Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsem, ki ste lupetali, da je gneča po trgovinah

Vsem, ki ste lupetali, da je gneča po trgovinah

https://www.24ur.com/novice/slovenija/trgovski-centri-in-trznice-niso-bili-tako-polni-kot-pretekla-leta.html

Me veseli, da smo Slovenci prišli k pameti in ne nasedamo več pohlepnim trgovcem. Je Milka tudi mičken k temu prispevala hehe…

Verjetno tudi zaradi takih prijemov marsikdo od nas raje kupuje v tujini.

Manj jih je bilo. Sploh pa so samevale stojnice z darili. Okoli stojnic so pijačo in hrano je bilo nekaj ljudi, stojnice  z darili so pa samevale. Saj ni konec sveta, v petek bo spet vse odprto, mogoče počasi ljudje to dojemajo . Razvajeni smo postali

Za tržnice ne vem, trgovski centri pa so bili vsaj včeraj tako nabito polni, da o kakšnih spremenjenih navadah težko govorim. Danes ne vem, nisem stopila iz hiše.

v ponedeljek so ljudje opravili glavni nakup špecerije. Interspar je pokal po šivih.

v ponedeljek sem bila v enem večjih slovenskih trgovskih centrov. Me je bilo strah, kakšna gužva bo, ampak je bilo parkirišč dosti praznih. Ob 19h sem približno prišla. V sparu notri v trgovskem centru so bile pa res dolge vrste na blagajnah.

Sem bila tudi 2 tedna nazaj v istem trgovskem, tudi okoli 19h. Takrat so bila pa parkirišča polna, spar pa bolj prazen. Očitno so 23. toliko bolj na špecerijo navalili.

Sem bila v Mercatorju in Hoferju, nobene gnece, bolj prazno.

V soboto sem bila v BTC, ob 11h nobene gnece, okoli 13h je bilo vec ljudi, a nekako tako kot ob petkih popoldan.

Od kar “pričakovanje , praznovanje” traja mesec in pol, hodim po trgovinah zelo malo. Res kar je nujno. Te razne reklame, posiljevanja trgovcev me odvračajo od nakupov t.j. od želje iti v trgovino.

Delam v trgovskem centru in je bila letos pomoje večja gneča kot lani. Sploh ponedeljek in torek dopoldne. Pri nas je bil ponedeljek krepko najmočnejši nakupovalni dan v tem letu. Prometa je bilo v vseh naših poslovalnicah 20-30% več  kot lani.

Odgovor na objavo uporabnika
od kar, 25.12.2024 ob 07:45

Od kar “pričakovanje , praznovanje” traja mesec in pol, hodim po trgovinah zelo malo. Res kar je nujno. Te razne reklame, posiljevanja trgovcev me odvračajo od nakupov t.j. od želje iti v trgovino.

Pri meni imajo reklame in vse to tudi obraten učinek. Prav odvračajo me.

Trgovine so bile polne en dan prej. Potem se že pospravlja in kuha

Interspar je bil v ponedeljek  in v soboto čist poln, medtem ko sem prav lagano nakupila v lokalnem Sparu v ponedeljek popoldne , nobene guzve. Mislim da se potrošnja bolj pozna pri darilih

New Report

Close