovor na objavo uporabnika
SDS greznica, 04.12.2024 ob 19:17

Daj, Janšev domobranček, najdi si raje plac v kočevskem breznu!

Ker tja spadate, izdajalci domovine!

Tole pa gre v prijavo na policijo. Niti tvoj IQ 50 te ne bo obvaroval.

jaz sem že kmalu po osamosvojitvi Slovenije vedel, da iz te države nebo nikoli nič pametnega.

Franci ki te je na balanci, 04.12.2024 ob 19:23

jaz sem že kmalu po osamosvojitvi Slovenije vedel, da iz te države nebo nikoli nič pametnega.

Sj ne more bit če se je štartalo z mutnimi posli.

Anonimno 4477, 04.12.2024 ob 19:22

Tole pa gre v prijavo na policijo. Niti tvoj IQ 50 te ne bo obvaroval.

Buahahahahaha!!

A ima vaša policijska postaja kak pašnik v bližini? Da boš vsaj krave malo nasmejal, janšist zarukan!!

jih imam  tudi jaz.  Pa nisem noben privrženc  čelavog maršala.

Ne morem niti  dnevnika  in novic več gledat, dobesedni na kozlajne mi grejo  vsi.

Če bo šli tako naprej  bo treba  na ulice,   in naredit red  , pognat  in spucat   , en konkreten  protest proti  politiki  EU.

Državo  državljanom!   Predno  nas res pahnejo v vojno.

Pa  makar  “pomfri” vlado.  Počistit in odpustit vse.

To Janševo revizorko bi bilo treba odpustiti in kazensko preganjati.  Pa Gojkoviča in Starčka v zapor.  To podlasico, revizorko lahko tudi.

Dovolj je teh plačancev, ki mešajo drek za svojega vodjo.

Kar se tiče Litijske, bi morali kazensko preganjati vse zaposlene opice, ki so mešale drek na ministrstvu.  Pa tistega bivšega generalnega sekretarja SD, pa raziskati od kje denar za nakup stanovanja v Šelenburgu…. Tudi vse druge opice, ki so menjale telefone (Šoltes).

Ampak…. žal smo v Sloveniji, deželi korupcije in kriminala.

Janšisti ste res eni tiči. Vsak dan nabijate enainisto, dovolj vlade itd. Dajte se preštet. Lepo boste počakali do rednih volitev, pa, če vam je prav ali pa ne. Pa še takrat ne boste imeli nobenih možnosti, da bo vodil in še kdaj koli na oblasti vaš veliki vodja odsluženi starček Janša.

Živa žalost, 04.12.2024 ob 19:39

Janšisti ste res eni tiči. Vsak dan nabijate enainisto, dovolj vlade itd. Dajte se preštet. Lepo boste počakali do rednih volitev, pa, če vam je prav ali pa ne. Pa še takrat ne boste imeli nobenih možnosti, da bo vodil in še kdaj koli na oblasti vaš veliki vodja odsluženi starček Janša.

Zakaj misliš, da samo janševcem ni všeč, kar se dogaja?

Sej ste hoteli čisto svobodo, sedaj jo pa imate….

Pa sej večje svobode ne more biti (seveda izključno za svobodnjake). Delajo čisto vse, kar se nek svobodnjak spomni…

Ostalo pa pač ni pomembno….

KAKO SO PA LAHKO FRANCOZI SESULI VLADO? VSE SE DA, ČE SE HOČE.

Polhn kufr, 04.12.2024 ob 19:32

jih imam  tudi jaz.  Pa nisem noben privrženc  čelavog maršala.

Ne morem niti  dnevnika  in novic več gledat, dobesedni na kozlajne mi grejo  vsi.

Če bo šli tako naprej  bo treba  na ulice,   in naredit red  , pognat  in spucat   , en konkreten  protest proti  politiki  EU.

Državo  državljanom!   Predno  nas res pahnejo v vojno.

Pa  makar  “pomfri” vlado.  Počistit in odpustit vse.

Polhn kufr, se strinjam s tabo. Za skozlat so vsi po vrsti.🤮🤮

Anonimno 4477, 04.12.2024 ob 19:13

Glavna revizorka ministrstva za pravosodje Suzana Hotzl, ki je izdelala notranjo revizijo zakonitosti nakupa sodne stavbe na Litijski 51, je po poročanju spletnega portala 24ur v ponedeljek prejela pisno opozorilo pred redno odpovedjo pogodbe o zaposlitvi iz krivdnih razlogov.

Je zdaj počasi že jasno, da smo v diktaturi? Režejo brezkompromisno vse, ki jim ne ustrezajo, nameščajo povsod svoje, krojijo pravila po svoji meri, obdavčujejo še ptičji drek, na sestanke komisij ne hodijo, lažejo v kamero, PV si je omislil “svoje varovanje”, ker “ne zaupa policiji”??

Če to ni dovolj, potem smo res topoglavi hlapci.

In s kom bi ti zamenjal/la to vlado??

Živa žalost, ni avtomatsko vsak, kateremu gre ta vlada na živce, kar janšist. Mnogo nas je takih, ki niti slučajno nismo ljubitelji Janše in SDS-a, pa nam ta vlada vseeno ni všeč. Ne posplošuj.

Para Bellum, 05.12.2024 ob 08:49

Živa žalost, ni avtomatsko vsak, kateremu gre ta vlada na živce, kar janšist. Mnogo nas je takih, ki niti slučajno nismo ljubitelji Janše in SDS-a, pa nam ta vlada vseeno ni všeč. Ne posplošuj.

Točno tako! In kdaj bomo mi dobili dovolj močan glas, da ne bo izbira janša in samo da ni janša?

Moj odgovor je, ko bodo volilci spregledali.

Movražan, 05.12.2024 ob 08:49

In s kom bi ti zamenjal/la to vlado??

Na volitvah je bilo veliko izbire, kolikor se spomnim, ni bilo samo SDS in svoboda. Če ti pa moram jaz povedati, koga voliti, pa pomeni, da nisi volilec ampak si vol, ki bo vedno sledil mnjenju nekoga drugega.

Stalno eni in isti klošarji jamrate, namesto da bi si sami kaj ustvarili. Budalam nobena vlada ne more biti dobra.

moje mnenje, 05.12.2024 ob 08:54

Točno tako! In kdaj bomo mi dobili dovolj močan glas, da ne bo izbira janša in samo da ni janša?

Moj odgovor je, ko bodo volilci spregledali.

Volivci ne bodo nikoli spregledali. S tem razlogom tudi obstajajo volitve, ker je večina ljudi vedno zabitih in tisti, ki hočejo vladati, to tudi vedo.

Če ne bi tej vladi ves čas metali polenov (nekdo se je izrazil:hlodov) pod noge, bi precej več lahko naredila. Ji je za čestitat, da zdrži ta pritisk (polenov) in zraven še kaj naredi.

Česa takega si ni dovolil niti Janša. Pa bodo tile sploh pripravljeni sestopiti z oblasti?

polena, 05.12.2024 ob 10:01

Če ne bi tej vladi ves čas metali polenov (nekdo se je izrazil:hlodov) pod noge, bi precej več lahko naredila. Ji je za čestitat, da zdrži ta pritisk (polenov) in zraven še kaj naredi.

Zgornji zapis ni daleč od resnice.

ja ni, 05.12.2024 ob 10:34

Zgornji zapis ni daleč od resnice.

Resnica je, da ste zabita fuknjena čreda, ki podpira mafijo, psihopate in izdajalce, ki zakone, ustavo in svoja zločinska dejanja prilagaja fašistični zeleni agendi in tujim korporacijam.

Holob priznal da njegova očiščena Policija sodeluje z mafijo

https://x.com/i/status/1864221235539763239

navezava na tisto tožilko katera je zavrnila varovanje !

Vsi na volitve idoti ostanite pa raje doma, ker tole kar ste nam postavil na oblast je slabše kot kakšna južno ameriška hunta

New Report

Close