Mrzim praznike, se kdo
Ravno obratno. Obožujem praznike, ne ne, pravzaprav obožujem te dni pred prazniki. Vse te priprave, basanje z vozički in avti, lučke in bučke, potep na izlet, stiski rok in nek žar v očeh. Si mislim da tudi tisti, ki nimajo kaj veliko, si pričarajo vsaj te dni malo bolj sladke in to mi je lepo. Ni v denarju, je v filingu in jaz se temu filingu zelo rada predam.
Lisica258, 23.12.2024 ob 20:32
Ravno obratno. Obožujem praznike, ne ne, pravzaprav obožujem te dni pred prazniki. Vse te priprave, basanje z vozički in avti, lučke in bučke, potep na izlet, stiski rok in nek žar v očeh. Si mislim da tudi tisti, ki nimajo kaj veliko, si pričarajo vsaj te dni malo bolj sladke in to mi je lepo. Ni v denarju, je v filingu in jaz se temu filingu zelo rada predam.
Ni filinga BREZ denarja, oziroma zna biti precej slab…
Osebno sem sicer pri 750 pokojnine, začel obdarovati reveže.
Po neki zelo znani teoriji je treba namreč 10% dohodkov donirati, pa četudi so dohodki le 450 evrov…
Donirati celo leto, ne samo v decembru!
Za dobra dela NE MOREŠ biti kaznovan, ne v tem, ne v naslednjih življenjih…
Na nek način tudi jaz ne maram praznikov. Ja, neka tesnoba. Letos prvič mi gre na živce tudi obdarovanje, ker res nihče od nas nič ne rabi, pa zapravimo en kup denarja, ker se žlahta pač rada obdaruje. Sem nakupila malenkosti, pa je res vse tako drago. Letos imam pa še težave z nogo in me po več hoje precej boli.
Ne, nasprotno. Komaj čakam, da se trgovine zaprejo in da ne bo več te nore nakupovalne gneče. Blažen mir in čas zase. To, da “vsi nekam grejo” me sploh ne gane. Naj grejo, če jim paše. Jaz sem raje doma, grem ven na sprehod v gozd, doma preživljam mirne prijetne večere ob okrašeni smrečici in svečkah, nikamor ne norim in hitim, super je.
Ena687, 24.12.2024 ob 00:39
Na nek način tudi jaz ne maram praznikov. Ja, neka tesnoba. Letos prvič mi gre na živce tudi obdarovanje, ker res nihče od nas nič ne rabi, pa zapravimo en kup denarja, ker se žlahta pač rada obdaruje. Sem nakupila malenkosti, pa je res vse tako drago. Letos imam pa še težave z nogo in me po več hoje precej boli.
In zakaj si kupujete darila? To je čisto brez zveze. Nihče nič ne potrebuje, potem pa se ta darilca nekje valjajo.
Jaz sem za moj rojstni dan vsem povedala, naj mi ne kupujejo daril, naj rajši dajo v dobrodelne namene, pa me nihče ne posluša. Stara sem dovolj, kar potrebujem, si kupim, za drugo pa me ne zanima. Vsako leto se jezim zaradi tega.
orhideja488, 24.12.2024 ob 11:17
In zakaj si kupujete darila? To je čisto brez zveze. Nihče nič ne potrebuje, potem pa se ta darilca nekje valjajo.
Jaz sem za moj rojstni dan vsem povedala, naj mi ne kupujejo daril, naj rajši dajo v dobrodelne namene, pa me nihče ne posluša. Stara sem dovolj, kar potrebujem, si kupim, za drugo pa me ne zanima. Vsako leto se jezim zaradi tega.
Ja no vidiš, tudi tebe ne poslušajo! Kaj potem meni težiš. Pri nas je tako, da v teh dneh pridejo k nam na obisk in so darila. Sem že večkrat rekla, naj dobijo samo 3 manjši otroci, pa vsi pravijo, da je lepo kaj dobit. Brez veze, ampak očitno ne morem čez to.