Meni so pa južni boljši od Slovenčkov
Ma imam del žlahte iz Gorenjske, to je tako zadrt folk. pa tista smešna govorica, kot da bi Rožleta poslušal. Z južnimi se vedno vse zmenim. Včasih drug drugemu j.ebemo mater, ampak si pomagamo. Jaz sem na pol ćefur na pol pa kao Slovenec, ampak med zadrtimi Slovenci se slabo počutim, se izogibam take družbe..Sploh pa kakšni verniki, pa ljubitelji pedofilskih župnikov, ma fuj..
samski cinik, 24.12.2024 ob 17:03
Ma imam del žlahte iz Gorenjske, to je tako zadrt folk. pa tista smešna govorica, kot da bi Rožleta poslušal. Z južnimi se vedno vse zmenim. Včasih drug drugemu j.ebemo mater, ampak si pomagamo. Jaz sem na pol ćefur na pol pa kao Slovenec, ampak med zadrtimi Slovenci se slabo počutim, se izogibam take družbe..Sploh pa kakšni verniki, pa ljubitelji pedofilskih župnikov, ma fuj..
Jah, morda pa je res skrajni čas da greš južno od Kolpe. Glede na napisano, boš vscvetela.
Uh ne, slovenski naciji, vidite, meni ni treba nikamor it, ker nisem od nikoder prišel. na vašo žalost je moje imeti tako slovensko, da bi bilo bolj že težko, enako priimek.
Kar pa še vedno ne pomeni, da imam rad to kao tipično slovensko holcarsko gorenjsko mentaliteto..
V bistvu, tako sem ugotovil, hvaležen sem mojim mešanim genom, da sem uspel ohraniti individualnost v tej državi zmešancev. S slovensko mentaliteto se težko istovetim, z južno ravno tako. So pa južni manj zahrbtni..