Kako otročji morate biti, da pustite vse v trgovini in greste
Zaradi ene aplikacije (ali kateregakoli drugega razloga) pustite izdelke na blagajni in greste. Kako otročji morete bit. Da se vam ljubi biti v gneči in pol vse pustit. Pa it v drugo trgovino v gnečo še enkrat kupit. A ste res tako otročji. Ali pa imate polno rit vsega in ne praznega hladilnika, pa lahko to nareditein greste domov.
Mislim,kakšne besede, res ne zastopim zakaj bi bil človek otročji če to naredi? Jaz sem storil enkrat v življenju in to v Sloveniji v Spar Koper. Ko sem želel iti na blagajno hitro, mi je uslužbenka prepovedala in sem mogel iti v sosednjo vrsto, 15 sekund kasneje gre oseba točno tam kjer mi je prepovedala uslužbenka. In sem jo vprašal zakaj on lahko jaz pa nisem smel in samo skomigne z rameni, to me je tako razjezilo, da ne hodim v Spar nikjer na svetu, že skoraj 10 let. Prej sem zapravil okoli 9000 eurov letno. Koliko bi zdaj ki se je toliko podražil pa nevem. Zdaj zapravim, za vse malo manj kot 2000 eurov na mesec. V Sloveniji bi me samo najemnina stala od 2000 eurov do 3000 eurov kje pa je vse ostalo? Tukaj pa je zdaj naša hiša vrstna stara zdaj 7 let naša že 4 leta, odlična hiša z ogromno vrtom in prostor,za parkirati 3 avtomobile.,tako daja sem se razjezil in ne hodim, več v Spar.
ljudje pustijo polne vozičke po moje samo iz enega razloga. Gužva je, odprtih blagajn pa malo, pa še ene blagajničarke čvekajo pri informacijah ali po trgovini. Ne zagotovijo ti dovolj blagajn za pretočnost. Tvoj čas pa je nekaj vreden, tega računa jim pa ti ne moreš izstavit. Razumem, da enim dvigne pokrov in zapustijo voziček iz protesta. No jaz tega še nisem naredil, ampak me pa jezi ja ta zadeva.
Nihče nikogar ne sili uporabljati aplikacije. Lahko narediš nakup brez nje. Obnašanje ljudi je pa tako primitivno, da človeka sram za njih rata. Če ti ni všeč način neke trgovine, pač ne hodiš tja. Jih imamo ogromno. Lahko izbiraš. Tako kot lahko izbiraš uporabo aplikacije ali pa ne. Ljudi pač jezi da kar ne dobijo nekaj, brez da bi rabili kaj naredit. Bi popust, ne bi pravil za uporabo le tega se držali. Odrasla telesa, glava in mentaliteta najstnikov. Večina nikoli ne odraste. Vzgajal pa ne vem kdo jih je. Volkovi očitno. Otroci v vrtcu se lepše obnašajo kot večina odraslih.
Marija612
24.12.2024 ob 06:46 zadnji odgovor 24.12.2024 ob 13:41
Ko so odprli hofer na nasem koncu, sem msila vse pustit. Izdelke, ki jih nisem uspela dovolj hitro pospravljat, je zmetalo na tla kerje blagajnicarka rinila kup proti meni…se danes mi je zal, da nisem samo sla! Koji klinac mene briga kolk strank mora naklofat na minuto! Zato hodim v merkator
Če še nisi ugotovila, ima Hofer za blagajno prostor, kamor parkiraš voziček (oz. odložiš nakupovalno košaro na poličko). Potem niti ne more nič po tleh padat, kvečjemu bi padlo ali v voziček ali pa v košaro. Ker pa ste ljudje blentavi in košare puščate pred blagajno, kjer jim sploh ni mesta, potem pa za blagajno palamudite z vrečkami, pa to kvečjemu kaže na popolno pomanjkanje uporabe možganov.
To da delaš bebca iz sebe v trgovini, kjer je v naprej znano kakšni so pogoji za koriščenje popusta, ti pa hočeš nekaj po svoje in ker ti ne gredo na roko postaneš dvoletni trmast otrok, zacepetaš in pustiš vse tam….ni postaviti se zate. Je izguba kontrole nad sabo, je znak poraza, je patetično. Nimate res nobenega ponosa? Nobene moči samoobvladovanja in obnašanja kot odrasli ljudje? Če ti nekje nekaj ne odgovarja pač tja ne greš. Ne greš pa tja in zahtevaš nekaj po tvoje, ker si tako blesav da misliš da se bo sistem tebi prilagajal in če se ne boš trgovino “kaznoval” tako da boš tam stvari pustil. Otročje do amena. Nikogar nisi kaznoval s tem. Trgovke so pač skomignile in zamomljale pod brado ena drugi spet en zmešan, pospravile nazaj in je. Špar sploh ve ne da obstajate. Vi ste pa naredili totalnega bebca od sebe in pokazali kdo ste. Nobenga ponosa res. Se sramotite v javnosti, sproti pa trepljate po ramenih kako fajn ste ker se zase postavite kao. Tako se vidite. Kot nekega bojevnika za “pravico”. Vsi ostali vas pa vidijo kot neko patetično bitje, ne ravno pri tabrihtnih, ki nima nobene samokontrole in je totalno nevzgojeno ter misli da se svet okoli njih vrti. Narcizem na steroidih. Mislite da ste ne vem kako pomembni. No niste.