Kaj boste počeli za praznike?
Para Bellum, 24.12.2024 ob 13:38
Predvsem počitek. Zdravje me malo zafrkava (prehlad) in bo počitek prav pasal. Lepo na toplem, v dobri družbi, ob kakšnem zanimivem filmu, pa ob kosu potice… napit se ga pa ne nameravam. Upam, da bo prehlad čim prej minil, ker je rezerviranih še nekaj dni toplic…🙂
Upam, ti čimprej mine prehlad.
V toplicah bo pa verjetno gužva. Mi smo bili prejšnji vikend, tri dni, in je bil hotel že polno zaseden.
Danes smo bili pri tašči na božičnem praznovanju. Bilo je lepo. Jutri gremo obiskat še mojo stran družine, na 26. pa na družinsko praznovanje rojstnega dne. V petek imamo kup opravkov, med vikendom si bomo malo odpočili, se mogoče dobili s prijatelji in šli na kakšen sprehod, poleg tega nas v nedeljo moja mati vabi na kosilo.
30. in 31. pričakujemo obiske pri nas doma. Vabljeni so na kavo, piškote in sadje. Mogoče bomo kartali ali igrali kakšno družabno igro.
Ker imamo majhne otroke, bomo novo leto preživeli doma. Mogoče bom zadnji moment še koga povabila na novoletno večerjo, če se mi bo ljubilo kuhati ali če se bodo ponudili, da tudi oni kaj pripravijo in prinesejo s seboj.
Po novem letu bo moj mož zagotovo dal veto na vse obiske in družabne dogodke za vsaj nekaj dni. Šli bomo na kakšen sprehod in se pripravili na začetek prvega delovnega tedna v novem letu.
Običajno težko dobim dopust čez božično-novoletne praznike. Letošnje leto sem frej in to poskušamo izkoristiti, kolikor se da.