Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj boste počeli za praznike?

Kaj boste počeli za praznike?

Jaz se ga napijem. Ravno prebrano članek Romana Globokarja na rtvslo. Še kako drži.

Predvsem počitek. Zdravje me malo zafrkava (prehlad) in bo počitek prav pasal. Lepo na toplem, v dobri družbi, ob kakšnem zanimivem filmu, pa ob kosu potice… napit se ga pa ne nameravam. Upam, da bo prehlad čim prej minil, ker je rezerviranih še nekaj dni toplic…🙂

trad xmas

Komaj čakam da grem danes iz firme… sami pokvarjenci zahrbtni , odprem šampanjec in se ga pošteno nalijem eto .

nor svet

vintage xmas

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 24.12.2024 ob 13:38

Predvsem počitek. Zdravje me malo zafrkava (prehlad) in bo počitek prav pasal. Lepo na toplem, v dobri družbi, ob kakšnem zanimivem filmu, pa ob kosu potice… napit se ga pa ne nameravam. Upam, da bo prehlad čim prej minil, ker je rezerviranih še nekaj dni toplic…🙂

Upam, ti čimprej mine prehlad.

V toplicah bo pa verjetno gužva. Mi smo bili prejšnji vikend, tri dni, in je bil hotel že polno zaseden.

Gostili bomo babici, skupaj bomo 3 generacije kot vsako leto. Malo bomo vrteli božične pesmi, nekaj pojedli, mogoče otrokom na lju o odigrali nekaj družabnih iger in to je to. V duhu pa gojili hvaležnost in prosili za mir in blagor ljudu po svetu in doma. Naj bo Luč! ✨️

Cmerili se zaradi napovedanega davka na nepremičnine. Izkoristili smo vse možne subvencije: za stavbno pohištvo pred leti, za fotovoltaiko, za toplotne črpalke, za elektromobile, za vse živo, zdaj bi nam pa kur… država nazaj jemala! Naj obdavčijo dodatno minimalne plače!

Drva si bom pripravil,malo bom šel v državne gozdove sekat itak so vsi fraj.  E nih 20 metrov  bo dost za letos , ne za drugo leto. Vsako leto isto delam.

Kuhanček, dekca in maraton filmov.

Za danes nekaj filmov. Jutri greva z možem na en dolg “pohod”. Potem na pozno kosilo. V četrtek imam v planu branje in počitek. V petek  in ponedeljek sem v službi , potem pa do vključno 6.1. doma-dopust !

Vsega po malem. Dolgčas mi me bo.

Danes smo bili pri tašči na božičnem praznovanju. Bilo je lepo. Jutri gremo obiskat še mojo stran družine, na 26. pa na družinsko praznovanje rojstnega dne. V petek imamo kup opravkov, med vikendom si bomo malo odpočili, se mogoče dobili s prijatelji in šli na kakšen sprehod, poleg tega nas v nedeljo moja mati vabi na kosilo.

30. in 31. pričakujemo obiske pri nas doma. Vabljeni so na kavo, piškote in sadje. Mogoče bomo kartali ali igrali kakšno družabno igro.

Ker imamo majhne otroke, bomo novo leto preživeli doma. Mogoče bom zadnji moment še koga povabila na novoletno večerjo, če se mi bo ljubilo kuhati ali če se bodo ponudili, da tudi oni kaj pripravijo in prinesejo s seboj.

Po novem letu bo moj mož zagotovo dal veto na vse obiske in družabne dogodke za vsaj nekaj dni. Šli bomo na kakšen sprehod in se pripravili na začetek prvega delovnega tedna v novem letu.

Običajno težko dobim dopust čez božično-novoletne praznike. Letošnje leto sem frej in to poskušamo izkoristiti, kolikor se da.

Jedli, puli, gledali tv, šli na sprehod do centra..

Vse štiri od sebe in branje knjige o caminu Tomaža Miheliča. Včeraj pa malo pospraviljanja in peka potice.

Veselo smo se podružili, kar dobro in obilno jedli, šli na izlet ob obali in na mestne lučke, se oglasili v cerkvi, pri prijateljih.

Zdaj pa spet na dolgo pot.

Odgovor na objavo uporabnika
Kkinček, 24.12.2024 ob 17:19

Kuhanček, dekca in maraton filmov.

Kaj boš gledal ali gledala?

New Report

Close