ALI SE MORAM POCUTITI KRIVO KER SEM SPALA Z ZASEDENIM?
Jaz bi rekla, da ja. Če ti ne bi nastavila, tudi on ne bi imel s kom varati. Krivda je od obeh. Varajoči je pa tisti, ki mora narediti naslednji korak čim prej, povedati partnerici in se odseliti. Potem pa z vama kar bo, ali ne bo. Razumem lahko vse, tudi to, da če bi jo zares ljubil, ji tega ne bi naredil nikoli, torej je tista zveza že tako bila na poti v propad. A bistveno je, da se prevzame odgovornost.. nemudoma in da nima nobene za norca.
No, 28.12.2024 ob 11:17
Jaz bi rekla, da ja. Če ti ne bi nastavila, tudi on ne bi imel s kom varati. Krivda je od obeh. Varajoči je pa tisti, ki mora narediti naslednji korak čim prej, povedati partnerici in se odseliti. Potem pa z vama kar bo, ali ne bo. Razumem lahko vse, tudi to, da če bi jo zares ljubil, ji tega ne bi naredil nikoli, torej je tista zveza že tako bila na poti v propad. A bistveno je, da se prevzame odgovornost.. nemudoma in da nima nobene za norca.
Saj ne nameravava biti par. Tudi jaz nimam namena razdret druzino.
Zgodilo se je..
Zdaj je kar je, 28.12.2024 ob 11:20
Saj ne nameravava biti par. Tudi jaz nimam namena razdret druzino.
Zgodilo se je..
Si jo že razdrla. Zato je treba pa mislit prej… Ne more se nič zgoditi kar samo od sebe, vse je v naših rokah in stvar odločitve. Si se odločila? Si. On tudi. Zdaj prevzemita odgovornost. Škoda je že narejena.
rok-1, 28.12.2024 ob 12:01
Nič se ne zgodi samo od sebe. Vse sprožimo vpleteni.
In če si vedela da je v zvezi, si tudi ti kriva za zahrbtno početje. Zato ja – morala bi se počutiti vsaj malo krivo.
@Rok-1: zakaj bi se morala ona počutiti krivo? Ker ji je bilo fajn? Dej no…
Avtorica, je bilo in odšlo. Če bi vedela, koliko je takih mimobežnih “prekrškov”, ne bi niti pomislila, da bi se sekirala. Shrani ta spomin na čas, ko boš stara in betežna😀
svoje mastne pizdice nisi mogla zmasturbirat ampak si zakon razdrla. SI GA ŽE RAZDRLA. kurbica si pač. samska kurbica mastna med nogami si ni spsoobna najti samskega deca, on je kurbir ti pa kurbica. ti si kriva ker bo šel njun zakon po zlu, nobena normalna baba varalice ne bo imela za moža in slej ko prej bo baba izvedela.
pol se pa obsoja samskega moškega če kaj o spolnosti nardi , tko k se ti nisi mogla zadržat s emoški še stokrat težje, ko ima polna jajca, to je fiziologija razumeš kurbica.
Anonimno 8881, 28.12.2024 ob 12:55
svoje mastne pizdice nisi mogla zmasturbirat ampak si zakon razdrla. SI GA ŽE RAZDRLA. kurbica si pač. samska kurbica mastna med nogami si ni spsoobna najti samskega deca, on je kurbir ti pa kurbica. ti si kriva ker bo šel njun zakon po zlu, nobena normalna baba varalice ne bo imela za moža in slej ko prej bo baba izvedela.
pol se pa obsoja samskega moškega če kaj o spolnosti nardi , tko k se ti nisi mogla zadržat s emoški še stokrat težje, ko ima polna jajca, to je fiziologija razumeš kurbica.
Če ti pofukam ženo, a sem jaz za to kriv, ali tvoja žena ki mi je nastavila?
Zdaj je kar je, 28.12.2024 ob 11:09
Enostavno se je zgodilo. Kemija je bila prisotna ze vec casa. To sem naredila prvic v zivljenju, res sem proti temu. Smo prijatelji…
On je zaseden, mlad, porocen ni. Ima pa otroke.
Jaz sem samska.
Se moram pocutiti krivo in imeti slabo vest?
On je nima in je presrecen za to…
To je pa odvisno koliko imate v sebi morale. Jaz kaj takega ne bi naredila, ker mi samospoštovanje in spoštovanje drugih veliko pomeni.
takole, 28.12.2024 ob 18:48
Če boš kdaj sama v vezi in imela celo otroke, tvoj partner (mož) bo pa naskočil prvo, ki mu bo pripravljena dat, kako bi bilo tebi?
Pač nimaš trohice morale. Ta tvoj vezani jebač pa še manj.
Kako boš njegovi partnerici pogledala v oči?
V tem primeru je problem partner ki mi NI LOJALEN oz. zvest. Takoj začnem razmišljat o ločitvi.
Prokleta kura butasta. Vedno je partner tisti ki PREVARA, in NE kurbica ki se mu nastavi, razumeš??? Ali si tupa v glavo???