Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek non stop gnjavim

non stop gnjavim

v glavi imam razne strahove, prepričanja, potrebujem neke jasne odgovore, non stop gnjavim partnerju in mu postavljam enaka vprasanja, da bi dobila odgovore ki jih hocem, vcasih se odzove s stavkom: ne komentiram. imam strahove iz primarne družine.

nevem kam sem zašla s svojo glavo. partner se je že vsega naveličal. se odmika, povzročam mu veliko stresa, napetosti, z mano noče več nič početi skupaj, se več z mano ne smeji. pravi, da bi želel, da sem taka kot v zacetku nasmejana, pozitivna, samozavestna.

nikoli nisva imela nekih problemov kot so varanje, lazi in podobno. skupaj sva 5 let.

kaj naj delam sama s sabo? kako naj zvezo postavim nazaj v stanje, ko se ni odmikal od mene?

dobro da veš da imaš problem

Od kje strahovi, zakaj gnjaviš za mnenje , moški tega res ne marajo. Ženski možgani so drugačni od moških, me razglabljamo sto stvari naenkrat , moški ne morejo tako funkcionirati, fokusirajo se na eno stvar. Njega utruja to stalno spraševanje, saj to veš. Preberi kakšno knjigo s sorodno temo ki tebe muči, da najdeš odgovor. Nisi edina ni pa tudi zanj lahko , je mučno če se ga skoz zaslišuje, eno in isto sprašuje, to moški fulll ne marajo.

Poišči si strokovno pomoč in začni odpravljati ali prebolevati vzroke tvojemu početju. Že včeraj, sicer bo s tabo vedno slabše + partner bo prej ali slej odšel.

dvomim, da bo partner znova zaživel, tudi če se ti popraviš

Odgovor na objavo uporabnika
izgubljena572, 24.12.2024 ob 22:04

v glavi imam razne strahove, prepričanja, potrebujem neke jasne odgovore, non stop gnjavim partnerju in mu postavljam enaka vprasanja, da bi dobila odgovore ki jih hocem, vcasih se odzove s stavkom: ne komentiram. imam strahove iz primarne družine.

nevem kam sem zašla s svojo glavo. partner se je že vsega naveličal. se odmika, povzročam mu veliko stresa, napetosti, z mano noče več nič početi skupaj, se več z mano ne smeji. pravi, da bi želel, da sem taka kot v zacetku nasmejana, pozitivna, samozavestna.

nikoli nisva imela nekih problemov kot so varanje, lazi in podobno. skupaj sva 5 let.

kaj naj delam sama s sabo? kako naj zvezo postavim nazaj v stanje, ko se ni odmikal od mene?

Pojdi Do psihologa in tam predeluj zadeve. S prijateljicami se sprosti in zabavaj, čvekaj,  mami zaupaj skrivnosti, s partnerjem pa uživaj. Niso moški sposobni prenesti take težke debate. Saj bo zbolel bogi revež.

Danes lahko čvekaš do onemoglosti z umetno inteligenco. Pa še kaj pametnega se lahko naučiš. Predvsem pa, zamoti se. Očitno ti je preveč lepo in malo dolgčas.  Pojdi med ljudi..

Avtorica, s tem viškom časa lahko kaj koristnega narediš. Pravi čas je za novoletne zaobljube- obljubi si, da boš nehala gnjavit. Saj pa sama vidiš, da tečnariš. Nehaj, pa je.

A imate ljudje kaj volje in hrbtenice v sebi ali ste kot pudingi? Jebela cesta, za vsak dolgčas pa res nimamo dovolj psihiatrov.

K sebi se spravi in se odpovej sitnarjenju. Kdo te bo pa prenašal? Tudi prijateljice ne, še najmanj pa en moški. Saj tudi sama sebe ne maraš take, kako te bodo drugi?

Avtorica mislim, da bi morali na nekaj terapij k psihologu, ker drugače bo partner odšel. Psihoterapije znajo biti uspešne, predvsem pa boste morali delati na svoji psihi, se znebiti neosnovanih strahov. Srečno.

New Report

Close