Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženskam so krila zrasla zaradi brezjajčnih in ponižnih “moških”

Ženskam so krila zrasla zaradi brezjajčnih in ponižnih “moških”

Tako je, še 100 tem odprite, da so samske luzerke, ker vas nočejo. Morda jih v kaj prepričate. Not. Potem imamo sporočila, kjer eni celi ponosni opisujejo, kako so se menda preko nekih dopisovanj trduli neznanki dokazovati, da obstajajo vredu moški. Potem imamo ene bojda srečno vezane, ki ponosni opisujejo, kako so se partnerki prilagodili glede čakanja na seks.

Zato pa je, tako kot je, zato živimo v feminizirani družbi, kjer vsaka misli, da je carica milica, čeprav ima 3 kuharske tečaje in višjo ekonomsko in 10 kil viška. ker se še vedno dovolj bedakov najde taki povprečnici dvorit, vsaj na internetu in dokazovati, da so je vredni.

Fantje moji, zatsonj vam vaši faksi, stanovanja, dobro plačane službe; v tistem trenutku, ko začnete pred babami klečeplazit, drek focnete.

Dajte moški, wake up, a ne vidite, kako vas one že na netu obravnavajo kot svoje mlajše brate s posebnimi potrebami in se norčujejo iz vaše servilnosti, seksualne lakote…”razvajam prsato” in podobne teme? Resno?

Velika večina žensk razumnemu, zmerno inteligentnemu, ambicioznemu, samozadostnemu…moškemu ne doprinese dolgoročno nič. Kdaj boste počasi to dojeli in nehali neznankam na internetu nekaj dokazovati?

v bistvu bi moški morali bojkotirat onlyfans, raznorazne tinderje, onaone, fbje, instagrame oz vse karje, kjer drolje iščejo pozornost. ampak ne bodo, ker so pač odvisni od svojga tiča in takrat razum, s katerim se hvalijo, pač totalno odpove.

saj dokler so samski je okej.. ampak ko si pa navlečejo droljo, ki njihovo vezano srečo kaže po nekem forumu, ko skače za drugimi tipi, pa se ti ta tip enostavno mora smilit, kaj si je navlekel dam.

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 24.12.2024 ob 07:02

Tako je, še 100 tem odprite, da so samske luzerke, ker vas nočejo. Morda jih v kaj prepričate. Not. Potem imamo sporočila, kjer eni celi ponosni opisujejo, kako so se menda preko nekih dopisovanj trduli neznanki dokazovati, da obstajajo vredu moški. Potem imamo ene bojda srečno vezane, ki ponosni opisujejo, kako so se partnerki prilagodili glede čakanja na seks.

Zato pa je, tako kot je, zato živimo v feminizirani družbi, kjer vsaka misli, da je carica milica, čeprav ima 3 kuharske tečaje in višjo ekonomsko in 10 kil viška. ker se še vedno dovolj bedakov najde taki povprečnici dvorit, vsaj na internetu in dokazovati, da so je vredni.

Fantje moji, zatsonj vam vaši faksi, stanovanja, dobro plačane službe; v tistem trenutku, ko začnete pred babami klečeplazit, drek focnete.

Dajte moški, wake up, a ne vidite, kako vas one že na netu obravnavajo kot svoje mlajše brate s posebnimi potrebami in se norčujejo iz vaše servilnosti, seksualne lakote…”razvajam prsato” in podobne teme? Resno?

Velika večina žensk razumnemu, zmerno inteligentnemu, ambicioznemu, samozadostnemu…moškemu ne doprinese dolgoročno nič. Kdaj boste počasi to dojeli in nehali neznankam na internetu nekaj dokazovati?

Bravo za zapis resnično tako je

Ja, ampak ne ponujaš konstruktivne rešitve. Treba je odpret samostane nazaj, ukinit IG in TikTok in uvesti PATRIARHAT.

Ti ciniće, nisi kaj dosti od vodje.

Moraš tudi upoštevati, da nas je tudi precej trolov, ki tako in tako nimamo šans v realnem življenju, potem pa na internetu se “prilizujemo” ženskam s točno določenim namenom. S tem pokvarimo življenje raznim samskim cinikom in podobnim sitnim in pametujočim ljudem, po drugi strani pa tudi tistim (pod)povprečnim ženskam, ki zdaj pa mislijo, da so nekaj več, ker jih neznanci oblajajo po internetu, čeprav niti ne vejo kaj je sploh zadaj. Res da so tisti na vrhu nedotakljivi, ampak ne moreš zavzet vseh, ampak tudi do tistih se da dokopat na drugačen način.

Napajamo se iz užitka, ko vidimo te ženske in moške jamrati, kako jim nič ne gre v dating sceni 🙂

Pa ne krila , hudiču babjem so zrastli rogje !

Ciniće, kdaj bomo izvedeli kako ji je ime? 😊 je moralo kar boleti, povej nam kaj o tej zverinici.

Rešitev je svobodno življenje samskega moškega. kdor tega ne zmore, mu pa ni pomoči, ta bo do smrti klečeplazil za babami.

To je težko doumeti?

Avtor, ti zaupam skrivnost? Ne boš verjel, da ženskam res zrastejo krila, a le takrat, ko njena duša zacveti ob moškemu ki ji boža srce. Takrat je ženska najlepša in dala ti bo vse. Razumem, da tega občutka marsikdo ne doživi ker to ni za vsakega in ko vas berem imam občutek, kot da živite v vzporednem vesolju. Nismo vsi ljudje črni in pokvarjeni, imamo tudi lepe misli in želje in ne obračamo hrbta, ne rijemo noža v hrbet…smo ponosni na tistega, ki ga imamo ob sebi. A veš kakšen je to blažen občutek, ko se naš notranji svet poenoti in ko začutiš srečo od osebe ob tebi. To, da so vam vzori forumska klobasanja, pa daje samo vedet o vašem osiromašenem karakterju in nizkem intelektu.

Svet je barvast, pisan in je lepo za pogledat, kaj šele za doživet. No, samo toliko od mene.

Ocitno mu je ena dopovedala, da ne bo kleceplazila pred njim.
Zdej ga pa mal zvija, ko je (koncno) doumel.

Moški so taki in drugačni. Eni so res brezjajčniki. Samski cinik, domnevam da si poreklo iz Srbije. Srbijanski moški ste bolj ego , ponosni. Marsikdo iz Slovenije se vam zdi pomehkužen. Ampak je razlika med mekhuznostjo, softi moškimi in moškim, ki čeprav ima rad partnerko, zna postaviti mejo. Povem primer mene in prijateljice. Obe imava partnerja ampak ko gledam in poslušam njenega, bi bila raje večno sama kot s takim pussijem. Po eni strani večni otrok, ki je nadvse nase ponosen da ima celo otroka. Ko so v stanovanju nekaj razbili, je iz tega naredil tako dramo, kot da so jim morali roko odrezati, pa čez eno uro nista imela flajštra gor. Ko njega vidim, se spomnim na pesem od Damjana Murko:” ponosen sem da sem moski. Moj je drugačen, ima me rad, ampak oba veva mejo do kje greva oba. Težko ubesedim, ampak meni je moj dosti bolj moški s hrbtenico .

Nima veze, ali sem jaz iz Marsa, ali od kod sem. Moja mentaliteta nima s poreklom nič, ker me večina ljudi ni sposobna razumeti. Meni je povsem jasno, da je to, kar pravim, za 90% moških višja matematika. 95% žensk pa itak noče ničesar razumeti, ker jim odgovarja, da je večina moških bedakov, katerih smisel je letanje za babjimi kiklami. pač, danes so žalostni časi, večini moških je domet dokazovanje neznankam na internetu, da so vredni ženske pozornosti. Ma kakšen jug, južnjaki so šele obsedeni s tradicionalizmom.

Toliko od mene na to temo.

Anonimna630, 24.12.2024 ob 19:50

Moški so taki in drugačni. Eni so res brezjajčniki. Samski cinik, domnevam da si poreklo iz Srbije. Srbijanski moški ste bolj ego , ponosni. Marsikdo iz Slovenije se vam zdi pomehkužen. Ampak je razlika med mekhuznostjo, softi moškimi in moškim, ki čeprav ima rad partnerko, zna postaviti mejo. Povem primer mene in prijateljice. Obe imava partnerja ampak ko gledam in poslušam njenega, bi bila raje večno sama kot s takim pussijem. Po eni strani večni otrok, ki je nadvse nase ponosen da ima celo otroka. Ko so v stanovanju nekaj razbili, je iz tega naredil tako dramo, kot da so jim morali roko odrezati, pa čez eno uro nista imela flajštra gor. Ko njega vidim, se spomnim na pesem od Damjana Murko:” ponosen sem da sem moski. Moj je drugačen, ima me rad, ampak oba veva mejo do kje greva oba. Težko ubesedim, ampak meni je moj dosti bolj moški s hrbtenico .

Kaj ima veze zdaj Srbija tukaj? Očitno si zagovedana janšistična ovca, taki v svoji intelektualni majhnosti vidite Srbe povsod.

Łukasz Pedalski245, 24.12.2024 ob 20:33

Kaj ima veze zdaj Srbija tukaj? Očitno si zagovedana janšistična ovca, taki v svoji intelektualni majhnosti vidite Srbe povsod.

Ah ne, mal si kiksnil. Samski cinik je večkrat rekel je da je njegovo poreklo od dol. In ker ima toliko za zapisati kako so moški cucki, da kleceplazijo za ženskami, da ženske padajo na moške ki so nedostopni, sem 1000%da so njegovi  predniki z Srbije. Srbski moški gledajo na Slovence vedno kot na papke .  Saj ne bo povedal od kje je, ampak sem 100% da se ne motim. Iz njegovega pisanja razberem, kar je do sedaj pisal. Isto velja za 8409. Njegovi predniki so isto Srbi. Nimam nič proti, le specifični moški so. Ego imajo močnejši in bolj so prepričani da so oni bolj jači moški od ostalih. Nič narobe, le taki so.

Anonimna630, 24.12.2024 ob 21:33

Ah ne, mal si kiksnil. Samski cinik je večkrat rekel je da je njegovo poreklo od dol. In ker ima toliko za zapisati kako so moški cucki, da kleceplazijo za ženskami, da ženske padajo na moške ki so nedostopni, sem 1000%da so njegovi  predniki z Srbije. Srbski moški gledajo na Slovence vedno kot na papke .  Saj ne bo povedal od kje je, ampak sem 100% da se ne motim. Iz njegovega pisanja razberem, kar je do sedaj pisal. Isto velja za 8409. Njegovi predniki so isto Srbi. Nimam nič proti, le specifični moški so. Ego imajo močnejši in bolj so prepričani da so oni bolj jači moški od ostalih. Nič narobe, le taki so.

Moj partner je tudi iz Srbije, čeprav je že dve generaciji v Sloveniji, ima njihove značilnosti ki so zelo močno izražene. Ne morejo skriti ker je to močno v njih. Pa ni nič narobe, le taki so, jaz jih takoj prepoznam 😊

New Report

Close