Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Čuden seks

Čuden seks

Včeraj sem bila s novim fantom bila sva prvič  intimna in med seksom mi je porinil prst v mojo rit nato pa ta isti prst še v usta. Po seksu sem ga hotela poljubiti on pa me ni hotel in mi rekel naj si grem umiti zobe. Ne vem kaj naj si mislim.

piši Branetu Kastelicu!

Jaz sem moji prejšnjo rundo masiral ritno luknjico s palcem in se ni pritoževala ko sva bila v doggy-stylu. Je pa doživela dva taka orgazma, da se je tresla kot ob potresu.

Niti slučajno pa ji ne porivam potem prsta v usta ali kaj podobnega.

Povej mu, da ti ni do tega. Drugače ti lahko enako narediš njemu; porini mu prst v ritko, ko mu ga fafaš ali drkaš in nato v usta.

Psihiča maš,… očitno. Beži.

Njegov ali tvoj prst?

A ste vsi bolani v glavo? Pojebite se že pa crknite bolniki. Škoda zraka ki ga jemljete normalnim ljudem

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9495, 05.01.2025 ob 16:40

Včeraj sem bila s novim fantom bila sva prvič  intimna in med seksom mi je porinil prst v mojo rit nato pa ta isti prst še v usta. Po seksu sem ga hotela poljubiti on pa me ni hotel in mi rekel naj si grem umiti zobe. Ne vem kaj naj si mislim.

Ah, spet ti!

Nasilje in jasno ogabno do amena.. Psihični nasilni zmesani

si kar pustila ali kako ti ga je noter zaril. Ponavadi, ne gre nič noter če ti ne sprostiš mišic. Če nisi znorela ti je že pasalo ali kako sta se to dogovorila

Tale s Kaj naj si mislim, skoz neki objavlja. Ene par dni je imela s tisto sosedo in slikcam s fbja. Pa dons je sam 16 stara, pa že tako aktivno sprobava vse živo. Mama pa nč. ☺️☺️☺️

New Report

Close