Odvraten Julij Cezar
Tudi meni, 23.12.2024 ob 13:44
Julij Cezar, tudi meni si neberljiv, kot da imaš neke psihične težave. Poln nekega gneva, negativen na splošno
zdaj pa mi pokazi nekoga ki je brez ?vsak se bori s svojimi tezavami, zanimivo mi je recimo gledat, poznam kar nekaj psihologinj, koliko le teh ima resne psihicne tezave, ampak bodimo posteno le taka lahko razume drugega….drzi?tako da bi rekel tskoke. glede na vse diagnoze ki jih lepis name bi rekel da lepi govoris iz lastnih izkusenj
Saj ded včasih razmišlja pravilno, se pa res ne zna izražati.
Mora biti hudirjevo nadležen svoji okolici. Najbolj pa je najbrž grozno njemu samemu.
Cezar, če bi se malo odvadil žaljivk na prvo žogo in nehal nalašč provocirati, bi bil čisto fejst ded. Ko padeš v debato, si bolj prebavljiv. Problem je, ker je tvoj prvi post vedno agresiven in žaljiv, zato nima človek volje, da te bere dalje.
Sam si jebeš renome in simpatije. Ne zastopim, kaj imaš od tega.
Mark Avrelij, 23.12.2024 ob 15:03
Saj ded včasih razmišlja pravilno, se pa res ne zna izražati.
Mora biti hudirjevo nadležen svoji okolici. Najbolj pa je najbrž grozno njemu samemu.
Cezar, če bi se malo odvadil žaljivk na prvo žogo in nehal nalašč provocirati, bi bil čisto fejst ded. Ko padeš v debato, si bolj prebavljiv. Problem je, ker je tvoj prvi post vedno agresiven in žaljiv, zato nima človek volje, da te bere dalje.
Sam si jebeš renome in simpatije. Ne zastopim, kaj imaš od tega.
naj te usmerim…ker nimam prijateljev in se z nikomer ne. druzim, verjemi da vecina ljudi v moji okolici sploh ne ve da obstajam, nadalje ker se ne rabim ttudit da sem ljudem vsecen si lahko privoscim nesramnost, redko sicer a obcasno vecinoma ko imam opravka z policisti, inspektorji, politiki in kar je t.i javne uprave, razne davcne usluzbenke, mestno redarstvo itd…nikoli ne bom zaljiv do ljudi ki delajo, se trudijo itd….zato imam mir pred ljudmi, ne prosijo me za usluge, denar, nasvete….kar pa je zanimivo, celo zivljenje delam z ljudmi, pac storitvena dejavnost…in 98%od teh ne bo reklo kaj slabega cez mene ker se res potrudim da dobijo odlicno uslugo za svoj denar, ….tako to gre…aja in ne hodim na kafeje, cike in pijace…z nikomer hehe
Anonimno 7751, 23.12.2024 ob 15:12
Tip je res odvraten. Lažnivec in primitivec. Ko je bil še Primož lastnik, ga je ves čas banal. Domnevno predvsem zaradi pedofilije, ne toliko ker je prostak, ker ima Cezar namreč izrazita pedofilska nagnjenja.
a bejz no modroviharni debil, pod katetim nikom pa me je blokiral?ker tega jc uporabljam ne vem..cca 3 leta iz razliga ker do reg ne morem vec dostopat oz ni mozno pisat pod njim, kr napisi ti trot zabiti
Grenivka422, 23.12.2024 ob 16:51
Za njega je vsaka ženska terba 😀 hecna beseda. Še zdaj ne vem kaj to pomeni hehe Cezar ima podobno razmišljanje kot jaz, zato ga berem vsebinsko … Glede žaljivk pa je to na forumu kot “o živjo dober dan” … 🙂
ne drzi da je zame vsaka zenska terba, zartrose definitivno ni, enako velja zate….pa tud ekvivalent terbi je terc, ce govoriva o moskemu…v bistvu pa je res da veliko tega kar ti zapises deliva podobno razmisljanje….zanimivo pri ljudeh je kako recimo vecina zatjuje kako prezirajo laznivce, ko pa se jim recimo golob, bratuskova itd laze v obraz…pa jih nagradijo z novim mandatom….po nacelu da so pac politiku kot mali otroci, laz jim je v krvi in ko te glledajo v oci ves da serjejo…zgolj en primer
Julij Cezar, 23.12.2024 ob 17:08
ne drzi da je zame vsaka zenska terba, zartrose definitivno ni, enako velja zate….pa tud ekvivalent terbi je terc, ce govoriva o moskemu…v bistvu pa je res da veliko tega kar ti zapises deliva podobno razmisljanje….zanimivo pri ljudeh je kako recimo vecina zatjuje kako prezirajo laznivce, ko pa se jim recimo golob, bratuskova itd laze v obraz…pa jih nagradijo z novim mandatom….po nacelu da so pac politiku kot mali otroci, laz jim je v krvi in ko te glledajo v oci ves da serjejo…zgolj en primer
Mali otrok in politik pa nikamor nista za primerjat, hallo..
crazyfrog, 23.12.2024 ob 16:55
têrba -e ž (ȇ) nar. neumna, nespametna ženska: Hujša je seveda bila še sramota, ki mu jo je ta terba s tem napravila (Prežihov).
voranc je bil eden najvecjih slovencev, ki je za koroske in zgornjesavinjske kmete naredil po letu 45 vec kot bo golobova vlada oz katerekoli vlada v 100 letih….za jutrisnji dan je tudi aktualna njegova povest…Cez goro k očetu…itak poznas bi rekel..
Neverjetno primitiven in neumen človek. Človek ki se je odločil za zlo po lastni neumnosti. Izdajalec in koloborant za Rusijo, ki ji je že Jugoslavija obrnila hrbet, ko je z Stalinom kazala ves svoj primitivizem, pomankanje humanizma in civilizacijsko manjvrednost. Samo velik bebec lahko izbere takšno stran. Samo bebec, ki je blizu takšnemu primitivizmu kot je ruski lahko izbere Rusijo. Neizobraženec na karega civilizacijske norme zahoda, razsvetljenstvo, kultura in razumevanje človeških pravic niso pustili veliko sledu. Primitiven preprost človek z dna.
Julij Cezar, 23.12.2024 ob 17:11
voranc je bil eden najvecjih slovencev, ki je za koroske in zgornjesavinjske kmete naredil po letu 45 vec kot bo golobova vlada oz katerekoli vlada v 100 letih….za jutrisnji dan je tudi aktualna njegova povest…Cez goro k očetu…itak poznas bi rekel..
V bistvu vem sam kr so me v šoli prisilili da vem. Lovro Kuhar. E to se tut spomnem..
Julij Cezar, 23.12.2024 ob 15:20
naj te usmerim…ker nimam prijateljev in se z nikomer ne. druzim, verjemi da vecina ljudi v moji okolici sploh ne ve da obstajam, nadalje ker se ne rabim ttudit da sem ljudem vsecen si lahko privoscim nesramnost, redko sicer a obcasno vecinoma ko imam opravka z policisti, inspektorji, politiki in kar je t.i javne uprave, razne davcne usluzbenke, mestno redarstvo itd…nikoli ne bom zaljiv do ljudi ki delajo, se trudijo itd….zato imam mir pred ljudmi, ne prosijo me za usluge, denar, nasvete….kar pa je zanimivo, celo zivljenje delam z ljudmi, pac storitvena dejavnost…in 98%od teh ne bo reklo kaj slabega cez mene ker se res potrudim da dobijo odlicno uslugo za svoj denar, ….tako to gre…aja in ne hodim na kafeje, cike in pijace…z nikomer hehe
Dober bi bil, če bi si lahko privoščil nesramnost pa si je ne bi.