Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Božič bom sam

Za Božič bom sam

Kako preboleti? A bo še kdo sam?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2984, 24.12.2024 ob 13:56

Kako preboleti? A bo še kdo sam?

Kako preboleti to, oziroma preiti duhovno veš ti ali boš vedel, če bo tako, kot praviš. Ti si tisti, ki orje to ledino težko. Tako, da ti imaš spoznanja mi nekateri zaenkrat še ne. Nisi pa edini tako po vsej verjetnosti in lahko rečem tako tebi, kot drugim držite se, naj vam bo lepo, če se le da.

Zakaj mora človek tako srčno trpeti ob toliko ljudeh na svetu POJMA NIMAM.

sfdssdf, 24.12.2024 ob 13:59

Kako preboleti to, oziroma preiti duhovno veš ti ali boš vedel, če bo tako, kot praviš. Ti si tisti, ki orje to ledino težko. Tako, da ti imaš spoznanja mi nekateri zaenkrat še ne. Nisi pa edini tako po vsej verjetnosti in lahko rečem tako tebi, kot drugim držite se, naj vam bo lepo, če se le da.

Zakaj mora človek tako srčno trpeti ob toliko ljudeh na svetu POJMA NIMAM.

Jaz moram trpeti mojo lastno neumnost… Tako da nisi edini,ki trpi pa sem tudi ljudi izgubila. Ugl. Vsak dan bi se tepla v glavo pa boli

Pa moram vsak dan s sabo živet

Zdaj bo pa 1 dan v celem letu problem??

Osmisli si dan. Skuhaj si kaj dobrega, zraven kaj popij. Lahko gledaš TV, lahko greš h polnočnici, potem pa spat. Le kaj ti bo hudega?

Pejt k polnočnici. Tam bo gužva in ne boš sam.

tudi bom sama, na srečo pa mi ni potrebno koga prebolevat.

To je že daleč daleč, tako da mi je samo dobro tako, kot si sama naredim. Potica, kuhanček, filmi ali knjiga …… kar mi bo bolj pasalo , v glavnem si naredim večer za uživanje. In ne počutim se osamljeno, čeprav bom sama.

Naredi kaj podobnega, če se boš napil, te bo samo glava bolela. Poleg srca.

za božič bom sam

Blagor tebi. Pri nas bo rulja ljudi, vsi odrasli mulci z družinami, jaz nadevam dva purana. Norišinica pač. Žena že pekari sladice za jutri. Vsi prinorijo že navsezgodaj, odpiranje daril, igranje, potem zajtrk, topel kakav, igranje namiznih iger, nakar kuhanje, pečenje, vsi poprimemo za delo, potem pa manjada. Nakar gremo malo okoli po mestu, pridemo nazaj in spet hrana. Niti minute miru, da se zleknem, dam vse štiri od sebe in uživam v tišini. Potem pa spet silvestrovo, upam da mulariji ne pade na pamet, da pridejo vsi k nam. Molim k neobstoječemu bogu, da gredo kam drugam in imava z ženo fraj. Pobožne želje, saj vem!

Najraje bi k tebi prišel….

ja, tudi jaz sem sama.

kaj pa moraš preboleti?

evo, za nas same eno klasiko lepo .https://youtu.be/W0jC2byyCPQ

lepo si naredte, pa kjerkoli že ste  😊

Sama, z otrokom bom kosila, ampak mi ni problem, niti malo. Ne razumem kaj je tako težko, če ste sami …

Meni osebno čisto enak dan, kot vseh 364 ali 365, sploh ne razumem, zakaj ljudje tako travmirajo okoli tega. Če si sam, si vedno v najboljši družbi, kaj češ boljšega.

.https://youtu.be/oTphOMG6jD0?si=gdsIhC89K0WPoSrT

Jaz pa ne , bom z mamo in bratom. pač družinsko kosilo, nič posebnega.

Sicer coca-cola praznika ne praznujem, še manj verjamem v tam nekega židovskega jasnovidca, ki naj bi se rodil tam v neki puščavi in bil pribit na križ…

Pa kaj res verjamete marketinškim nebulozam o magičnih, nepozabnih praznikih? Pač prazniki. Delajte kar vas veseli in spravi v dobro voljo. Ne se smilit sami sebi. Če imate koga ob sebi, bodite prijazni. Če nimate nikogar, bodite prijazni do sebe.

Sem bila sama 15. Božičev. Prvikrat je bilo malo težko, naslednjč pa vsako leto lažje, nakar sem začela celo uživati, da mi ni potrebno nikomur kuhati, ga streči, da sem imela svoj lastni mir ob dobri knjigi, dokler nisem spoznala njega. Sem se kar težko navadila, da potem nisem bila več sama. Vesel Božič, morda že naslednjega ne boste sam.

jaz enako. Človek se vsega navadi.

gz4h4, 24.12.2024 ob 18:36

Sama, z otrokom bom kosila, ampak mi ni problem, niti malo. Ne razumem kaj je tako težko, če ste sami …

Jaz tudi ne razumem, kaj je tak problem biti sam. Pri nas je danes popolnoma običajen večer.  S hčerko sva delali do 17h, zdaj je šla ona malo ven, kar pomeni par ur, hehe. Jaz bom pa zdajle nekaj pojedla, še ne vem kaj, ničesar posebnega (psttt, kar pred tvjem).  Čez kako urco bom še kužo ven peljala, pol se bomo pa moji kužica in muckica in jaz ugnezdile pred tv. UŽIVAM!!!

New Report

Close