Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pogrešam obvezne moške kvote v gospodinjstvu

Pogrešam obvezne moške kvote v gospodinjstvu

Če dec ne misli prat, likat, kuhat in pospravljat, ga ne rabim!

zmenen!

Odgovor na objavo uporabnika
Jezna mama, 05.12.2024 ob 08:59

Če dec ne misli prat, likat, kuhat in pospravljat, ga ne rabim!

Perem, likam, kuham bolje kot ti fukaš!

Predlog nikakor ne pride v obravnavo, ker so ti ženske kvote v politiki pomembnejše.

Dragi vampir, tu je tvoj problem in vecine moskih-kaj ima seks tu veze? Seks lahko dobis kjerkoli, sam si skuhas in peres. Enako velja tudi za zenske. A mislis, da si ne more poklicat obrtnika, avto peljat na servis itd? Skupaj smo zato, da se imamo radi, se podpiramo in se skupaj soocamo s problemi itd, ustvarimo in delimo zivljenje. Po tist tvoj f…pojdi pa na tromostovje

A je kakšna posebna spolna ponudba na Tromostovju? Od kje take ideje?

Jaz750, 05.12.2024 ob 09:59

Dragi vampir, tu je tvoj problem in vecine moskih-kaj ima seks tu veze? Seks lahko dobis kjerkoli, sam si skuhas in peres. Enako velja tudi za zenske. A mislis, da si ne more poklicat obrtnika, avto peljat na servis itd? Skupaj smo zato, da se imamo radi, se podpiramo in se skupaj soocamo s problemi itd, ustvarimo in delimo zivljenje. Po tist tvoj f…pojdi pa na tromostovje

Kaj pizdiš, če sem boljši sem boljši.

Butaste babe, ne znate opravljat 10% tega, kar zna moški. Tiho bodite golazen. Mater me take babe razpizdijo

Ti si kuhas sam in sam to pojes. Ni ti treba moje hrane jest, jaz ne rabim tvojega znanja glede hisnih opravil. Kje je problem?

Anonimno 7685, 05.12.2024 ob 10:57

Butaste babe, ne znate opravljat 10% tega, kar zna moški. Tiho bodite golazen. Mater me take babe razpizdijo

Ce zivim sama, pa ze nekaj znam sama narest. Al te to moti, ker te nobena ne potrebuje?

jaz pa pogrešam obvezne ženske kvote v gospodinjstvu. 

Moraš biti res nesposobna upravljati s prirojenimi ženskimi orodji, orožji in argumenti, da ti dec z roke ne je. A vas mame, tete in starejše sestre ter sestrične res niso ničesar naučile glede dresurne moške živali? Ste na ušesih čepele, ko so bile te lekcije?

Večina samskih žensk pravi, da si vse naredijo same. Potem pa vidiš, da so zakreditirane, ker plačujejo mojstrom. Ali pa stagnirajo na mestu več let, ker si ne morejo privoščiti delavcev . Same pa ne znajo. Glavno, da so glasbe, kaj vse znajo

Ona sesa, jaz kuham in servisiram njo.

.https://www.facebook.com/share/v/19k5n78cwF/

Tudi jaz sem ogorčena nad nespoštovanjem ženskih kvot v rudarstvu, gradbeništvu, ribištvu, po Komunalah, pri gasilcih,  pri obrtnikih, …

New Report

Close