A ste pisali miklavžu
A slovenskega majo v mladinski?
Kar drag. Nebi jst upal zaradit na temu. Sam tisk pa vezavo plačaj i to je to.
Hadis pravi da tist ki bo citiral kuran za denar, bo prisel na Sodnji dan brez mesa na obrazu… jst si tolmacim to kot da iz te moke ne bo kruha. Oz mesa v tem primeru. Se ne spodobi. Da bos mel si prodal obraz. Allah ti je vse to dal. Zastojn bi moral sirit Božjo besedo. Bog ti za to nebi ostal dolžan. Ti si pa hotu da ti odlocas o kolicini in casu koristi…
Ce resno mislis… en na bolhi je za 25. Podarim ti ga.
bozomon, 04.12.2024 ob 20:11
A slovenskega majo v mladinski?
Kar drag. Nebi jst upal zaradit na temu. Sam tisk pa vezavo plačaj i to je to.
Hadis pravi da tist ki bo citiral kuran za denar, bo prisel na Sodnji dan brez mesa na obrazu… jst si tolmacim to kot da iz te moke ne bo kruha. Oz mesa v tem primeru. Se ne spodobi. Da bos mel si prodal obraz. Allah ti je vse to dal. Zastojn bi moral sirit Božjo besedo. Bog ti za to nebi ostal dolžan. Ti si pa hotu da ti odlocas o kolicini in casu koristi…
Ce resno mislis… en na bolhi je za 25. Podarim ti ga.
bozomanček je nimfomanček, 04.12.2024 ob 22:50
upam da si mu pisal da ti prinese vsaj 20 gramov možganov če že pol kile nemore pa tvojemu pederčku bozomanu tudi seveda
Ne, na tem področju ne čutim primankljaja. Pohlepa pa tut ne zagovarjam. Opažam pa, da vam enim pa res zalaufali niso, mogoče bi ti rabu kakšno kontrolo, servis, kaj praviš? Sam ideja..
Nič pisal, nič ne bom dobil.😂
Imam pa letos že poln kufer s temi darili. Sem naročil nekaj stvari in so mi razdelili na 7 paketov. V 3 pakete iz Amazona in v štiri iz Temu-ja. Bom počakal do konca prihodnjega tedna, bo najbrž vse prikapljalo. Poštar bo pa mislil, da se mi je zmešalo, ko bo vsak dan kak paketek.😁