Sveže samski in na dopust
Sem sveže samski in za poletje že planiram dopust. Ležanje na plaži ni zame. Šel bi na Korziko za bolj aktiven dopust. Kampiranje, zato bo oprema z mano in bom obiskal več različnih in zanimivih točk otoka. Mal me baše ker.ne kuha, ne tolk da bi lahko vsak dan kuhal. Bi šel s kakšno ki zna, bi še ona imela kaj od dopusta. Če bo kakšna sveža ljubav bo ok, če ne bo kriza. Stroški prevoza, trajekta, kamp mest so moji. Stroške hrane deliva.
Potepuh339, 25.12.2024 ob 16:10
Sem sveže samski in za poletje že planiram dopust. Ležanje na plaži ni zame. Šel bi na Korziko za bolj aktiven dopust. Kampiranje, zato bo oprema z mano in bom obiskal več različnih in zanimivih točk otoka. Mal me baše ker.ne kuha, ne tolk da bi lahko vsak dan kuhal. Bi šel s kakšno ki zna, bi še ona imela kaj od dopusta. Če bo kakšna sveža ljubav bo ok, če ne bo kriza. Stroški prevoza, trajekta, kamp mest so moji. Stroške hrane deliva.
kolk si pa star? Kar pomemben podatek. Z enim 30 letnikom že ne bi šla
Pogumno če se katera javi. Prej vsaj pojdita na klepet in kavo, ker cel teden dopusta z enim ki ima čisto drugačna pričakovanja in potovalne navade, uh si ne predstavljam. En smrči, en prdi, en bi vsak dan bil nasekan, en pije samo vodo, en bi imel mir, en bi zvečer plesal, aja pa še s.ex trip bi naj bil, ne vem ne vem.
Avtor, sem malce mlajša od tebe. Pred kratkim sem bila sama na KOrziki, oblazila sem jo po dolgem in počez. Tudi šotorom.
Tako, da kar pogumno, saj se boš tudi sam znašel. Razen, če resno misliš, da boš plačal trajekt, da boš dobil kuharico in še seks? Saj se hecaš, a ne?
Če si ta prav dec, boš z lahkoto sam potoval okrog.
Če rabiš nasvete, vprašaj. Ženske se spoznamo, zmoremo same na dopust :).
Lej, malo prečekiraj, če bo katero PD organiziralo vandranje po Korziki. Reciva PD Rašica, Lj-Matica, PD Nova Gorica ali katero drugo. Namreč, pred leti sem jo z Matico prevandrala s šotorom podolgem in počez. Zelo lepa narava, gore kot bi si jih Bog izmislil, soteske, prelazi in male vasice. Sploh zahodni del je skoraj ves NP gora iz rdečega granita. Starodavni menhirji in grobovi-tombe. In fantastični sončni zahodi. Kampi lepo urejeni.
Ene 5 ur se boš peljal s trajektom iz Livorna do Korzike. Obvezno moraš v Bonifaco, ki stoji na klifu 70 m nad morjem. V Ajaciou je cerkvica, kjer kamor so prenesli posmrtne ostanke ponesrečencev… Mi smo jim šli prižgat sveče…
Pojdi in uživaj sam ali s kuharico… Če jo najdeš.
Pri 50ih v šotor? In kaj je s tem narobe? Če hočeš kaj videt in podoživeti je to nujno.
Lejte, jst ne iščem S, ne iščem tudi nujno še ene osebe za zraven. Res pa je da nimam nekih kuharskih veščin. Kaj že znam, vendar je le 14 dni. Sam se tudi znajdem in sam sem lahko. Na Korziki so cene višje.
Predlog da se gre z nekim PD pa tudi ni slab. To bi moral mal preveriti.
Si pa mogoče vseeno raje sam časovno krojim pot po kateri bom šel.
Ne rečem, dva, ki se ne poznata in imata vsak svoje navade lahko hitro pride do slabe volje.
bila sama, 25.12.2024 ob 22:50
Avtor, sem malce mlajša od tebe. Pred kratkim sem bila sama na KOrziki, oblazila sem jo po dolgem in počez. Tudi šotorom.
Tako, da kar pogumno, saj se boš tudi sam znašel. Razen, če resno misliš, da boš plačal trajekt, da boš dobil kuharico in še seks? Saj se hecaš, a ne?
Če si ta prav dec, boš z lahkoto sam potoval okrog.
Če rabiš nasvete, vprašaj. Ženske se spoznamo, zmoremo same na dopust :).
Čestitke, pogumno.
Potem si nek podoben karakter kot jaz mogoče.
Smem vprašat kako to da si šla sama?
rok-1, 26.12.2024 ob 17:08
Pri 50 (in več) v šotor ni nobena groza; lahko je prav zabavna pustolovščina!
Potrebuješ le nekaj kvalitetne opreme, pa si (lahko) na boljšem (ne tudi udobnejšem) kot v hotelu. Le dela je več.
Pa ja de! No, če imaš v mislih kakšno luknjo od hotela kje v Egiptu… Drugače pa ni šans, da je v ßotoru bolj udobno kot na postelji, kjer te obstajajo 4 stene, pa še wcvin tuš sta 2 koraka stran;)
Ena srečno poročena, 26.12.2024 ob 18:16
Pa ja de! No, če imaš v mislih kakšno luknjo od hotela kje v Egiptu… Drugače pa ni šans, da je v ßotoru bolj udobno kot na postelji, kjer te obstajajo 4 stene, pa še wcvin tuš sta 2 koraka stran;)
Khhmmm… če bi pozorno prebrala, bi ugotovila… da sem napisal točno to kar ti; večinoma ni bolj udobno, lahko pa je bolje kot hotel zaradi drugih razlogov. Npr… razgled iz prve vrste, svež zrak, vonji, ipd.
Potepuh, jaz vedno sama potujem. Sem samska, kar pa ne pomeni, da sama doma čepim. Potujem, sama, brez agencij.
Korzika: ne rabiš nekega poguma. Pogurm rabiš, če greš sam potovati, recimo po Afriki. KOrzika je pa EU, dokaj blizu Slo… Nič težkega. Pa lepa narava, pokrajina.
Kar se pa šotora in hotelov tiče. Ja, hotel je udoben, manj dela. Šotor… hja, ni ravno udobno, je pa poceni.
Jaz, če bi bila polna keša, bi preživljala dopust tako, da bi vsak dan spala v drugem hotelu. Ker pa mi manjka denarja pa na potovanju spim vsak dan v istem šotoru, v drugem kampu, včasih pa kar na črno. Razen, če pač hudo deževje pa potem pa najamem kako sobo. Ampak ja, saj večji del leta spim v postelji in ni neke hude sile, če pa na potovanju potem spim v šotoru.