Monklje na sonce.☝️
modrivrag, 28.12.2024 ob 15:05
Da si pljuča predihate, se potem že na daleč vidi, če so dovolj močna al so mlahava.,☝️😁
Je lepo je lepo. Sonce so nam dal zemeljski oblastniki pred prazniki, veste?
Srček povej ali te nakurčnik dovolj greje, sedaj ko sonček še ni dovolj močan?
modrivrag, 28.12.2024 ob 15:12
Evo fukfehtarji, take so tud na monu in pošiljajo zasebna sporočila. Zagrebte se, ne? Jaz vam ne bom delal konkurence, grem mimo njih.☝️🤣🤣🤣
Lepo te prosim, da takšnih stvari niti ne gledaš. Sva že govorila o temu in veš kaj si mislim!
nezadovoljna Freda
Brižit, 28.12.2024 ob 16:59
Sam ti greš pa nekam pozn v štacuno…je že vse pretacan in pobran, neki ostanki…A veš, to rabš za ob sedmih vstat , da si pred osmo, ko odprejo že tm. Da dobro , frišno robo dobiš, za ta prave gospodinjce…Ne pa za ob treh popoldan, takrat že lepo po južn čiliraš, kofe, sprehodek…laganini…
Ja, to bo to. Vse je pobrano. 😁
Evo, se doma. Spotoma kupil še svež burek v pekarni za večerjo. Zdaj pa na toplem pred tv. Kaj češ lepšega?☝️😁
takle, 28.12.2024 ob 18:34
Kaj gledaš?
Jaz sem nočna ptica, mam porušen sistem in ponoč gledam filme, pa berem, popoldan pa prespim. Jezna sama nase. Sam, zdaj mesec, dva, ga še lohk tkole serjem.
Jaz sem tud bolj nočni tip. Jaz ga lahko skoz tako serjem ko imam tako službo.
Zdaj se nekaj saltam kar brez veze, ponoči bom gledal kak film verjetno z netflixa. Sem si pa dva potegnil z mojblinka, ki ju ni na netflixu.