Neutropat1caveCanem a si se zamislil nad seboj?
Neutropat1 a si se končno zamislil na seboj, da so bili tvoji komentarji včeraj vedno krajši, dokler nisi mogel več ničesar mogel izjaviti. Si zaradi božičnega časa, ki je za vas kristjane pomemben bolj občutljiv
Ali kot sem ti napisal včeraj;
Homoseksualnosti praviš moderna deviantnost? No zgodovina ni ravno tvoja močna točka, če ne bi vedel, da je homoseksualnost stara kot človeštvo.
Eh fertik si. Vidim to po temu, ker sam še sikaš nekaj in vedno krajše je tvoje pisanje. Užaljen si in me probaš zaničevati. Smešen pa itak ne znaš biti.
Pač nastavil sem ti ogledalo in to te je dotolklo in prizadelo.
To pomeni, da se zavedaš, da si na dnu. Zavedaš se kako si zavozil v življenju. Pa te vprašam, ali meniš, da se ničesar ne da izboljšati? Da se ne da kaj spremeniti v tvojem življenju, če bi se malo potrudil?
Krepni kura, 24.12.2024 ob 19:10
Kura, krepni že! Prenehaj že enkrat s temi izmišljenimi bolezenskimi umotvori! Pa zakaj te sploh iz psihiatrije spustijo ven za praznike!
Če so mene spustili iz psihiatrije pa se vprašam, zakaj ti kristjan nisi zdele na božični večerji z svojimi bližnjimi ob polni mizi dobrot. 😀 😀 😀
No vidiš to, kaj ti govorim. 😉
Zamisli se malo zdaj.
Sem te zdele na božični večer preveril in vidim, da sem prav sklepal. Hvala, da si potrdil moje besede.
Anonimno 5478, 24.12.2024 ob 19:22
Kurji bolnik bajs, ti imaš pa za božično večerjo mon trolanje in petje črnih pajkov?
Seveda, jaz musliman naj bi imel božično večerjo, medtem ko ti kristjan, ki podpiraš tradicijo bolj kot vse pa je nimaš.
Evo, spet avtistična logika.
Nč ne gre v to tvojo butasto glavo, ane?
Eh jej, ti butasta betica. Zato pa si tako bogi, ker nikoli nisi znal zaradi svojega avtizma ničesar pravilno razumeti.
Ne štekaš, tega da ni fora, da naj bi jaz šiptar imel božično večerjo, ampak da jo naj bi imel ti, ki si kristjan.
Isto mi bebo nazaj vrneš odgovor zakaj pa jaz nimam družine in otrok. Kot ne dojameš, da to ni moj ideal in jaz tega nikoli nisem hotel imeti. Medtem ko zate pa je to edino kar se spodobi za moškega. Pa nisi dovolj moškega, da bi si bil sposoben ustvariti premoženje, najti ženo in narediti otroke.
Vidiš zdaj kakšna zguba si?
Avtistični incel ki ga niti na božični večerji nihče noče.
Koki🐔, 24.12.2024 ob 19:40
Seveda, jaz musliman naj bi imel božično večerjo, medtem ko ti kristjan, ki podpiraš tradicijo bolj kot vse pa je nimaš.
Evo, spet avtistična logika.
Nč ne gre v to tvojo butasto glavo, ane?
Eh jej, ti butasta betica. Zato pa si tako bogi, ker nikoli nisi znal zaradi svojega avtizma ničesar pravilno razumeti.
Ne štekaš, tega da ni fora, da naj bi jaz šiptar imel božično večerjo, ampak da jo naj bi imel ti, ki si kristjan.
Isto mi bebo nazaj vrneš odgovor zakaj pa jaz nimam družine in otrok. Kot ne dojameš, da to ni moj ideal in jaz tega nikoli nisem hotel imeti. Medtem ko zate pa je to edino kar se spodobi za moškega. Pa nisi dovolj moškega, da bi si bil sposoben ustvariti premoženje, najti ženo in narediti otroke.
Vidiš zdaj kakšna zguba si?
Avtistični incel ki ga niti na božični večerji nihče noče.
Ti nisi musliman kurjek. Tudi peder nisi. Si le retardiranec nezmožen življenja.
No to je zdaj vse povedalo. Tip je tak tradicionalist, nasprotnik homoseksualnosti in zaščitnik družine pa se ni sposoben od mamičinega joška odlepit, najti ženo in ustvariti družino. Saj niti premoženja si ni ustvaril nesamostojno dete.
Tak kristjan je, pa nima niti božične večerje z bližnjimi.
No zdaj je vse jasno. 😀
Za NOVO LETO boste pa spet vsi nesrečni inceli tukaj viseli, da se bom samo čudil, ko bom naslednji dan to bral.
Pred vskim božičem isto, kuri se popolnoma odpuli na božični večer in potem nori vse do novega leta.
Ja kura, manjka ti družina in otroci, zaradi tega trpiš. To se ne more nadomistiti s telenovelami, nočnimi plenilskimi izleti in nerednimi partnerji, če jih sploh imaš. Družina je družina in vsak gej na svoj način trpi.
pred božičem, 24.12.2024 ob 20:03
Pred vskim božičem isto, kuri se popolnoma odpuli na božični večer in potem nori vse do novega leta.
Ja kura, manjka ti družina in otroci, zaradi tega trpiš. To se ne more nadomistiti s telenovelami, nočnimi plenilskimi izleti in nerednimi partnerji, če jih sploh imaš. Družina je družina in vsak gej na svoj način trpi.
Kuri manjka vse. Še bivalnega prostora nima primernega človeku. Ma kaj človeku, še za nobeno žival ne bi bila tista plesniva neogrevana luknja. Kriv je pa sam.
Jah kar tolaži se če ti je tako lažje. 😉
Hohoho joj si hecen, taki bošček si, da sploh ne veš kaj bi mi napisal, pa mi napišeš isto kot sem jaz tebi.:D
EJ ČLOVEK,. SAJ VEM DA IMAŠ AVTIZEM, AMPAK MOGEL BI BITI TIHO, NE PA, DA SI IZDAL, DA TE INCEL NOČE NITI NA BOŽIČNO VEČERJO POVABITI, PA TAKI KRISTJANI STE. PA KAJ SI SE ŠEL IZDATI???!!!
Pa malo preveri zgodovino MON-a in boš videl, da si fajn mimo udaril. Veš je vse shranjeno. 😉
Za novo leto sem bil samo enkrat tu. Ene dve leti nazaj, ko sem bil na novoletni večerji s starejšimi sorodniki, sam te je bilo že zgodaj konec, pol sem šel pa malo domov, ker mi ni bilo iti v novoletni trušč okoli polnoči ko norijo in sem šel po polnoči ven. Še prijatelje sem zavrnil, da se z njimi dobim. Sem raje si nove našel, vesele malo pijane fante. Lepo je bilo, lepše kot tazadnje novo leto, ko me je en kreten zamoril.
Ampak pizda, to je pa res noro, ko naslednji dan se po novem letu bere MON. Kok inceli norite za novo leto.
Anonimno 8882, 24.12.2024 ob 20:24
Sem raje si nove našel, vesele malo pijane fante. Lepo je bilo, lepše kot tazadnje novo leto, ko me je en kreten zamoril.
Zato te pa pretepajo, ker jim težiš in urtujaš da bi dobil kakšno žrtev za novoletni ritopik. Pa to počneš celo leto, zato je cela družba homofobna pa jade.
Vsaj uživam v spolnosti za razliko od tebe, vsaj prijatelje imam, vsaj sorodnike imam, ki me povabijo na novoletno večerjo, medtem ko tebe incela še na božični večerji nihče noče, pa taki verniki ste.
In vprašam te, ali si res tako avtističen, da nisi dojel DA BI MORAL BITI TIHO IN IGNORIRATI MOJO TEMO, ker sem te jaz hotel ujeti v past, da se izdaš, da si bošček sam, ker te incela nihče noče na božični večerji, navlkjub temu, da ste taki kristjani. Tako kot te nobena baba noče, da bi imela otroke s teboj, pa tako podpiraš tradicionalno družino. Eh, eh ti avtistični incel, še kar nisi ugotovil, da tvoj največji problem niso homoseksualci.
Koki🐔, 24.12.2024 ob 20:32
Vsaj uživam v spolnosti za razliko od tebe, vsaj prijatelje imam, vsaj sorodnike imam, ki me povabijo na novoletno večerjo, medtem ko tebe incela še na božični večerji nihče noče, pa taki verniki ste.
In vprašam te, ali si res tako avtističen, da nisi dojel DA BI MORAL BITI TIHO IN IGNORIRATI MOJO TEMO, ker sem te jaz hotel ujeti v past, da se izdaš, da si bošček sam, ker te incela nihče noče na božični večerji, navlkjub temu, da ste taki kristjani. Tako kot te nobena baba noče, da bi imela otroke s teboj, pa tako podpiraš tradicionalno družino. Eh, eh ti avtistični incel, še kar nisi ugotovil, da tvoj največji problem niso homoseksualci.
O PA JE LE DOJEL ZGORAJ NAPISANO IN UTIHNIL. 😀 😀 😀
Jutri bo pa napisal, da so imeli pozno božično večerjo. Kaj čte, bogi je ta incel, ker je sam.
Jah nič, zdaj pa vas zapuščam, ker se morem pripraviti saj se dobim s prijatelji, ker oni pa(dva od njih, druga dva ne) so bili na božičnih večerjah z družino, saj je dosti kristjanov v njunih družini in pač takih, ki jim je navada božična večerja.
Lepo se imejte.
Ti “neutropat1/iz arhiva” se ne sekiraj preveč. Spij malo vina, pa bo.
Ti MODRI VRAG, ki sem te tudi zasledil v temi, pa si itak že pijan. Daj si gor nakurčnik, da se ne podhladiš in se tudi pomiri.
Lep pozdrav, vaš Koki