Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mrzim praznike, se kdo

Mrzim praznike, se kdo

Ali je se kdo tak, ki ne mara praznikov? Vse trgovine se zaprejo, vsi nekam grejo…. Iz nekega razloga vedno znova cutim tesnobo. Nacrtovati moras, kaj vse bos kupil, da ti ne bo zmanjkalo hrane… kr nekej.

Zakaj bi me brigalo, kam “drugi” gredo?? Kaj pa imam jaz od tega?! Razen, seveda, da zoprni čefurski sosedje spizdijo doł in je lep mir!

Hrane pa tudi ne požreš toliko, da bi za ta dva dneva moral nakupovati ne vem kake količine!

Mrziš? To mislih za jih hladis ali kako?

Kaj pomeni mrzim?

Treba je uživat življenje, ne samo praznike.

Odgovor na objavo uporabnika
katja23689, 23.12.2024 ob 20:11

Ali je se kdo tak, ki ne mara praznikov? Vse trgovine se zaprejo, vsi nekam grejo…. Iz nekega razloga vedno znova cutim tesnobo. Nacrtovati moras, kaj vse bos kupil, da ti ne bo zmanjkalo hrane… kr nekej.

Obesi se.  Druge ni.

Avtorica, najboljš da pod kovter zlezeš do januarja.

Srečno!

Da ti bo zmanjkalo hrane, te skrbi? Verjetno nikoli zares. Vedno imaš še kje kakšno zalogo, da si skuhaš kaj. Si predstavljaš, da afriški otroci preživijo s skodelico riža na dan. Pri nas se bodo trgovine zaprle za dva dni in je že en teden stanje, kot da bo ravno konec sveta.

Ravno obratno. Obožujem praznike, ne ne, pravzaprav obožujem te dni pred prazniki. Vse te priprave, basanje z vozički in avti, lučke in bučke, potep na izlet, stiski rok in nek žar v očeh. Si mislim da tudi tisti, ki nimajo kaj veliko, si pričarajo vsaj te dni malo bolj sladke in to mi je lepo. Ni v denarju, je v filingu in jaz se temu filingu zelo rada predam.

Mrzim pomeni sovražim.

fak no, 23.12.2024 ob 20:27

Avtorica, najboljš da pod kovter zlezeš do januarja.

Srečno!

Anonimno 42295, 23.12.2024 ob 20:16

Mrziš? To mislih za jih hladis ali kako?

Kaj pomeni mrzim?

Saj bi najrajsi!

Lisica258, 23.12.2024 ob 20:32

Ravno obratno. Obožujem praznike, ne ne, pravzaprav obožujem te dni pred prazniki. Vse te priprave, basanje z vozički in avti, lučke in bučke, potep na izlet, stiski rok in nek žar v očeh. Si mislim da tudi tisti, ki nimajo kaj veliko, si pričarajo vsaj te dni malo bolj sladke in to mi je lepo. Ni v denarju, je v filingu in jaz se temu filingu zelo rada predam.

Ni filinga BREZ denarja, oziroma zna biti precej slab…

Osebno sem sicer pri 750 pokojnine, začel obdarovati reveže.

Po neki zelo znani teoriji je treba namreč 10% dohodkov donirati, pa četudi so dohodki le 450 evrov…

Donirati celo leto, ne samo v decembru!

Za dobra dela NE MOREŠ biti kaznovan, ne v tem, ne v naslednjih življenjih…

rešitev zate, 23.12.2024 ob 20:23

Obesi se.  Druge ni.

Posiljam ti ljubezen🩷

A si ne znaš napraviti plana, in nabaviti nekaj hrane na zalogo? Depresivna si zaradi miru, samote, jaz pa ravno nasprotno živim, za trenutke, ko imam 24ur dnevno samo zase, to je nekaj najlepšega.

Dva dni bodo trgovine zaprte in tebe skrbi, da ti ne bo zmanjkalo hrane? Ali se hecaš?

Na nek način tudi jaz ne maram praznikov. Ja, neka tesnoba. Letos prvič mi gre na živce tudi obdarovanje, ker res nihče od nas nič ne rabi, pa zapravimo en kup denarja, ker se žlahta pač rada obdaruje. Sem nakupila malenkosti, pa je res vse tako drago. Letos imam pa še težave z nogo in me po več hoje precej boli.

.https://youtube.com/shorts/CcJREGR2Wcg?si=7bLurAsJHYWonXNk

ne. dan kot dan. dela prost dan.

Raje meni pošlji kaj lepega. Znam tudi nazaj.

Poslušal bom glasbo in si oogledal kakšno dokumebtarno odajo o duhovih,

Smeeh

Ne, nasprotno. Komaj čakam, da se trgovine zaprejo in da ne bo več te nore nakupovalne gneče. Blažen mir in čas zase. To, da “vsi nekam grejo” me sploh ne gane. Naj grejo, če jim paše. Jaz sem raje doma, grem ven na sprehod v gozd, doma preživljam mirne prijetne večere ob okrašeni smrečici in svečkah, nikamor ne norim in hitim, super je.

Ena687, 24.12.2024 ob 00:39

Na nek način tudi jaz ne maram praznikov. Ja, neka tesnoba. Letos prvič mi gre na živce tudi obdarovanje, ker res nihče od nas nič ne rabi, pa zapravimo en kup denarja, ker se žlahta pač rada obdaruje. Sem nakupila malenkosti, pa je res vse tako drago. Letos imam pa še težave z nogo in me po več hoje precej boli.

In zakaj si kupujete darila? To je čisto brez zveze. Nihče nič ne potrebuje, potem pa se ta darilca nekje valjajo.

Jaz sem za moj rojstni dan vsem povedala, naj mi ne kupujejo daril, naj rajši dajo v dobrodelne namene, pa me nihče ne posluša. Stara sem dovolj, kar potrebujem, si kupim, za drugo pa me ne zanima. Vsako leto se jezim zaradi tega.

orhideja488, 24.12.2024 ob 11:17

In zakaj si kupujete darila? To je čisto brez zveze. Nihče nič ne potrebuje, potem pa se ta darilca nekje valjajo.

Jaz sem za moj rojstni dan vsem povedala, naj mi ne kupujejo daril, naj rajši dajo v dobrodelne namene, pa me nihče ne posluša. Stara sem dovolj, kar potrebujem, si kupim, za drugo pa me ne zanima. Vsako leto se jezim zaradi tega.

Ja no vidiš, tudi tebe ne poslušajo! Kaj potem meni težiš. Pri nas je tako, da v teh dneh pridejo k nam na obisk in so darila. Sem že večkrat rekla, naj dobijo samo 3 manjši otroci, pa vsi pravijo, da je lepo kaj dobit. Brez veze, ampak očitno ne morem čez to.

katja daj napiši svoj mail. sem samski bi mi prijal en kontakt s tabo lahko samo na mail.

Anonimno 8581, 24.12.2024 ob 17:53

katja daj napiši svoj mail. sem samski bi mi prijal en kontakt s tabo lahko samo na mail.

Hahahaaa sem srečno zasedena hvala vseenoo🩷🩷

New Report

Close