Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Premalo delovne dobe

Premalo delovne dobe

Imam 40 let. Do sedaj pa 5 let delovne dobe. Borila sem se z boleznijo. Predolgo delala prek študenta in to je rezultat. Bedno mi je. Koliko imate vi?

Važno je, da imaš pokojninsko dobo, v katero se šteje tudi študensko delo.

Ni res, ko sem sama delala preko študentskega servisa se to ni nikjer evidentiralo. To je šele nekaj let.

Hvala bogu sem se zaposlil pri 23. Sedaj sem 42, nič zavoda, skoz delam, imel bi še ene tri leta več dobe, če ne bi naši liberalci in janšisti podpirali tegale dela preko študentskega servisa, s sistemom, da se doba ne šteje, res, hvala, ….S tem, da smo delali iste stvari kot redno zaposleni, pri nas ni bilo trte mrte tele Gen Z današnje fore… Poznam pa folk ja k je ešel tm pr 27 začel delat redno, katastrofa, prepoved tega, to ne bo vzdržno…vse za ta vaš gnil kapitalizem ! fuj !

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2640, 11.12.2024 ob 14:41

Hvala bogu sem se zaposlil pri 23. Sedaj sem 42, nič zavoda, skoz delam, imel bi še ene tri leta več dobe, če ne bi naši liberalci in janšisti podpirali tegale dela preko študentskega servisa, s sistemom, da se doba ne šteje, res, hvala, ….S tem, da smo delali iste stvari kot redno zaposleni, pri nas ni bilo trte mrte tele Gen Z današnje fore… Poznam pa folk ja k je ešel tm pr 27 začel delat redno, katastrofa, prepoved tega, to ne bo vzdržno…vse za ta vaš gnil kapitalizem ! fuj !

lucky for you man. My passion is snow rider but now i’m a teacher

Bi bilo fino, da bi tudi popoldanski s.p. nekaja štel v delovno dobo. Saj takrat res študentsko delo ni štelo. Tisti ki so zdaj med 40 in 50 tudi zaradi recesije 2012, ko so se podjetja sesuvala ostali za nekaj let brez zaposlitve. Pa imajo zdaj se kakšen popoldanski s.p. bi lahko not prinesli vsaj par mesecev na leto…saj tudi prispevke in dajatve plačuješ…

Kdo bo sploh zmožen delat do 70leta

6 let, 10 let delovnih izkušenj, star 32.

51let, 33 let

54, 27 let dobe. Pa že od 15. leta sem med vsemi poletnimi počitnicami delala preko študenta. Kasneje pa tudi tekom leta.  A te dobe ni nikjer.

Izčrpana sem že sedaj do konca, kako naj delam do 67.leta?

39let, 16 let delovne dobe.

44 let, 2 leti delovne dobe. Študentski servis – ki se nam ne upošteva, kup podjemnih pogodb in na črno. Lepa dežela.

Začnite si plačevati delovno dobo,da imate vsaj 15 let. Potem boste še dobivali nekaj penzije…

New Report

Close