Gledate ples v dežju na RTV SLO 1 ?
Če kdo gleda slovenski film Ples v dežju danes na RTV SLO 1, mi naj povem zaključek. Film je zelo moteče. Hudo jokanje tistega otroka tudi v nočnih urah te ženske in moškega, ko se vračata domov… Pa hudo lajanje psov! Tadva pa se sploh ne vprašata, zakaj nek otrok v bloku za enimi vrati vpije in joka! Kar mimo gresta v svojo sobo. Krneki ena groza vse skup !
Moreč film, 26.12.2024 ob 23:50
Če kdo gleda slovenski film Ples v dežju danes na RTV SLO 1, mi naj povem zaključek. Film je zelo moteče. Hudo jokanje tistega otroka tudi v nočnih urah te ženske in moškega, ko se vračata domov… Pa hudo lajanje psov! Tadva pa se sploh ne vprašata, zakaj nek otrok v bloku za enimi vrati vpije in joka! Kar mimo gresta v svojo sobo. Krneki ena groza vse skup !
Obup od filma. Pa res nihče ne pokliče lastnike teh psov, da si jih naj kar notr v hiše vzamejo. Ljudje imajo zjutraj službe in ne morejo celo noč lajanja psov poslušati. Lahko bi dali kakšno lepo glasbo namesto lajanja psov.
Ja, leta 1961 so bile to res najbolj aktualne teme. lol.
Rajši razmišljajte kam smo od takrat prišli. Zakaj jih takrat to ni motilo, danes pa nas moti. Kako smo kot človeška rasa napredovali in kam v zadnjih letih spet nazadujemo. To so prava vprašanja, ne pa kritiziranje nečesa, kar je bilo takrat samoumevno.
Gledala sem samo delček filma, tist, kjer človek obtoži žensko da je cipa, ker je bila z nekim moškim v postelji. Zgleda je bilo tudi to leta 61, ko je bil film posnet, klasišna opazka za nekaj, kar je danes normalno.