Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pašteta Argeta ogabna in zanič

Pašteta Argeta ogabna in zanič

Zelo zanič in vse so v barvi dreka in prav tako mehke ko drek. Kdor to mora jest… Ubogi res.

ubogo primitivno zabito bitje….pastete od argete so dobre, boljse od gavriloviceve odkar so.pred leti spremenili recept

.

Tudi meni so Argeta čudnega okusa, z Gavrilović se sploh ne more primerjat halo.

Gavrilovič jeterna je še vedno št.1.

Argeta je pa preveč zdrizasta, mehka…

Na splošno so paštete škodljive za zdravje. Kupci sploh ne vemo, kaj vse notri zmeljejo. Argeta je tudi meni zanič.

Ja, tako redka kot bi gostljato juho jedel.

Pokvarili so se…zdaj juho ki je cenejša zraven dajejo. Packi!

Odgovor na objavo uporabnika
slaba hrana, 26.12.2024 ob 21:25

Na splošno so paštete škodljive za zdravje. Kupci sploh ne vemo, kaj vse notri zmeljejo. Argeta je tudi meni zanič.

glavno da bos ti zdrava umrla hehe

Vsake kvatro ubodem pašteto. Ampak, če že kero pašteto s kruhom, sem skoz lačna. Gavril so bile včasih ok, sedaj pa že mal kladva rabiš za namazat no 😂☺️☺️☺️ argete so mi kar ok. Če bi to skoz jedla, bi mogla že mal vsaj pribor menjati. ☺️☺️☺️ Po vseh se dviga okus, kar pomeni, da si jo privoščite na kvatro in ne vsak dan. Jest jo namažem glih tolk, kot čokolado v usta dam, ki pol sameva dlje cajta. Kruh je edino, ki mora bit vsak dan vsaj grižljaj.

Paštete niso več kar so bile. Spomnim se okusa pravih paštet še iz otroštva. Čisto drugi okus.

Rezi*, 26.12.2024 ob 21:40

Vsake kvatro ubodem pašteto. Ampak, če že kero pašteto s kruhom, sem skoz lačna. Gavril so bile včasih ok, sedaj pa že mal kladva rabiš za namazat no 😂☺️☺️☺️ argete so mi kar ok. Če bi to skoz jedla, bi mogla že mal vsaj pribor menjati. ☺️☺️☺️ Po vseh se dviga okus, kar pomeni, da si jo privoščite na kvatro in ne vsak dan. Jest jo namažem glih tolk, kot čokolado v usta dam, ki pol sameva dlje cajta. Kruh je edino, ki mora bit vsak dan vsaj grižljaj.

Kaj si povedalo??

Ni to to, 26.12.2024 ob 22:07

Paštete niso več kar so bile. Spomnim se okusa pravih paštet še iz otroštva. Čisto drugi okus.

Tudi jaz se spomnim pastet iz otrostva, Gavrilovic in potem se Kekec pasteta, cisto drug okus.

Ne spomnim se, kako se je Argeta takrat imenovala, “kokosja” ali kako, a je bila najbolj ogabna pasteta, ki so jo jedli le revezi. Potem je spremenila dizajn, dodala reklamo in postala najbolj popularna pasteta pri nas.

Redko kdaj kupim pasteto, morda 2x na leto za moje, jaz jo jem na vsakih par let in se potem vsakic spomnim, zakaj jih ne jem, brezvezno zivilo.

Mešate jabolka in hruške s temi paštetami.

Argetine paštete so skoraj vse izdelane iz piščančjega mesa (odpadno piščančje meso), ene pa so iz ribjega mesa, Gavrilovic, Kekec in podobne pa so izdelane iz svinjskega odpadnega mesa(večinoma meso iz svinjskih glav) pa svinjska jetra, drobovje, to pomeni manj kvalitetno meso, ki se ne prodaja v mesnicah in v trgovinah.  Zato so tudi Argetine paštete bolj mehke teksture.

Kekca nisem nikoli marala, Gavrilović ne jem, Argeto še najbolj. Kdaj pa kdaj zapaše.

Argeta pašteta je ok

tako je zanič, da jo celo v Avstraliji prodajajo.

Franci ki te je na balanci, 27.12.2024 ob 07:55

tako je zanič, da jo celo v Avstraliji prodajajo.

Tam imajo, podobno kot v ZDA, že okvarjen okus, kar pomeni, da jim je dobra umetna hrana, ne pristna, brez dodatkov.

Argeta je v svoji sestavini več ali manj voda, če berete, malo je mesa in veliko ”drugega”. Naravnost ogabna pa je gavrilović, ker smrdi po crkovini.

argeta kokošja se mi zalušta oktobra, ko se pojavijo mandarine, všeč mi je kombinacija kruha, te paštete in zraven mandarine. vse ostale mesece je ne jem oz mi ne zapaše.

kekec, gavrilovič itd mi pa tudi v otroštvu niso bile všeč. argeta je kasneje prišla na sceno.

Top pašteta je Gavrilovič in ribja v tubi iz Spina.

Vprašajte našega mačka.

New Report

Close