Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Hči si pred ogledalom v kopalnici liže prsi

Hči si pred ogledalom v kopalnici liže prsi

Par dni nazaj sem hčerko ponovno, mislim da že tretjič ali četrtič v zadnjem mesecu slučajno, zalotila, vem čudno se sliši, ker pač doma se ne zaklepamo, da si lizala prsi, pač sesala bradavice, je bolj obdarjena tako da ji uspe ta telovadba, v bistvu me zanima ali to normalno v teh letih, hči bo kmalu polnoletna, lp vsem

Mislim, da ta forum vseeno ne bo najbolj primeren za to vprašanje, lp

In koliko ima košarico modrčka

Jaz si bi tud ma imam premalel

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno412, 01.01.2025 ob 12:57

Jaz si bi tud ma imam premalel

Lahko ti jaz ližem tvoje prsi… Te bi zanimalo? Nudim ti tudi nagrado, če želiš.

Odgovor na objavo uporabnika
Naj bo kar ena mama, 01.01.2025 ob 12:25

Par dni nazaj sem hčerko ponovno, mislim da že tretjič ali četrtič v zadnjem mesecu slučajno, zalotila, vem čudno se sliši, ker pač doma se ne zaklepamo, da si lizala prsi, pač sesala bradavice, je bolj obdarjena tako da ji uspe ta telovadba, v bistvu me zanima ali to normalno v teh letih, hči bo kmalu polnoletna, lp vsem

Daj ne bluzi z izmisljenimi zgodbicami, da sam sebe rajcas…..

itak je bilo bolano pričakovat vsaj kakšen košček pametnega odgovora, vam vsem je perverzija zameglila misli realnega življenja, jaz samo sprašujem za mojo 16 letno hči

4 – 5 mislim da kar ima

bi ji lizal prsi pa mucko tudi mmm

Če je 16 potem ni razloga za skrb, gre za eno vrsto mastrubacije in kdo pa v teh letih ne raziskuje svojega telesa, pomoje vse normalno.

Ta malo že močno razganja….najprej si sesa bradavičke, potem si jo pa še zdrka s prstki….močno je že potrebna, da je nekdo perverzno nabriše v obe luknjici….

New Report

Close