Samski in ločeni
Spodaj je ena tema o samskih puncah in ločenih moških z otrokom. Ko sem bila jaz mlada, sem iskala izključno samskega , torej brez otrok od prej, nekoga s katerim si bom osnovala skupno družino. Ko sem pa ovdovela pri 55 letih (moža je zadela kap), pa sem seveda iskala nekoga, ki je ostal sam (ločen ali vdovec), otroci pri teh letih so že odrasli in v večini živijo ze na svojem. Našla sva se , on ločen že precej let , moja in njegova otroka sta že odrasla in živijo na svojem. Sedaj že par let živiva skupaj in se imava lepše v dvoje kot če bi bila samska. Iskati nekoga pri 50+ letih da bo samski je utopija, ker imamo vsi svojo zgodovino . Pri 20-35 letih pa nas je večina brez otrok
Bohnedaj, da bi ti, ki imaš otroke – dobila pri 50+ nekoga podobne starosti brez otrok . Taki so nenavajeni potrpeti, nimajo živcev za otroke- sploh pa ne za tuje in niti nimajo podobnih življenjskih izkušenj, kot ti.Zato ne razumejo tvojega odnosa z otroki, ki mu bo šel vedno bolj ali manj na živce.Več ali manj tipičen egoist…Tko da…ja…imela si veliko srečo.
OMG, 05.12.2024 ob 21:05
Bohnedaj, da bi ti, ki imaš otroke – dobila pri 50+ nekoga podobne starosti brez otrok . Taki so nenavajeni potrpeti, nimajo živcev za otroke- sploh pa ne za tuje in niti nimajo podobnih življenjskih izkušenj, kot ti.Zato ne razumejo tvojega odnosa z otroki, ki mu bo šel vedno bolj ali manj na živce.Več ali manj tipičen egoist…Tko da…ja…imela si veliko srečo.
Pri teh letih nas ima večina odrasle otroke. Moja dva živita oba na svojem, enako partnerjeva otroka. Midva pa potujeva, hodiva na izlete, končno imava čas samo zase. Je razlika ali iščeš mlad ali ko si v zrelih letih. Tudi kriteriji so drugačni. Da je nekdo celo življenje samski brez otrok ali partnerja pri 55 letih, se tudi vprašaš , ali je tako asocialen, da ni zmožen niti skupnega življenja . Medtem ko si mlada dekleta ki so ledik in frej, zelo zakomplicirajo življenje če vzamejo ločenca z majhnim otrokom, ko bi lahko izbirala med večino vrstnikov, ki so isto ledik in frej.