Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lep božični večer..

Lep božični večer..

… želim vsem ne glede na navade, status ali veroizpoved.

Ooo😍😍🧑‍🎄 tebi tudi in vsem tvojim😘

Hvala enako. Danes je sveti večer, jutri božič in jutri tudi božični večer.

Odgovor na objavo uporabnika
monovka, 24.12.2024 ob 16:40

… želim vsem ne glede na navade, status ali veroizpoved.

Hvala enako, zdravja, sreče in miru, tudi tebi in CF… Naj bo umirjen večer, dobra hrana, svojci in prijeten film … Sam doma 1 🙂

Saj, zaradi teh ogiljenoh čestitk bi me danes lahko policaj užgal s plačilnim nalogom. Na srečo je on tud zvesto telefoniral ob srečanju.😁 Sva se pa dobro videla, ker je omejitev 40 in so visoke klančine, da moraš oreng prbremzat.☝️😁

saj145, 24.12.2024 ob 16:47

Hvala enako. Danes je sveti večer, jutri božič in jutri tudi božični večer.

Mah, koliko vem je danes (24.12) božični večer in ne jutri.

modrivrag, 24.12.2024 ob 16:58

Saj, zaradi teh ogiljenoh čestitk bi me danes lahko policaj užgal s plačilnim nalogom. Na srečo je on tud zvesto telefoniral ob srečanju.😁 Sva se pa dobro videla, ker je omejitev 40 in so visoke klančine, da moraš oreng prbremzat.☝️😁

Boh si trd, ne da bi nam zaželel lep večer😁 uglavnem modri tebi tudi seveda: lep večer!♥️

Naj bo vaš božič tak, kot si ga želite – vesel, sproščen in poln dobre volje. Pa ne pretiravajte s potico 🙂

crazyfrog, 24.12.2024 ob 17:02

Boh si trd, ne da bi nam zaželel lep večer😁 uglavnem modri tebi tudi seveda: lep večer!♥️

Lep večer lepe monklje in dober tek.☝️😁

Šibam zdaj na večerjo. Pr men so taki sunki vetra, da bolš, da se premaknem, ker ce bo že kake cigle dol metalo vsaj na avto ne bo padlo…

Hvala lepa, tudi jaz vam želim miren božični večer, vam in vsem na svetu.

Vsem želim vesel in miren Božič.

MiBoMraz, 24.12.2024 ob 17:01

Mah, koliko vem je danes (24.12) božični večer in ne jutri.

Najprej mora biti božič, da je lahko potem božični večer. Kot je sobotni večer v soboto in ne en dan prej. Ali oddaja V petek zvečer tudi ni bila v četrtek.

Lep božični praznik.

New Report

Close