Posvojitev za vzor
Ljudem ne bi smeli pustiti posvojitev deviantnim.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/americki-gej-par-silovao-usvojene-sinove-dobili-dozivotni-zatvor/2627396.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0block blast game
Kako si lahko tako glup, da provociraš zdaj tu? Jaz sem pa gledala novico, kako sta dva gaya posvojila enega ali dva fantka (ali deklico in fantka, se ne spomnim več), jima omogočila izobrazbo in vee, sicer bi bila brezdomca!!
Vi si mislite, da ste neki družboslovci, pa limate takšne teme. Daleč od tega.
Sedaj daj pa še povezavo do vseh “normalnih” parov, ki so posvojili in ubili/mučili otroke. Boš imel dela za limat jih tam do novega leta. Če vključiš pa še tiste, ki so jih imeli v rejništvu in jih mučili in nekateri celo ubili….boš imel pa še celo 2025 leto zabito s tem. Če ti pa ni dovolj, lahko začneš pa še biološke starše ki so mučili in ubili otroke lepit, boš tam nekje do penzije zaseden.
če mu rata, 25.12.2024 ob 11:06
lezbijke niso ritopiki, geji pa niso ritopik ženskih riti. Zato fantke k lezbijkam, punčke h gejem, tako bodo najbolj varni
Pri hetero posvojiteljih bo iz para vedno en potencialni pikač otroka nasprotnega spola.
Obstaja primer, da sta lezbijki zaradi sovrastva do moskih, ubili sina posvojenca, tako da se malo ustavi, tudi zenske so hudici pa mi ni tezko priznat, sem zenska in preberem tudi novice kako varuske ubijejo dvoletnike varovance, ki jih zasebno na domu staršev “varujejo”!!!
Pazite se lezbijk, sploh unih, ki se oblacijo v fante !!!