Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meni so pa južni boljši od Slovenčkov

Meni so pa južni boljši od Slovenčkov

Ma imam del žlahte iz Gorenjske, to je tako zadrt folk. pa tista smešna govorica, kot da bi Rožleta poslušal. Z južnimi se vedno vse zmenim. Včasih drug drugemu j.ebemo mater, ampak si pomagamo. Jaz sem na pol ćefur na pol pa kao Slovenec, ampak med zadrtimi Slovenci se slabo počutim, se izogibam take družbe..Sploh pa kakšni verniki, pa ljubitelji pedofilskih župnikov, ma fuj..

Dober tek.

pol pejt pa dol na jug ne?

od vseh na forumu tebe najtežje berem,prebavljam

Pa pejt na jug med svoje primitivce. Kdo ti brani. Imam dosti opravka z razlicnimi nacijami in mentalitetami, ampak balkanci so mi dalec najbolj primitivni, manj ko jih vidim ali slisim bolje je. V bistvu jih sploh ne prebavljam.

Meni pa ne. Juzni mi kradejo, nagajajo, spolno nadlegujejo, žalijo, pljuvajo itd. Tako da, ce tebi to odgovarja, si pa izvoli.

drži, Slovenčki so večinoma razvajeni, arogantni, komplikatorji, psihično bolni, zakompleksani. Južnjaki so toplejši ljudje, enostavni, skromni. V povprečju seveda. Imaš izjeme pri enih in drugih.

Svi smo mi samo ljudi, druže. 😉

Ali ni to del odraščanja? Da iščeš svoje korenine in se osrediniš v sebi, da si bolj sam svoj, original.

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 24.12.2024 ob 17:03

Ma imam del žlahte iz Gorenjske, to je tako zadrt folk. pa tista smešna govorica, kot da bi Rožleta poslušal. Z južnimi se vedno vse zmenim. Včasih drug drugemu j.ebemo mater, ampak si pomagamo. Jaz sem na pol ćefur na pol pa kao Slovenec, ampak med zadrtimi Slovenci se slabo počutim, se izogibam take družbe..Sploh pa kakšni verniki, pa ljubitelji pedofilskih župnikov, ma fuj..

Jah, morda pa je res skrajni čas da greš južno od Kolpe. Glede na napisano, boš vscvetela.

Slovenija je multikulti in slovanska dežela. Če “slovencem” nemškega porekla kaj ne paše z demografijo, lahko grejo v Avstrijo tako kot leta 1945

Samski cinik….sem radovedna…imaš ti kakšen hobi, s katerim se resno ukvarjaš? Fuzbal, basket, gledališče, bobni, kitara, kino, kuhanje, hribolazenje….? Povej nam kaj o tem….kaj še rad počneš v življenju?

…in prosim, ne zmerjaj me s samsko feministko….nisem ….delno delim tvoje mnenje glede feminizma…

Imam slovenca za partnerja…super je..ne bi mogla boljšega izbrat.

Iskreni balkanci? Hahahahahaha.

Verjetno zato, ker si Čefurka, ali imaš cefurske korenine.  Slovenke se niti ne družijo s Čapci.

Kar druži se s ćefurji, ti ne zavidamo !

V večini primerov so naši bratje iz bivše Juge res boljši prijatelji in so pripravljeni prej priskočiti na pomoč kot Slovenci.

Uh ne, slovenski naciji, vidite, meni ni treba nikamor it, ker nisem od nikoder prišel. na vašo žalost je moje imeti tako slovensko, da bi bilo bolj že težko, enako priimek.

Kar pa  še vedno ne pomeni, da imam rad to kao tipično slovensko holcarsko gorenjsko mentaliteto..

V bistvu, tako sem ugotovil, hvaležen sem mojim mešanim genom, da sem uspel ohraniti individualnost v tej državi zmešancev.  S slovensko mentaliteto se težko istovetim, z južno ravno tako. So pa južni manj zahrbtni..

New Report

Close