Privlačijo me starejše
Okolicaljubljane, 17.12.2024 ob 15:45
Star sem 37 let in me močno privlačijo ženske 50+ Pravtako sem odvisen od seksa mislim da sem nimfoman… zanima me ali je to kakšna psihična motnja ali pa je normalno. Drugače sem urejen na max razgledan govorim 8 jezikov društven in maksimalno pozitiven…
hahaha govorim 8 jezikov hrvasko,srbsko,bosansko,makedonsko,…
Kaj je normalno je relativno. Za mon bebote je normalno da so nesocializirani luzerji in tulijo da jim pripadajo mlajše. Čeprav jih še dementne 90 letnice ne pogledajo :).
Na to kdo te privlači nimaš vpliva. Če je obojestransko prostovoljno….kje je problem? Ni problema.
To da si odvisen od seksa pa je problem. Ker verjetno na marsikateri del življenja vpliva to kompulzivno vedenje. Najdi si pomoč. Obstaja. Če imaš probleme nadzorovat se. Če si pa pač samo bolj potrebne sorte….no to pa ni bolezen 🙂
Po moje bi bilo več, če daš svojo energijo v kaj drugega. A otroke imaš? Drgač si ženski dobrotnik. To ni tolk slabo. Daj prenovi hiši. Dvigni si izobrazbo, zamenjaj službo. Šport družba. Hobiji. Oddajaj stan9vanja. Nevem, nekaj počni. Mogoče bi kaka okoli 50, še lahko imela otroka poskusi. Otrok te bo zamotil, pa ti ne bodo šle neumnosti po glavi. Katere jezike pa govoriš?