Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prva d(r)ama povsem spremenjena, pravijo mediji

Prva d(r)ama povsem spremenjena, pravijo mediji

IMG 20241223 100503

Všečno?

Obraz ima grd.

Meni ima lep obraz, paše ji krajša pričeska.

Meni v obraz ni nikoli bila lepa. Ima pa vrhunsko postavo.

Prikazali so jo slabše, kot pa zares zgleda. Velik minus reviji. Retuširali so in s tem zjebal lepoto.

Na tej sliki izgleda Tina veliko starejša, kot v resnici je. Slika je slabe kvalitete.

Morda ji želijo spremeniti imidž, ustvariti podobo resne dame srednjih let, ki pritiče predsedniku vlade.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena stara2, 23.12.2024 ob 11:04

Morda ji želijo spremeniti imidž, ustvariti podobo resne dame srednjih let, ki pritiče predsedniku vlade.

Mogoče res strmijo k temu, ker na sliki izgleda veliko starejša.

:neighingwhinnyingsnortgroan:

Grda kot smrtni greh. Zdaj s krajšimi lasmi ne izgleda tako cipasto.so ji verjetno svetovali,da bo bolj resni izgledala. Polna je polnil in botoksa. Poglejte kakšne žnable je imela 10 let nazaj. Postava preklada,edino umetni baloni ji malo oblike naredijo. Grda v glavnem. Kobilasta.

Hmm, pa tako se trudi..

Ima krasno postavo, a slab značaj. Živi na račun samopromocije. Drugače ne zna.

Ona ni nobena prva dma.

Žal, ta ženska z zunanjostjo nima sreče, tudi pri možganskih kapacitetah  jo je bog pustil bolj kot ne boso. Konjski ksiht, anoreksična in glupa. So seveda tudi precej slabše od nje, samo se ne dičijo z naslovom prve “dame”, kakor koli že kdo želi razumeti ta naziv. Nekaj ji pa priznam, je dovolj velika. Ne dovolj, kot recimo prave lepotice, ampak  vseeno dovolj. Recimo višina za trojko, ostalo čisti cvek.  Vedeti morate, da je tako imenovani premier  za moškega dokaj majhen. Ona ob njem pa vedno v najmanj 12 cm petah, pa mu je komaj enaka po  višini. Verjetno tudi ta palček nosi podložene šuhe.

crazyfrog, 23.12.2024 ob 10:07

IMG 20241223 100503

Všečno?

Uporabili so vse možne filtre, retuše in #kajvemkajševse#. Mene boli briga kdo hoče biti… Spomnim se jo še iz cajtov, ko je bila #izdoločenihrazlogov# zaposlena (ne prav dolgo) v Transportnih Kobal.

A ona je dama?

K Jackie Kennedy je.

Kaj je to za en virus v tej sliki, da je meni sploh noče odpret in me opozarja pred virusom?

Je marsikaj, a prva dama pač ne.

Dama?????????:):):):):)

Malo preberite pomen besede  dama, no!:):):)

Prostitutka pač leži daleč od dame, če žre arabski drek direkt iz napeljave, toliko bolj odvratna. In vi o dami……

neumnost, 23.12.2024 ob 12:48

Ona ni nobena prva dma.

Se strinjam. Tina ni nobena prva dama, prva dama pri nas je od predsednice Musarjeve mož.😄

Vseeno kaj naredi, konj je konj.

New Report

Close